Kaip įveikti juodąjį gyvenimo periodą pagal Zodiako ženklus?

astrologija-juodas-periodasDaugiau ar mažiau, bet kiekvienam iš mūsų teko susidurti su įtemptomis gyvenimo situacijomis, vadinamaisiais juodaisiais periodais ar ruožais. Taigi, gyvenimas panašus į… zebrą. Bet ką daryti, jei vis dėlto juodasis gyvenimo periodas pernelyg užsitęsė ir niekaip nesibaigia?, – atsakymų ieško Sniegė Pilypienė iš portalo anglija.today.
 
„Svarbiausia, niekada nepamirškite, kad ir iš pačios blogiausios situacijos atrandama išeitis. Pavyzdžiui, jei jus paliko mylimasis ar mylimoji, dar neaišku, kuriam iš jųdviejų labiau pasisekė. Praradę regėjimą žmonės džiaugiasi, kad ne lūpas, kuriomis gali bučiuoti mylimą žmogų“, – sakė žinoma Sankt-Peterburgo (Rusija) astrologė Tatjana Volkova.
 
Pirmiausiai vertėtų pakeisti pažįstamų žmonių ratą
 
Anot T. Volkovos, sunkūs gyvenimo laikotarpiai mums reikalingi vien dėl to, jog sužinotume, ką reiškia sunkumai. Juk žmogus ne robotas, kurį galima bet kada įjungti ar išjungti.

 

Be to, pašnekovės įsitikinimu, žmonės paprastai linkę sutirštinti spalvas, ištikus nesėkmėms, bėdai ar kitoms problemoms. Ar paprasčiausiai net išsigalvoja jas.

 

„Savigrauža, nesibaigiantis niurzgėjimas, nepasitenkinimas – tiesiausias kelias sunkių ligų link. Kapstydamiesi savyje, įsivaizduodami esantys menkaverčiai, niekam nereikalingi – prarandate ne tik pasitikėjimą savimi, bet ir pagrindinį dalyką – savęs palaikymą. Tai vadinasi savireguliacijos mechanizmas. Žmogaus smegenys taip surėdytos, kad jos visada greičiau pamiršta nemalonius dalykus. Užuot padėjęs joms, žmogus tranko galva į sieną!“, – dėstė astrologė žmogaus juodojo gyvenimo periodo priežastis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

T. Volkovos patarimu, užslinkus juodajam gyvenimo periodui, pamėginkite „persikūnyti“ į kitą žmogų. Tai reiškia, kad pirmiausiai reikia pakeisti savo pažįstamų žmonių ratą, kurie gali daryti, kad ir netiesiogiai, poveikį dėl to reikalo. Taip pat pravartu pakeisti ne tik savo kasdienius įpročius, bet ir drabužių bei plaukų stilių. Be to, padeda užmiršti negandas, susiradus adrenalino kupinos veiklos. Pavyzdžiui, leidžiantis parašiutu, kopiant į kalnus ir panašiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Gal ir keistai nuskambės, bet viena iš stipriausių adrenalino dozių – pasiklysti miško tankmėje“, – patikino pašnekovė.

 

Jei jums blogai, padarykite kam nors gera

 

Astrologijos specialistės manymu, jei žmogus galvoja apie nemalonumus daugiau kaip 20 proc. paros laiko, vadinasi jo labai prasti popieriai. (Suprantama, reikia atidėti į šoną atvejus, susijusius su artimo žmogaus mirtimi arba sunkiomis ligomis. Nors ir tai galima įveikti).

 

„Todėl, jei jums iš tikrųjų labai blogai, paimkite savo vaikų žaislus arba nupirkite ir nuneškite juos į vaikų globos namus. Arba pabendraukite su neįgaliais žmonėmis, neturinčiais nei rankų, nei kojų ar suparalyžiuotais, prikaustytais prie lovos po sunkios ligos, autoįvykio. Patikėkite, juose neįžvelgsite jokio nusivylimo gyvenimu, vien tikėjimas ir džiaugsmas, kad gali gyventi. Tai jums įkvėps optimizmo. Galų gale pamaitinkite benamius žmones ir gyvūnus. Jei jums blogai, padarykite kam nors gera. Nes gėris, kaip ir blogis, visada grįžta bumerangu“, – užtikrino T.Volkova.

 

Astrologė taip pat pataria parašyti laišką sau ir padėkoti už tai, ką padarėte gera. Beje, laišką galima parašyti ir senam draugui. Žmonės, turintys juodojo gyvenimo periodo patirties, sako, kad juodasis periodas linkęs užgriūti žmoguje susikaupus daug apmaudo, nuoskaudos, pykčio ir neapykantos. Tiesiog jam žiauriai pradeda nesisekti. Beje, tą patį tvirtina ir medikai.

 

Bet nepamirškite svarbiausio dalyko: juodąjį savo gyvenimo periodą galima gana greitai įveikti, jei nesėdėsite sudėję rankų ir nesustodami judėsite į priekį!

