Neįtikėtina mąstymo galia

Raktas į laisvę yra minčių, jausmų ir įsitikinimų suvokimas bei valdymas. Laisvę lemia tai, ką pasirenkate ir kuriate, o ne tai, kas atsitinka su jumis. Nei sėkmingi rezultatai, nei kiti žmonės, nei vietos, nei aplinkybės neturėtų jūsų riboti.

 

-Mintys, kurias kartojate, tampa jūsų įsitikinimu.
-Šie įsitikinimai sukelia vidinius vaizdus.
-Šie vidiniai vaizdai formuoja jausmus ir emocijas.
-Pakartotinai atsirandančios emocijos sukuria elgesio ir įpročių modelius.
-Elgesys ir visa minties-vaizdinio-emocijos sistema sukuria tam tikras vibracijas.
-Šios vibracijos lemia gyvenimo patirtį.
-Mūsų gyvenimo patirtis formuoja mūsų įsitikinimus.
-Ir taip susikuria uždaras ratas.

 

Pavyzdžiui, pagalvokite apie savo svajonių realizavimą. Kartu su šiomis mintimis ateina vaizdiniai, kuriuose atliekate kažkokius veiksmus. Įsivaizduosite malonų rezultatą. Šie vaizdai sukels laimę, džiaugsmą, dėkingumą ir kitus teigiamus jausmus. Kuo daugiau žaidžiate su šiomis emocijomis, tuo greičiau jos tampa elgesio modeliais, įpročiais – jūsų veiksmų pagrindu. Po tam tikro laiko šių vibracijų spinduliavimo į išorinį pasaulį dėka, pradeda aplink jus burtis atitinkami asmenys. Šie „netikėti“ susitikimai liudys, jog einate tinkamu keliu į norimą reultatą.

 

Tas pats pasakytina apie neigiamas mintis. Jei matote save kaip nereikšmingą ir netinkamą, jūsų vaizduotė ieško patvirtinimų pasąmonei. Ji suranda senų nesėkmių prisiminimų, situacijų, kuriose buvote nugalėtas, nuskriaustas ir situacija neatitiko jūsų vidinių lūkesčių. Šie vaizdai sukuria neigiamus jausmus, tokius kaip nusivylimas, baimė ir trūkumas. Visa tai tampa nesaugumo ir nepasitikėjimo savimi modeliu. Šias neigiamas emocijas skleidžiate kitiems žmonėms ir jie pradeda elgtis su jumis pagal jūsų jausmus. Jei netikite savimi, ar galite tikėtis, kad kiti žmonės tikės? Kadangi jūs netikite savimi, patirsite vis daugiau situacijų, patvirtinančių jūsų nuomonę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Apibendrinkime : Mintis (vidinis įsitikinimas) + Fantazija (vizualizacija) + Jausmai (emocijos) + Elgesys (įpročiai, veiksmai) + Vibracijos (pasąmonės įtaka aplinkiniam pasauliui) = PATIRTIS.

 

Mūsų protas turi neribotas galimybes išmokti naujų dalykų, tačiau mes išnaudojame tik 10 proc. mūsų sugebėjimų, o likusieji 90 proc. lieka nepanaudoti. Svarbiausias žingsnis atrandant paslėptus gebėjimus – pajausti juos intuityviai. Mes tikrai turime pakankamai jėgų, kad peržengtume šios masinės sąmonės ribas ir suvoktume savo tikrąją prigimtį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Todėl turime suprojektuoti savo pasąmonę tinkama kryptimi. Nepamirškite, ką mes sėjame pasąmonėje, tą gausime materialiame pasaulyje. Mūsų protas gali būti mūsų priešas arba sąjungininkas. Jei pasakysite sau, kad galite kažką svarbaus pasiekti, jums tai tikrai pavyks. Mūsų pasąmonė nedelsdama ras reikiamas priežastis ir padės įgyvendinti svajones. Jei dvejosite savimi, ji visada ras nevykusių pavyzdžių ir taip išnyks motyvacija.

 

Kaip sakė Henry Fordas: Nesvarbu, jūs manote, kad galite, ar manote, kad negalite. Bet kuriuo atveju – jūs esate teisus.“

 

Parengta pagal http://nashaplaneta.su

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Belelkas

Ka aš galiu pasakyti tai kad protą galima išlavinti kad bent pasiektu 50% savo galimybių. Bet labai tau skaudės nes nuo greičio atsiranda trintis:)

Taip pat skaitykite