Tėvai šokiruoti: vaizdo įrašai patvirtino dukros pasakojimus apie apsėstą lėlę

zaidzianti-mergaiteParanormalių reiškinių klausimas visuomet priverčia pasaulį suklusti – ir tikintys, ir netikintys jais stengiasi įvertinti pasirodžiusius vaizdus ar informaciją, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Žmonių verdikto laukia ir naujausias internete žaibiškai plintantis vaizdo kamerų įrašas, kuriame galimai užfiksuotas nežemiškų jėgų veikimas. CCTV kameromis užfiksuotame įraše matyti, kaip kambaryje ramiai žaidžia mergaite. Netoli jos, ant grindų yra ir lėlė – vienu metu ji tariamai pati ima judinti galvą.

 

Šis vaizdas sujungtas su dar vienu įrašu – jame matyti kaip vaikui piešiant staiga pradeda judėti aplink esantys daiktai. Pirmiausiai pajuda lapai, gulintys ant stalo, kur piešia mergaitė. Išsigandęs vaikas tuomet sprunka iš kambario.

 

Netrukus po to matoma kaip kambaryje pajuda ir sunkesni objektai, o galiausiai tarsi be niekieno pagalbos pajuda ir stalas.

 

Kol kas nėra jokios informacijos, kur galėjo būti užfiksuotas šis įrašas. Pirminiais duomenimis, įtariama, kad tai galėjo padaryti dėl dukros susirūpinę tėvai, kuriems mergaitė pasiskundė dėl namuose vykstančių keistų dalykų.

 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Senas geras bajeris su zilka ir mazu kompresorium :P
Muahahahahaha

Hidden name

Tu girdėjai kokiu garsų dirba kompresorius? Ar bent išvis žinai kas tas yra? :D

trollolol

Ha, gi ne is garazo kur padangas pucia. Buna mazu, labai mazai garso. Galima slanga ir is toliau atvest. Ar, kad ir dumples istatytos. Spintos tik sonas matos, galima daug bajeriu padaryt muahahahahaha

Hidden name

Dumples, dar kalvis su priekalu kaskur stovi :-D

Guliveris

Geras kaži tevas neprikišo nagų filmuojant

Taip pat skaitykite