Instrukcija tiems, kas nesuprato kur pateko savo gimimo metu

zmogus-visata-zemeVos tik ateiname į šį pasaulį mums pradeda aiškinti kas mes, ką turime daryti, kur turime eiti, kuo dirbti… Ir mažai kas susimąsto, kad visi žemiški dalykai yra laikini, o galutinė stotelė visiems bus tą pati. Nesvarbu koks bus mūsų statusas visuomenėje ar kiek pinigų banko sąskaitoje sukaupsime. Alternatyvių naujienų portalas infa.lt parengė instrukciją tiems, kurie galbūt nesuprasto kur jie pateko savo gimimo metu.

 

1. Tu gausi 7 skirtingus kūnus ir miegančią sąmonę – tau pastoviai reikės žadinti, vystyti ir tobulinti juos. Priimk ramiai tai, jog vienu metu egzistuosi skirtinguose matmenyse, o visas pasaulis bus tavyje.

 

2. Tau teks mokytis mokykloje pavadintoje Gyvenimu Žemės Planetoje. Kiekvienas žmogus ir kiekvienas įvykis – tavo Universalus Mokytojas.

 

3. Neegzistuoja klaidos, – tėra tik pamokos. Nesėkmės – neatskiriama sėkmės dalis. Aukų nėra – tik mokiniai ir mokytojai.

 

4. Pamoka kartosis įvairiausiomis formomis, kol nebus įsisavinta pilnai. Jei neįsisavinsi lengvų pamokų – jos taps sunkesnėmis, kai įsisavinsi – pereisi į kitą lygmenį – prie kitos pamokos.

 

5. Išorinės problemos – tikslus tavo vidinės būsenos atspindys. Jei sugebėsi pakeisti savo vidinį pasaulį – išorinis pasaulis taip pat pasikeis tau.

 

6. Skausmas – tai būdas, kurį Visata naudoja, kad atkreiptų tavo dėmesį – kažkas ne taip.

 

7. Pasaulis įvairialypis. Nesugebėjimas priimti savęs ir aplinkinių „kaip yra“, slypi negatyvių emocijų ardančių organizmą pagrinduose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

8. Tu suprasi, kad pamoka įsisavinta, kai tavo elgesys ir santykis į viską pasikeis. Išmintis pasiekiama per praktiką. Trupučiukas kažko – geriau, nei daug nieko.

 

9. Nėra vietos geresnės, nei „čia“. „Ten“ nė kiek ne geriau, nei „čia“. Kada tavo „ten“ taps „čia“, tu gausi kitą „ten“, kuris vėl atrodys geresniu, nei „čia“. Vertink tai, ką turi čia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

10. Kiti – tai tik tavo atspindys. Tu negali mylėti ar nekęsti to, kas yra kituose, jei tai neatspindi tavo asmeninių savybių.

 

11. Gyvenimas meistrauja rėmus, o paveikslą tapai tu. Jei neprisiimsi atsakomybės už savo paveikslo kūrybą, – tai už tave jį nutapys kiti.

 

12. Visi atsakymai – randasi tavyje. Tu žinai daugiau, nei parašyta knygose. O viskas, ką tu turi daryti – tai žiūrėti į save, klausytis savęs ir pasitikėti savimi.

 

13. Ieškok savo paskirties, maksimaliai realizuokis joje ir atsiduok jai pilnai. Ji gali keistis gyvenimo eigoje. Pastoviai mokykis kažko naujo ir nebijok pradėti visko nuo pradžių.

 

14. Greičiausiai tu pamirši apie tai.

 

15. Tu visada galėsi prisiminti šią instrukciją, jei panorėsi…

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
22 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

turbut sunkiausia ir yra viska pradeti is naujo….

nesvarbu

Na teisingai rašo čia visi gali paskaityti bet navryti ant to žmogaus kuris čia parašo tam parašo kad butu žmonems idomu paskaityti

bilekas

Straipsnis parasytas vaikams kurie dar nesuvokia gyvenimo esmes… pridesiu dar: viskas yra energija! Pinigai taip pat, daiktai, emocijos, mintys… Viska turesi apie ka galvoji, bloga ar gera. Vieniems sekasi geriau ar prasciau, del to kad kiekvienas ateina i pasauli su KARMA. Nelaimes, ligos, mirtys zmonems galimos del ju paciu mastymo, gyvenimo budo…arba velgi…mokejimas uz bloga karma…
Siulyciau visiems joga, meditacija kuri pakelia zmogaus vibracini lygmeni; nevalgyti per daug mesos, nepiknaudziauti alkoholiu…

Jurga

Nors vienas protingas komentaras :)

Arzinai

kas yra Karma?

starseed

Mus sukūrė ir valdo aukščiausiasis protas.

