Theresa Knorr – žiauriausia mama pasaulio istorijoje

knorrInformacija gali daryti neigiamą poveikį asmenims iki 14 metų.
 
Theresos Knorr (gim. 1946) tikrai nebūtų galima pavadinti geriausia motina. Ji kankino savo vaikus, vertė juos užsiiminėti prostitucija ir po to du iš jų žiauriai nužudė, rašo tinklaraštis lithuanianpsycho.blogspot.lt.
 
Knorr turėjo trys dukras: Sheila, Suesan ir Terry. Taip pat ji turėjo du sūnus, tačiau su sūnumis ji elgėsi gerai, kadangi visas jos pyktis buvo nukreiptas ant dukrų – ji joms paprasčiausiai pavydėjo. Dukra Suesan buvo kankinama labiausiai.
 
Motina ją vertė valgyti milžiniškus kiekius lašinių. Jei ji apsivemdavo, ji būdavo priversta suvalgyti vemalus. Vaikai buvo verčiami muštis vieni su kitais arba prilaikyti vieną iš jų, kol kitas jį muša.
 
Kai Sheilai buvo 20 metų, ji buvo priversta parsidavinėti, kad būtų galima apmokėti sąskaitas. Nors Sheilai labai nepatiko ta idėja, ji darė kaip buvo liepta. Kartu su tuo atėjo ir supratimas, kad parsidavinėjimas leido jai išeiti iš namų kada nori bei grįžti kada nori. Taip pat ji nebebuvo mušama, kol ji atnešdavo namo pinigų.

 

Tai parodo kiek kontrolės motina turėjo šeimoje. Sheila galėjo prasižioti policijai apie tai kas vyksta ar apskritai pabėgti iš namų ir niekad negrįžti. Tačiau vietoj to, ji paklusdavo savo motinai ir gyveno prostitutės gyvenimą. Tuomet Sheilai buvo dvidešimt metų. J

 

Laikui bėgant, Sheila pasigavo venerinę ligą. Theresa buvo įsitikinusi, kad gali užsikrėsti liga naudojantis tuo pačiu tualetu. Terry, jauniausiai dukrai, buvo įsakyta prirakinti Sheilą už kojos prie radiatoriaus, kad ji negalėtų naudotis klozetu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nepaisant to, kad Sheila buvo pririšta, ji dar būdavo ir mušama. Surištomis rankomis ir kojomis už nugaros ji buvo priversta gyventi spintoje, kur ir nugyveno paskutines savo dienas be vandens ir maisto.

 

Kai Sheila mirė, vyriausias sūnus buvo priverstas įdėti jos kūną į dėžę ir juo atsikratyti. Theresos Knorr iškreiptame pasaulyje sūnūs ir dukterys padarytų bet ką, kad tik išlaikytų šeimos paslaptį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Suesan, antroji dukra, irgi buvo priversta parsidavinėti, tačiau ji ir toliau buvo mušama savo motinos.

 

Vieną dieną, siaubo namuose, Suesan buvo pašauta motinos į krūtinę. Po šūvio Suesan nukrito į vonią, o jos motina be jokio gailesčio ją prirakino prie muilinės. Theresa „slaugė“ savo dukrą ir bandė ją „pagydyti“ kol Suesan gulėjo agonijoje prirakinta.

 

Policijos ataskaitoje teigiama, kad vėliau Theresa dėl neaiškios priežasties nusprendė, kad jos dukrai nepatogu ir atnešė jai net pagalvę į vonią.

 

Per stebuklą Suesan išgyveno, tačiau vos tik ji sugebėjo atsikelti ant kojų, motina ją privertė eiti į gatves ir užsiiminėti prostitucija. Suesan galų gale nusprendė, kad jai užtenka. Ji pasakė motinai, kad ji niekam nesakys apie namuose vykstančius žiaurumus, jeigu ji tiesiog galės išsikraustyti. Jos motina atsakė, kad ji gali išsikraustyti su ta sąlyga jeigu iš jos nugaros bus pašalinta kulka. Knorr norėjo atsikratyti įkalčių.

 

Norėdama būti išlaisvinta iš tų namų, Suesan sutiko. Jos motina davė jai viskio ir narkotikų kaip anestetikus ir privertė vieną iš savo sūnų atlikti procedūrą. Su mažu peiliu, kulka buvo pašalinta. Suesan po to buvo prirakinta prie virtuvės stalo, jai buvo duoti vystyklai ir ji buvo palikta ten arba išgyventi arba mirti.

 

Po savaitės Suesan išprotėjo ir susirgo gelta. Jos odos pageltonavimas privertė motiną galvoti, kad ją apsėdo demonas ir tai, kad jos sielą reikia „išvalyti ugnimi“. Suesan tada buvo surišta, jai buvo užkimšta burna ir ji buvo sukišta į šeimos automobilio bagažinę. Theresa ir jos du sūnūs nuvežė Suesan į apleistą vietą ir padegė. Ji buvo sudeginta gyva savo dviejų brolių.

 

Jauniausia dukra Terry nujautė, kad ji bus sekanti, taigi ji suemė visas savo jėgas ir priremė savo motiną prie sienos. Ji pasakė, kad ji nori laisvės ir Theresa sutiko, bet tik su ta sąlyga, kad Terry sudegins šeimos namą (vėl kad atsikratyti įkalčių). Terry padarė kaip liepta, nepaisant jos motinos peilio prie jos gerklės, kai Theresa bandė atšaukti susitarimą. Terry išliko stipri ir tapo laisva.

 

theresa-knorr-4

 

Galiausiai Theresa buvo apkaltinta kankinimu ir savo dviejų dukrų nužudymu. Ji buvo pripažinta kalta ir nubausta kalėti iki gyvos galvos (vis dar atlieka bausmę).

 

Vienas iš brolių buvo pasodintas į kalėjimą trejiems metams. Kitas buvo lygtinai nuteistas už dalyvavimą žmogžudystėse.

 

Šios šeimos istorija buvo panaudota kuriant filmą „The Afflicted“.

 

Nor, tai nėra dažnas įvykis, bet kad ir kaip sunku patikėti, tokių atvejų būna. Niekada negalima žinoti, kas vyksta už uždarytų durų ir koks blogis sėdi prie jūsų stalo.

 

Mama žino geriausiai?

 

Šaltinis: lithuanianpsycho.blogspot.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gera

Esu įsitikinusi kad pati turėjo problemu su savo mama

pasimokykit

straipsnius
rasyti
geda
skaityt

hhh

Tokaii bobai reiktų viduržių bausmę pritaikyti

Taip pat skaitykite