Į šį pasaulį mes ateiname 7 kartus. Kurį gyvenimą gyvenate jūs?


Ar tikite gyvenimu po mirties? Ar tikite paskirtimi, kurią įgyja kiekvienas žmogus? Tuo, kad į šį pasaulį ateiname ne be priežasties? Tada, „Meaww“ teigimu, jums reikia sužinoti daugiau apie tikslus, kuriuos mums iškelia gyvenimas kiekvienąkart persikūnijant!

 

Ezoterikai tvirtina, kad kiekvieno mūsų siela išgyvena 7 persikūnijimus ir kiekviename jų mes atliekame tam tikrą vaidmenį.

 

Perskaitykite ir išsiaiškinkite, kurį iš savo gyvenimų šiuo metu gyvenate jūs.

 

1. Kūdikis

 

Manoma, kad tai yra pirmasis jūsų gimimas. Jūsų siela mato šį pasaulį pirmą kartą, viskas atrodo nauja ir nepažįstama. Šiuo etapu žmonės dar neatrado savęs ir savo paskirties. Visos jų pastangos yra nesėkmingos, planai neįvykdomi.

 

Esate panašus į kūdikį, kuriam aplinkinis pasaulis meta iššūkį nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Tai labai sudėtingas etapas. Jeigu jaučiate, kad jums nieko neišeina, viskas ne taip, kaip turėtų būti, gali būti, kad esate šioje užuomazgų būsenoje.

 

Bet neturite pasiduoti. Šis laikas puikiai tinka įsižiūrėti į pasaulį, pradėti jį suprasti, paruošti save kitam etapui.

 

2. Mokinys

 

Antrą kartą gimstame kaip mokiniai. Šiuo atveju siela jau nebebijo pasaulio, netgi išmoko jį suprasti. Šiame gyvenime verta kažko mokytis, pavyzdžiui, suprasti žmones, jų jausmus, save.

 

Šiame persikūnijime jūsų siela mokosi naujų dalykų, įgyja patirties.

 

Leiskite laiką ieškodami atsakymų į klausimus: kuo vadovaujasi žmonės, kokios yra jų poelgių priežastys, kaip geriau su jais bendrauti. Jūs sužinosite daug įdomybių ne tik apie kitus, bet ir apie save.

 

Pasiruoškite, kad kai kurie klausimai jums itin rūpės. Šiuo etapu jūs neieškote sėkmės ir šlovės, jūsų gyvenimas turi būti skirtas mokslams ir pasiruošimui kitam etapui.

 

3. Tyrėjas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tai jūsų trečiasis gyvenimas, arba antrasis persikūnijimas. Dabar, kai jūsų siela suprato, ko tikėtis iš gyvenimo ir ko jums reikia išmokti, atėjo laikas tyrinėti aplinkinį pasaulį. Jus žavi naujos idėjos, naujos mintys, naujos vietos ir daug kitų dalykų.

 

Ar jaučiate didžiulį norą tyrinėti naujas vietas? Esate tikri, kad pasaulyje yra daug neištirtų dalykų, to, ką reikia išvysti ir pajusti? Tada, tikriausiai, jūs gyvenate savo trečiąjį gyvenimą. Jūsų siela ieško unikalių patirčių, situacijų, kuriose gali panaudoti savo praeitame gyvenime įgytas žinias.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šis gyvenimas įdomus tuo, kad esate kupini vaikiško smalsumo, bet ieškodami naujų potyrių vadovaujatės iš anksto paruoštu planu.

 

4. Meilužis

 

Šiame gyvenime sutiksite savo meilę. Jūsų siela daug išgyveno ir matė, dabar ji ieško tikros meilės. Žinoma, kituose gyvenimuose taip pat neliksite be partnerio, bet tikroji meilė (kaip mes ją įsivaizduojame) atsiras būtent šiame gyvenime.

 

Jūs jau supratote, kas esate, kitas žingsnis – susirasti tinkamą žmogų.

 

Ar esate patenkinti savo gyvenimu, bet jums kažko trūksta? Vienintelis dalykas, kuris gali suteikti jums laimę, yra meilė? Jeigu į šiuos klausimus atsakėte teigiamai, greičiausiai gyvenate savo ketvirtąjį gyvenimą.