 

Avinas

 

Užslinkus juodajam gyvenimo ruožui vieni Avino žmonės pirmiausiai galvoja: „Svarbiausia, nedaryti staigių judesių ir jokiu būdu nepiktnaudžiauti alkoholiu, nes nutemps į dugną“. Be to, jie racionaliai įvertina susiklosčiusią situaciją ir tik tada imasi atitinkamų veiksmų.

 

Bet kokių, net ir pačių menkiausių. Svarbu nestovėti vietoje. Nepaisant to, šio ženklo atstovams labai sunku prisiversti kuo mažiau laiko galvoti apie juos kankinančias problemas. Avinas įsitikinęs, kad viskas, kas su vyksta su juo, iš anksto nulemta. O įvairių spalvų gyvenimo periodai tik jo epizodai. Todėl kaip bebūtų sunku reikia toliau gyventi, dirbti, mylėti gyvenimą tokį, koks jis yra ir atrasti sprendimus iš sunkiausių situacijų. Tik taip galima įveikti net ir patį juodžiausią periodą. Juk kito gyvenimo nebus!

 

Tuo tarpu kiti šio ženklo atstovai galvoja, kad nereikia laukti, kol juodasis gyvenimo periodas įsibėgės, o imti vadžias į savo rankas ir kuo greičiau pirmyn! Svarbiausia, daug ir sunkiai dirbti, ir tada bet kurie nemalonumai, bėdos palengvės. Ir, žinoma, niekada nepamiršti humoro jausmo. Nes būtent jis ir padeda išgyventi juodąjį periodą!

 

Jautis

 

Nors šio Zodiako žmonės ir linkę žiūrėti į kitus žmones teigiamai bei stengiasi elgtis visose gyvenimiškose situacijose teisingai, bet juos vistiek nuolat persekioja juodieji periodai. O ne vienas iš jų juoduosius periodus įveikia gana paprastai: užsispyrimu ir sugebėjimu išlaukti. Tiesa, ne visiems šio ženklo žmonėms tai padeda.

 

Be to, šio Zodiako ženklo atstovams teko patirti, kad iš tikrųjų sunku gyventi nešiojant daugybę nuoskaudų širdyje. Todėl reikia mokėti atleisti. Taip pat nepadeda greičiau atsikratyti juodojo ruožo ir tai, kad šio ženklo asmenybės linkusios dėl visų bėdų kaltinti kitus, kaupti savyje pyktį bei apmaudą.

 

„Kai kurie šio ženklo žmonės linkę griebtis net keršto, galvodami, kad taip pasielgus, viskas atsistos į savo vietas. Iš tikrųjų tik sau blogiau padaro. Norint, kad gyvenime kuo rečiau persekiotų nesėkmės, reikia visada galvoti optimistiškai ir, žinoma, daug dirbti, nes juodasis periodas nemėgsta darbštuolių“, – patikino astrologė.

 

Bene vienas iš teigiamiausių šio ženklo atstovų bruožas – nelaukia sudėję rankų, kol baigsis juodasis gyvenimo periodas, o ima jautį už ragų ir pradeda veikti! Jų įsitikinimu, nepaisant nesėkmių ir sunkumų, negalima nukabinti nosies. Priešingai – reikia tikėti, kad toliau viskas bus gerai!

 

Dvyniai

 

Šio Zodiako ženklo žmonių manymu, net ir didžiausias nesėkmes bei blogiausius dalykus galima „apeiti šonu“, tada jie ir atrodys viskas kitaip. Užtat Dvyniai paprastai sėkmingai atranda išeitį iš bet kurios situacijos.

 

Tuo tarpu kai kurie šio ženklo atstovai tvirtina, kad jiems apskritai nebūna juodųjų periodų. Panašu, dėl to, kad jie į gyvenimą linkę žvelgti daugiau teigiamai. Žinoma, jie neneigia, kad pasitaiko nesėkmių, bet ir jose ieško teigiamų pusių. Stengiasi kitiems padėti net ir tada, kaip patiems labai nesiseka ar užgriūva sunkumai. Todėl likimas tokiems žmonėms palankus.

 

„Norint įveikti juodąjį periodą, Dvynių žmonėms užtenka pažvelgti į pasaulį kitomis akimis ir nustemba, kaip patys pasikeitė! Be to, kai kurie šio ženklo atstovai neretai patys susikuria juodajį periodą ir pasineria į jį. Mat jie tai priima kaip savotišką atgimimo ir apsivalymo laikotarpį. Galų gale dauguma Dvynių mėgsta kartoti: „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera!“, – sakė astrologijos žinovė.

 

Anot jos, šio ženklo atstovai įsitikinę, kad jei jiems visada ir viskas būtų gerai, nevertintų gyvenimo apskritai. Nors ir supranta tai tik kažką praradę.

 

„Žmonės ateina į jūsų gyvenimą ir išeina, todėl nereikia laikyti tų, kurie nenori su jumis būti. Nes su tuo žmogumi vis tiek laimės nebus. Reikia paleisti tą žmogų, kad kitas jo vietoje padarytų jūsų gyvenimą džiaugsmingu, o jį laimingu. Ir tada juodasis periodas baigsis abiems. Nes kiekvienas žmogus išgyvena skausmą, kančią, stresą, svarbu neužsisklęsti savyje. Būkite optimistai ir žinokite, kad ir gėryje yra blogio, o blogyje taip pat galima atrasti gėrio!“, – žarstė Dvyniams patarimus astrologė.

 

Vėžys

 

Šio ženklo žmonės pirmiausiai linkę save kaltinti, juos ima graužti sąžinė dėl nesėkmės, užgriuvusių bėdų. Todėl Vėžio žmonėms neretai ilgiau trunka juodasis periodas. Tiesa, praėjus kiek laiko ima galvoti, kad tas juodasis ruožas ne toks ir juodas, o greičiau pilkas.

 

Nepaisant to, juodasis ruožas paprastai išmuša Vėžį iš pusiausvyros. Jis pasimeta, nežino ką daryti. Nors atsitokėjęs ir ima suprasti, kad bet kurios problemos, kurias jam siunčia likimas, viso labo tik išbandymas, savotiškas gyvenimo egzaminas, kurį išlaikius jis įgaus daugiau jėgų ir stiprybės.

 

Sunkiausiomis gyvenimo valandomis šio ženklo žmonės stengiasi daugiau galvoti, kas gero buvo jų gyvenime. Vadinasi, ir toliau verta gyventi vien dėl to, kad, anksčiau ar vėliau, viskas pasikeis į gerą pusę. Todėl pirmiausiai reikia išmokti neįsižeisti dėl smulkmenos ir į viską žiūrėti filosofiškai. O jei vis dėlto nuoskauda, įsibrovusi į Vėžio vidų, neapleidžia, tada reikia greičiau susitaikyti ir atleisti.

 

„Tik padaryti geri darbai padeda išgydyti kenčiančią sielą“, – padarė išvadą astrologė.

 

Anot jos, tuo teko įsitikinti ne vienam šio ženklo atstovui iš savo patirties, kai gyvenimas buvo nuklotas ne juodais-baltais, o juodais-pilkais ruožais. Kitaip tariant, balto ruožo teko laukti bent kelerius metus. Vis dėlto kada nors baigiasi ir labai blogos dienos.

 

„Jei pažiūrėję į veidrodį pamatysite ne liūdną savo veidą, o kupiną vilčių, optimistišką žvilgsnį, tada šviesusis ruožas jūsų gyvenime pasirodys gerokai greičiau ir užsibus ilgiau“, – patikino pašnekovė.

 

Liūtas

 

Šio Zodiako atstovai laikosi nuostatos, kad juodasis ruožas – laikinas reiškinys, todėl tereikia pralaukti tą laiką. O kai reikalai pradės kilti aukštyn, tada čiupti sėkmės paukštę už uodegos ir nebepaleisti.

 

Kai šio ženklo atstovams būna blogai (psichologiškai) tiesiog stengiasi pažvelgti į tai tarsi iš šalies. Ir supranta, kad jų problemos – vieni niekai palyginus su aplinkinių problemomis. Todėl Liūtui belieka padėti išspręsti problemą savo artimam žmogui, draugui ar kamynui ir jo problema tarsi savaime išsispręs. Taip pat šio ženklo atstovas turėtų žinoti, kad nemažai jo problemų – išgalvotų!

 

Tiksliau, viskas priklauso nuo to, kaip jis priima nemalonią situaciją ar įvykį ir kaip reaguoja į juos. Mat nemažai šio ženklo žmonių neadekvačiai reaguoja į tai, kas iš tikrųjų ir nėra taip baisu. Pavyzdžiui, įvyko nedidelė avarija, kurio vairuotojas tik subraižė šio ženklo atstovo automobilio šoną. Tuo tarpu Liūtui tokia situacija sukelia didžiulį stresą ir išgyvenimą, tarsi būtų palaidojęs artimą žmogų.

 

„Tada jis ima galvoti: „Ach, juodasis ruožas! Аi-ai-ai! Kaip blogai!“ Bet žvelgiant iš kitos pusės – visi gyvi, sveiki. Juk mašina, kaip ir mes su jumis, išvydo šį pasaulį, atgyvens savo ir išeis. Todėl džiaukitės gyvenimu! Ir tada juodieji ruožai taps gerokai šviesesni!“, – sakė astrologė Tatjana Volkova.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
2

Na apie vezy yra tiesos. Visada galvojau ir galvoju kai ateina juodos dienos tai tik isbandymas ir tai tik padarys mane stipresniu :)

Taip pat skaitykite