Nekrotinis ryšys: ko nedaryti laidojant artimą žmogų?

nekrotinis-rysys-kapaiNekrotinis ryšys – tai reiškinys, kurio esmė yra vėlių įtaka, dažniausia neigiama, gyviesiems.
 
Nekrotinio ryšio efektą dažnai naudoja magai kenkiant bei atliekant teigiamo pobūdžio apeigas, teigia būrėjas ir parapsichologas Aleksejus Šiškariovas
 
Ko nedaryti laidojant artimą žmogų arba kaip apsisaugoti nuo nekrotinio ryšio?
 
Nekrotinis ryšys atsiranda spontaniškai arba dirbant (darant ritualus, sakant užkalbėjimus). Spontaniškai dažniausia atsiranda tada, kai žmogus laidoja giminaitį. Per laidotuves žmonės pakankamai dažnai pridaro tokių klaidų, kad mirusysis trukdo tol, kol nepaima ko nors su savimi.

 

Pagrindinė klaida siejama su tuo, kad į karstą mirusiajam dedami gyvų žmonių daiktai arba nuotraukos. Nuotrauka karste, net be atitinkamų maldų prakeiksmui ar pagadinančio užkalbėjimo – labai pavojingas dalykas.

 

Kitas nekrotinio ryšio atsiradimo šaltinis – tai žmonių elgesys su mirusiojo daiktais, mirusio žmogaus karste fotografavimas ir tokių nuotraukų laikymas.

 

Elgesys kapuose taip pat gali būti nekrotinio ryšio atsiradimo priežastimi.

 

Yra keli svarbūs dalykai: niekada nerūkykite kapuose. Kapinėse patartina kalbėti kuo tyliau. Ten nevalgykite ir negerkite. Jokiais būdais neįženkite į kapus apsvaigę nuo alkoholio.

 

Jus atėjote į svečius, tad elkitės pagarbiai su tais, kas yra stipresni už jus

 

Nekrotinis ryšys magijoje

 

“Kai aš einu į kapinės, visada užėjęs pagarbiai pasisveikinu, ir jei laukia ritualas, palieku lauknešėlį mirusiems kryžkelėje. Dažniausia tai monetos arba duona, brangus alkoholis. Žinoma, lauknešėliai nėra būtini jei tiesiog ateinate aplankyti mirusiųjų.”, – aiškina Aleksejus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nekrotinio ryšio fenomeną naudoja magai siekiant pakenkti. Tai ir nuotraukos dėjimas į karstą, ir aukos nuotraukos užkasimas bevardžiame kape ir t.t. Yra ir labai išskirtinai žiaurūs ritualai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Žinau metodiką, kai aukos nuotrauka padedama į karstą ties mirusiojo kojomis arba užkasama į “šviežų” kapą. Tai priveda prie aukos depresijos, anksčiau ar vėliau auka nusižudo arba miršta nuo infarkto, sukelto pastovaus depresyvaus mąstymo.”, – įspėja būrėjas.

 

Tačiau yra ir kita pusė. Labai daug meilės apeigų vyksta ant kapų. Yra taip vadinami šeimos kapai. Kapai žmonių, kurie nugyveno gyvenimą darnoje ir meilėje. Prie tokių kapų atliekamos meilės apeigos. Prie kapų taip pat atliekamos ir sunkių ligų gydymo apeigos. Visa tai sudaro kapų magijos lobyną.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite