9 svarbiausi pinigų pritraukimo į savo gyvenimą principai pagal Rytus

pinigai-lagaminasSunku pavadinti žmogų harmoningu, jeigu jis turi skolų, neturi pinigų sveikam maistui, geram išsilavinimui, pilnaverčiam poilsiui ir t.t.
 
Tam, kad pinigai ateitų į mūsų gyvenimą, svarbu dėti pastangas, dirbti, tai tiesa. Bet dar svarbiau žinoti tam tikrus įstatymus: finansinius, karmos, kažkam nesutrukdys ir juridinių įstatymų žinojimas.
 
Rytų psichologija atskleidžia svarbius santykių su pinigais principus:
 
1. Kiekvienas, norintis tapti turtingu ir laimingu, privalo dirbti pagal savo pašaukimą, maksimaliai panaudodamas savo talentus, savo veikla teikti naudą pasauliui.
 
2. Einant klestėjimo keliu, svarbu nugalėti labiausiai naikinančius jausmus – godumą ir pavydą, suvokus, kad šiame pasaulyje visko pakanka, kad visai nebūtina turtėti atimant pinigus iš kitų.

 

3. Reikia išmokti su dėkingumu priimti pinigus už atliktą darbą. Nesidrovėkite įvardinti savo prekių ir paslaugų kainos ir panaudoti pinigus abipusiam atsiskaitymui.

 

4. Nustatykite sau finansinį tikslą artimiausiems metams. Pinigų reikia norėti, tačiau nereikia prie jų prisirišti ir nuo jų priklausyti.

 

5. Reguliariai veskite pajamų ir išlaidų apskaitą.

 

6. Nevartokite keiksmažodžių, kai kalbate apie pinigus.

 

7. Nupirkite savo pinigams gražią, patogią piniginę. Pinigai neturi mėtytis įvairiose vietose ir kišenėse.

 

8. Nedėkite pinigų ant nešvarios vietos, ir ten, kur sėdite. Taip pat kur valgote. Pinigų energija, kaip ir viskas mūsų pasaulyje, reikalauja pagarbos. Tik nepainiokite su garbinimu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

9. Pripraskite aukoti dalį savo pajamų, bent 10 %, vertingiems žmonėms vertingiems projektams.

 

Sekite šiais įstatymais, būkite turtingi ir laimingi!

 

Šaltinis: Laimingų Moterų Pasaulis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
esme

taisykle nr 1 nori buti turtingesnis turi isvaziuoti is lietuvos

mano nuomonė

Visas turtingumas yra suvestas tik į pinigus…tačiau turtas yra visai kas kita…taip – pinigų reikia ir jų turi kiekvienas tiek, kiek turi.Kiekvienas žmogus pasirenka savo turtingumą…

Virtualus

Fundamentaliai, tai pinigai neturi vertės jokios kitokios, tik kiek vertas popierius iš kurio pagaminti, o jis vertas labai mažai.

Visa pinigų vertė yra grynai virtuali, paremta virtualiu sutarimu, kad už 100 pinigų atliksiu kiemo žolės nušienavimą. Tokią kainą riboja masės inercija, jei ne inercija, tu galėtum siūlyti 10 pinigų, o aš galėčiau prašyti 1000 pinigų. Taip kartais atsitinka, kuomet pažeidžiamas stabilumas ir kyla hiperinfliacija, kuri dar kartą patvirtina, kad pinigai neturi realios vertės – tik virtualią.

Demogogas

Ačių jau turtėju noriu namo

Taip pat skaitykite