Nekrotinis ryšys, arba ryšys su mirusiuoju: kas tai ir kokie jo pavojai?

nekrotiniai-rysiaiKas tai taip vadinamieji nekrotiniai ryšiai? Kaip gyvieji gali susirišti su mirusiuoju? Kokie to pavojai? Į šiuos klausimus mums atsako projektas Mėnesiena: Būrimas kortomis.
 
Pirma nekrotinio ryšio rūšis – tarp žmogaus ir jo artimųjų, išėjusių į kitą pasaulį
 
Kai miršta mums artimas žmogus ir mes, veikiami skausmo ir nevilties, o kartais ir nuoskaudos dėl to, kad buvo mums neteisingas dalindamas palikimą ar negrąžino skolos, nenorim paleisti jo sielos.
 
Žmogus miršta, o jo siela dar ilgą laiką labai tvirtai surišta su pasauliu, kuriame gyveno. Stiprios emocijos, ypač jeigu jos nuoširdžios, gali sukurti tokį stiprų energoinformacinį ryšį tarp gyvo ir mirusio žmogaus, kad pastarojo siela negali natūraliu būdu palikti mūsų pasaulio ir nueiti į paskirtą jai Aukštesnių Jėgų vietą, tai yra pailsėti. Bet neturėdama gyvo kūno siela žemėja gali egzistuoti 40 dienų.

 

Vėliau, norint išlaikyti vientisumą, jai būtinas nuolatinio papildymo gyvybine energija šaltinis. Ir tokiu šaltiniu priverstas tapti ją laikantis žmogus, todėl, kad pats sukūrė tinkamą ryšiui kanalą. Stiprus emocinis prisirišimas, gailestis dėl praradimo, nenoras išsiskirti su mirusiu žmogumi – visa tai padeda atsirasti nekrotiniam ryšiui.

 

Energijos nutekėjimas į Anapusinį pasaulį gali atsirasti ir dėl to, kad jūs be priežasties pradedate nešioti mirusio žmogaus daiktus. Net jeigu tai ir artimas giminaitis. Gyvo žmogaus energija nuteka į anapusinį pasaulį, maitindama mirusiuosius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogaus energija palaipsniui senka, jis tampa silpnu ir pradeda sirgti. Jeigu nekrotinis kanalas nebus uždarytas, tai antra mirtis neišvengiama. Manau, visi žino nemažai pavyzdžių, kai šeimoje miršta vienas žmogus, po kurio laiko ir antras, ir trečias.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Antra nekrotinio ryšio rūšis – jis susikūrė ne žmogaus valia.

 

Tai ryšys su prakeiktu protėviu. Tarkime, Kažkas padarė mirtiną nuodėmę, už ką jis ir jo giminė buvo nubausta giminės prakeiksmu. Ir nuo to laiko jo palikuonims iškyla vienos ir tos pačios problemos. Prakeiktojo siela taip pat negali išeiti iš mūsų pasaulio, bet savo egzistavimui reikalingą energiją ji gauna ne iš palikuonių, bet, kaip ir kiekvienas kalinys kalinimo vietoje, nuo ją nubaudusių Aukštesnių jėgų.

 

Tačiau ir šiai sielai norisi į laisvę, o ne blaškytis nerandant sau vietos tarp gyvų žmonių. Todėl tokia siela nuolat bando kontaktuoti su savo palikuoniais, kad jie melstųsi už jos nuodėmes ir tokiu būdu nuimtų nuo jos, o kartu ir nuo savęs, bendrą prakeiksmą. Bet tos pastangos paprastai būna bergždžios, nes palikuonys, kad ir kiek nerimstanti siela bebūtų kartu jų gyvenime, suprasti savo bėdų priežasties negali, o priimti vienintelį teisingą sprendimą ir nueiti pas stiprų aiškiaregį, tuo labiau.

 

Trečia nekrotinio ryšio rūšis – susikūrė tarp žmogaus ir anapusinio pasaulio

 

Tai specialių juodų maginių ritualų, atliktų virš neseniai mirusio žmogaus, rezultatas. Tikslas būna paversti mirusiojo sielą vedliu į tamsių dvasių pasaulį ir per jį užsiundyti jo gyventojus ant kokio nors konkretaus gyvo žmogaus, kad jį fiziškai sunaikintų. Paprastai kalbant, tai vadinama „pagadinimu per kapines“ ar „pririšimu per numirėlį“.

 

Nekrotinis ryšys gali kilti ir, pavyzdžiui, užsiimant spiritizmu. Už bandymą gauti informacijos iš anapusinio pasaulio, mokestis gali būti nekrotinis ryšys.

 

Nekrotinis ryšys gali kilti ir naudojant užkalbėjimus, kurių pagalba žmogus nori kažko pasiekti (pavyzdžiui, tapti turtingu, priversti ką nors įsimylėti ir t.t.), tai yra, pasiekti kažko ne savo darbu, o burtų pagalba. Tai taip pat užmokestis, kuris ateityje prives iki žlugimo.

 

Dar nekrotinis ryšys gali atsirasti praradus mylimą gyvūną.

 

Nekrotinio ryšio pasekmė – cukrinis diabetas (80 procentų visų atvejų), bronchinė astma (15 procentų) ir panašūs susirgimai.

 

Mirusiųjų sielas traukia prie tų, su kuriais buvo stiprus energetinis ryšys. Ir toms aukoms, kurios neturi energetinės apsaugos, atsiranda nekrotinis užkeikimas. Dvasinis diskomfortas, nuovargio sindromas ir depresija parodo apie nekrotinio ryšio buvimą. Galima daryti prielaidą, kad panašus nekrotinių laukų poveikis pasireiškia ir gyventojams, kurių namai pastatyti ant senų kapinių ir masinių kapaviečių.

 

Kad išsaugotumėt save ir savo artimuosius nuo panašaus poveikio, pakanka laikytis kelių taisyklių:

 

– Prisiminti reikia tik gerai išėjusius anapus mums artimus žmones.

 

– Mirusiųjų nuotraukas, portretus reikia sudėti į albumą, kad mums nuolat neprimintų skaudaus praradimo.

 

– Jeigu toks kanalas jau egzistuoja, gyvam giminaičiui reikia su meile paprašyti mirusiojo atleidimo ir paleisti jį į sekantį įsikūnijimą. Tokiu būdu mirusiojo siela nustos kentėti ir nueis į Dievo skirtą jai erdvę. Šią procedūrą galima atlikti bažnyčioje ar namuose, visiškoje tyloje ir ramybėje.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Astragas

Tie,kurie išsivaizduoja,kad mąsto smegenimis, bet ne protu, šio straipsnio nesupras, nes jiems tai kelia siaubą, dėl riboto proto. Negalima pykti ant neprotingų.
Mano patirtis rodo,kad nekrotinis ryšys išlieka visą laiką iki naujo sielos įsikūnijimo momento.
Turiu pastebėti, kad 40 dienų yra niekuo nepagrįsta dogma. Kiekviena siela turi tik jai būdingą kelią ezoterinėje sferoje.

Lokys

Viespatie, komios pievos!!! Geda skaityt. Pazistamos vyras mire pries 30 metu. Visus jo rubus persisiuvo, net trusikus, ne tik maikes. Bobutei 99 metai ir mirt nesiriosia. Tokiu pvz. Tukstancisi. Nieko jus nezinot. Tik zmones durinat.

Maikas is Texaso

P*sk nx valkata kas nori tas tiki neuzdrausi laisva salis

Taip pat skaitykite