 

Tikrosios meilės paieškos reikalauja laiko ir jėgų, bet kai ji atsiras – liks su jumis visiems laikams. Jūsų partneris greičiausiai taip pat persikūnijo trečiąjį kartą ir susitikimas su juo – jo apdovanojimas už ankstesniuose gyvenimuose įgytas patirtis ir žinias.

 

5. Sėkmingas žmogus

 

Penktasis gyvenimas, arba ketvirtasis persikūnijimas, – laikas rinkti akmenis. Viskas, ką jūs sužinojote, patyrėte ir suradote, bus panaudota sėkmei pasiekti. Jūsų siela pasiruošusi įveikti visus sunkumus. Viskas, ko jus išmokė gyvenimas, pravers šiame kelyje.

 

Ar jaučiate, kad esate per vieną žingsnį nuo sėkmės? Esate tikri, kad tuoj gausite savęs vertą pašaukimą? Jaučiate, kad tai tik laiko klausimas?

 

Tada jūs vienareikšmiškai gyvenate savo penktąjį gyvenimą. Nesijaudinkite, kad dar nepasiekėte savo tikslo. Viskam savas laikas. Jis būtinai ateis.

 

6. Duodantysis

 

Jūs daug sužinojote ir įgijote didžiulės patirties praeituose gyvenimuose. Atėjo laikas grąžinti gyvenimo skolas, susimąstyti dėl pagalbos kitiems (tiems, kurie dar nepasiekė jūsų lygio). Norite parodyti žmonėms, kuria kryptimi jiems geriausiai judėti ir kaip tai daryti.

 

Pasiaukojimas – svarbiausia savybė, kurią turite auklėti savyje šiame gyvenime.

 

Ar jaučiate norą kažką daryti dėl kitų? Bandote suteikti pagalbą tiems, kuriems jos labiausiai reikia? Į pirmą vietą keliate žmonių, kuriems reikia rūpesčio ir globos, poreikius? Tada jūs tikrai gyvenate šeštąjį gyvenimą.

 

Jūsų siela yra pasirengusi dalytis tuo, ką įgijo praeituose gyvenimuose. Šiuo etapu mokysite kitus, padėsite jiems, dovanosite savo energiją ir žinias. Mainais jausite absoliutų pasitenkinimą ir laimę.

 

7. Aukščiau už kitus

 

Tai septintasis, t. y. paskutinis, jūsų gyvenimas. Jis iškels jūs į nepasiekiamas aukštumas. Visi gyvenimiški sunkumai, problemos, rūpesčiai atrodys neverti dėmesio.

 

Gyvenime ieškosite kažko svarbesnio nei sėkmė ir turtai.

 

Ar norite atitrūkti nuo pasaulio šurmulio? Išeiti už įprasto vidutinio žmogaus gyvenimo rėmų? Jaučiate, kad turite svarbesnę paskirtį ir tikslą?

 

Reiškia jūs gyvenate septintąjį gyvenimą. Jus kankina tikrų žinių troškulys, būtent jis priverčia jus atsiskirti, pasitraukti iš triukšmingo pasaulio. Jūs ruošiatės pereiti į aukštesnįjį pasaulį, susijungti su Visata.

 

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Munte

O as patiriu visus gyvenimus sitam gyvenime,kaip tada yra?

Alvyda

Tai visi alkoholikai,bomžai yra kūdikiai? Jiems gi nieko nereikia , nieko nesiekia…

bbs

pas mane 4,5,7 gyvenimai. Kuriame gyvenu?

povas

taip… kiekvienas turi savo paskirtį……… karta žmogus labai pyko ant Dievo matydamas labai nelaiminga mergaitę ;’-kaip gali leisti jau būti tokiai nelaimingai!?’ o dievas jam atsakė—‘tam buvai atsiųstas į pasaulį tu’….. gal mūsų paskirtis ir yra daryti kitus laimingais…. ir nesvarbu kelinta gyvenimą mes gyvename.

Vienas

Va sitas tai geras! As regis buvau uzsukes pas kaikuriuos ne seip sau, taip pat ir tu. Daugumos noreciau atsiprasyt ir padekot, bet yra kaip yra, gyvenimas tesiasi gyvenam ir mokomes, mylekit ir bukit mylimi

Taip pat skaitykite