Vyras drono pagalba užfiksavo riterio vaiduoklį jojantį ant arklio filmuodamas 11 amžiaus pilį

Tomas Arnoldas (Thomas Arnold), 41 metų vyras buvo šokiruotas, kai pamatė ką užfiksavo – jojantį riterį ant arklio Berkelio pilyje.
Žmogus, kuris skraidino savo filmuojantį droną užfiksavo 11-ojo amžiaus pilyje jojantį riterio vaiduoklį, vaizdo įrašas rodo, kad tai tikrai ne montažas.
Tik pradėjęs filmuoti Tomas teigė, kad kai užfiksavo vaiduoklį, dronas prarado ryšį dešimčiai sekundžių, gali būti, kad dvasia pakeitė radijo ryšio bangas ir taip sutrikdė jo veiklą. Keisčiausia tai, jog iki tol buvo užfiksuota labai mažai tokių “aiškių” vaiduoklių apsireiškimų, tuo labiau HD raiška.

Tomas, kai pamatė pirmą kartą šį įrašą buvo šokiruotas ir staigiai pradėjo artinti patį įrašą ir žiūrėti kas jame greitai nubėgo. Filmuotoje medžiagoje aiškiai matome, kad judantis objektas bėga tiesia trajektorija, turi keturias kojas bei yra permatomas. Pasak, Filmuotojo, negalėjo būti vėjas, nes jis pūtė iš kitos pusės. Pažiūrėkite patys ir nuspręskite ar tai tikra, ar tik montažas?

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
motodor

dumelis nuo kamino

nesvarbu

vaiduokliai neegzistuoja ten vilkolakis

Neitikino

Tokiu vaizdo irasu pilnas youtube. Ta vaiduokliska seseli galima lengvai prideti su vaizdo efekto programom. Jis neturi irodymu, kad buvo dinges risys tik jo pasakojimas toks. Reiketu jo originalu irasa patikrinti su kokiom nors programom kurios nustatytu ar buvo naudojami kokie nors efektai veliau po nufilmavimo.

Taip pat skaitykite