12

geriausias tai 12 instrukcijos punktas,pats paneigia is esmes visa si rasini vienu sakiniu ir beje jo pavadinima : “Tu žinai daugiau, nei parašyta knygose. O viskas, ką tu turi daryti – tai žiūrėti į save, klausytis savęs ir pasitikėti savimi.”

:)

Nei viena knyga nera pritaikyta kiekvienam is musu individualiai. Tik mes zinome kad mus yra geriausia, reikia vystyti ir klausytis musu pasamones…

Gal

Tavo supratimu instrukcija yra knyga? Kur neiginys?

Anonimas

tokia šio pasaulio tvarka, kai skaitau, suprantu, kad taip ir vyksta. Kiek pastangų ir laiko skyriau saviugdai, deja ne visada pavyksta suprasti tai…Atsiranda visokiausių protinguolių, kurie neva žino kaip jaučiasi kitas žmogus, kaip tūri elgtis, kuo vadovautis, kaip ir kur gyventi? (Kai aš stebiu iš vidaus kas vyksta aplinkiniame pasaulyje, suprantu tik tiek, kiek leidžia suprasti mano (kaip žmogaus) supratimas, asmeninė nugyventi gyvenimo patirtis. Apie kitus žmones ar lygmenis kabėti, nebėra prasmės, todėl mąstau paprastai …Kodėl žmonės vieni kitus engia, visaip baudžia? (tipo pamoko?)

;D

kai paskaitai tokio “ligonio” kaip tu kliedesius tai nori nenori pradedi engti tokius :D

Petrute

Tu pats liguistai mastai, todel ir kito mastymas atrodo liguistas

vaisius

laba visiems,beje su sventem zemiskus kunu savininkus,klausimas kas mes esame?i tai daug dideliu protu nera atsake ir manau neatsakys,nes mes patys nezinom,nes mums neleista zinoti,kiekvieno kelias nupiestas mums dar neisvydus sio unikalaus savo groziu pasaulio,dad nesibarkit ir nesipykit del sio klausimo,o paprasciausiai atlikite tai kas mums skirta siame kune,iskur zinoti,kas skirta?patikekite suprasite,tik isiklausykite i savo vidaus balsa,ir nepastebesite kaip tai lengva ir paprasta suprasti kam ir kokiu tikslu uzgimusios sielos siuose kunuose.

;D

dar vienas anegdotus skaldo :D tai isminciau sakyk kaip man save isgirst ir kaip suprast kas man yra skirta? kokias nuodemes is “praeitu gyvenimu” turiu ispirkt? nes nieko neatsimenu…

dainius

nu jus ir ydomus dar jus nezinote ka mes cia veikiame????????????? atsimerkite,ysigilinkite,suvokite,tada suprasite. !!!!!!!!!!!!!

;D

nu tai sakyk ka mes cia veikiame? :DDD

1Taip

Mes ateiname kazko ismokti ir ismokinti.

;D

kazko ismokti ir ismokinti? tu cia rimtai? :D gal jau atskleides ta paslapti? buk geras pasidalink :)

Anonimas

.Tokia musu misija sioje zemeje ,gyventi ir dziaugtis gyvenimu.

;D

nueik ir pasakyk tai isprievartautoms moterims ar vaikams kuriu tevus iszude arba invalidams kurie guli prikaustyti prie patalo…dar testi? ar cia jiems is “praeitu gyvenimu” bausme skirta?

As

Deja ne, siame gyvenime turi duoti, o ne imti. Ir tada pats gyvenimas tau duos jeigu to nusipelnai. Geri darbai ir kilnios mintys gris tau su kaupu.

Taip pat skaitykite