Plokščiažemininkai bandė nuplaukti į pasaulio kraštą ir įrodyti, kad Žemė plokščia – viskas klojosi ne taip, kaip planavo


Jei Žemė būtų plokščia, kaip teigia šios keistos teorijos šalininkai, tai būtų nepaprastai lengva įrodyti. Pavyzdžiui, galite nueiti į bet kurį pajūrį ir pažvelgti į valtį, plaukiančią toli toli ir nedingstančią už horizonto, arba paprašyti bet kurio Tarptautinėje kosminėje stotyje esančio astronauto tiesiog greitai nufotografuoti žemiau esantį plokščią diską.

 

Iki šiol nė vienam plokščiažemininkui nepavyko rasti įrodymų, kurie turėtų jus įtikinti jų teorijos tikrumu, net jei atmetate visus įrodymus, kad Žemė iš tikrųjų yra apvali.

 

Nepaisant Italijoje esančio visuotino užsidarymo, pora iš Venecijos neseniai ėmė kartą ir visiems laikams įrodyti Žemės lygumą plaukdami į pasaulio kraštą, kuris, jų manymu, buvo kažkur netoli Sicilijos.

 

Plokščiažeminkų pora laikė Žemės kraštu Lampedūzos salą, esančią Italijos Pelagijos salyne Viduržemio jūroje, pusiaukelėje tarp Maltos ir Tuniso.

 

„Jie išvyko iš Veneto regiono į Lampedūzos salą esant visuotiniam karantinui ir užsidarymui, pažeisdami visus apribojimus“, – sakė Salvatore Zichichi iš Sveikatos apsaugos ministerijos Jūrų sveikatos biuro.

 

Termini Imereso miestelyje (Sicilijoje) jie pardavė savo automobilį ir nusipirko nedidelį laivą.

 

Kelionėje, kurios baigtis jau buvo aiški, iškart atsirado keletas kliūčių. Pirma, jei planuojate vykti į patį pasaulio pakraštį, tai šiuo metu, kai pagal įstatymus daugumai pasaulio buvo liepta likti namuose, galbūt nebuvo geriausias pasirinkimas.

 

Naudodamiesi kompasu (ironiška – navigacijos sistema, kuri remiasi principu, kad Žemė nėra plokščia), pora išplaukė savo laiveliu ir bandė plaukti per Pelagijos salas, kad pasiektų Lampedūzą. Tikriausiai nenustebins, kad pora, kuri pardavė savo automobilį, kad pasiektų pasaulio pabaigą, galbūt vis dėlto neapgalvojo kelionės niuansų ir netrukus pasijuto pasimetę, pavargę ir pasiklydę atsidūrė Usticos saloje (į šiaurės vakarus nuo Sicilijos).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Esant visuotinei pandemijai, sveikatos priežiūros pareigūnai porą buvo uždarę į karantiną, tačiau, nusprendę rasti Žemės kraštą, jie pabėgo ir vėl išplaukė. Po trijų valandų jie buvo sugauti.

 

Po kelių dienų keltu pora grįžo ten iš kur buvo pradėję savo odisėją.

 

Šaltinis: http://technologijos.lt/

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kostas

Kvailumui ribų nėra, nebuvo ir nebus…

Kostas

Kvailumui ribų nėra, nebuvo ir nebus…

Taip pat skaitykite