Ateivių rūšys

Dažnai tenka skaityti apie artimus trečiojo tipo kontaktus. Tai tokie kontaktai, kai žmogus susitinka su ateiviais akis į akį. Tai gali būti paprasčiausias jų stebėjimas per atstumą ar net pokalbis. Liudininkai paprastai geba nupasakoti kaip atrodė jų regėta būtybė. Tai gi apžvelkime labiausiai populiarias ufonautų rūšis.

 

Žinoma, norėtūsi manyti jog visi ateiviai yra humanoidai, tačiau ne visada jie būna tokie. Labai retais, išimtinais atvejais, ateiviai iš kosmoso nebūna humonoidinio tipo būtybės. Bet tokie atvejai per daug reti, tad apie juos nekalbėsime. Tai, kad dažniausiai ufonautai būna humanoidinio tipo liudija ufologų surinkta medžiaga.

 

Pilkieji (Grey)

 

Pilkieji labiausiai paplitęs ufonautų tipas. Jis dažniausiai minimas ufologinėje literatūroje bei liudininkų parodymuose. Paprastai jie apibūdinami kaip liesi, žemo ūgio, maždaug metro – metro dvidešimties centimetrų ūgio būtybės. Nors kartais pasitaiko liudijimų jog pilkieji buvo ir trijų metrų ūgio. Tai klasikinis, kinofilmų išpopuliarintas ateivio įvaizdis.

 

 

Šie ateiviai atrodo gležni. Jų galvos neproporcingai didelės. Rankos ilgos. Oda paprastai būna pilka, be plaukų. Nosis ir burna praktiškai neegzistuoja. Akys didelės, apvalios, juodos spalvos. Pilkiesiems paprastai priskiriama didžioji dauguma abdukcijų, t. y. pagrobimų. Taip pat jiems priskiriami įvairūs medicininiai žmogaus tyrimai. Su pagrobtaisiais pilkieji elgiasi be ceremonijų, maždaug kaip mes su laboratorinėmis žiurkėmis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jie pavergia žmogaus valią ir iš esmės daro su juo ką nori. Nors pilkieji ir garsėja kaip žmonių grobikai, tačiau nemažai liudininkų pasakoja ir apie tai jog jie domisi žmonių rasės vertybėmis ir dažnai pareiškia norą bendradarbiauti. Maždaug iki 1957 metų apie pilkuosius nėra jokių žinių. Tačiau po 2000 metų praktiškai visi pranešimai apie artimus trečiojo tipo kontaktus būna susiję su pikaisiais, kitos ateivių rasės tarsi pasitraukė į šoną.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šiauriečiai (Nordic)

 

Juos paprastai apibdina kaip labai aukštus blondinus ilgais plaukais ir mėlynomis akimis. Liudininkai pažymi jog tarp šiauriečių labai ryškiai matomas skirtumas tarp vyriškos ir moteriškos lyties. Jų oda šviesi, balti plaukai, atletiškas kūno sudėjimas. Akys ikypos, panašios į kačių. Visi šiauriečiai be galo gražūs. Jie dažniausiai bendrauja telepatijos būdu.

 

Šis ateivių tipas dažniausiai buvo sutinkamas šeštąjame praeito šimtmečio dešimtmetyje. Tuo metu liudininkų parodymuose vyravo būtent šis ateivių tipas. Jie dažniausiai buvo sutinkami Europoje, kas įdomu pilkieji dažniausiai sutinkami JAV, kitose šalyse rečiau. Liudininkai susitikę su šiauriečiai pabrėždavo jų draugiškumą. Žinoma, šiauriečiai taip pat grobdavo žmones, bet to nepalyginsi su pilkųjų užmojais.

 

Rosveliečiai (Roswell)

 

Po Rosvelo įvykių, šis ateivių tipas gerai žinomas ne tik ufologams, bet ir tiems kas bent kiek pasidomi ufologinėmis temomis. Jie sutinkami gana dažnai, bet ne taip dažnai kaip pilkieji. Rosveliečiai labiau panašūs į žmones nei pilkieji.

 

 

Jų veidų išraiškos labiau vaikiškos, akys giliai įdubusios. Rankos, kaip ir pas pilkuosius, neproporcingai ilgos. Plaštaka turi tik keturis pirštus. Du pirštai palyginus normalaus, žmogiško ilgio, kiti du daug ilgesni. Kaip ir pilkieji, rosveliečiai yra žemaūgiai, nuo metro iki pusantro metro ūgio.

 

Goblinai (Goblins)

 

Tai groeskiškos būtybės primenančios įvairių tautų folkloro mitinias būtybes trolius ir goblinus. Iki 2000 metų sudarė apie 7 procentus visų kontaktų. Jie pasirodo ir dabar tik rečiau. Sutinkami visuose pasaulio kraštuose.

 

 

Abdukcijos praktiškai nevykdo, tokie pranešimai itin reti. Įdomu tai, jog kitus ateivius paprastai lydi kosminis laivas, goblinai gi dažnai pasirodo atskirai, jų laivus mažai kas yra matęs. Goblinai dažnai elgiasi agresyviai.

 

Neūžaugos (Dwarfs)

 

Neūžaugos kažkuo panašūs į goblinus. Net galima sakyti jog tai to paties tipo ateivių atmaina. Žinoma jie kažkiek skiriasi savo išvaizda. Svarbiausias skiriamasis bruožas, kad goblinų ausys labai atsikišusios, o patys jie yra žalsvos spalvos (nuo čia kyla terminas „žali žmogeliukai“), o neūžaugos labai tamsūs ir plaukuoti. Šie ateiviai daugiausia buvo sutinkami iki 1954 metų, po to apie juos praktiškai neužsimenama.

 

Robotai (Robots)

 

Sutinkami taip pat retai, apima 5 procentus visų kontaktų. Jie niekada nepasirodo vieni. Paprastai lydi kokias nors kitas būtybes. Ufologai daro išvadą jog tai robotai tarnai. Dažnai dalyvauja atliekant pagrobtųjų žmonių tyrimus. Liudininkai sako, kad jų paviršius lygus ir blizgantis, kad jie yra metaliniai. Ūgis ir išvaizda varijuoja priklausomai nuo būtybių tipo kurias jie lydi.

 

Vaiduokliai (Ghosts)
Pasirodo retai. Jie apima tik maždaug 4 procentus kontaktų. Dažnai pasirodo pastatuose, vaikšto kiaurai sienas. Dažnai sutinkami keliuose. Gali netikėtai dingti. Ufologai daro išvadą, jog tai savotiškos hologramos.

 

Nėra duomenų, kad vaiduokliai ką nors grobtų ar kviestusi į kosminį aparatą. Tačiau pastebėta jog jų pasirodymo metu veikia stipri psichinė energija į kurią jautriai reaguoja ir žmonės ir gyvūnai. Ufologai mano jog tai yra pašalinis jonizuotos radiacijos poveikis, atsirandantis pasirodžius šioms hologramoms. Labai dažnai šalia nebūna NSO.

 

Reptilijos (Reptilian)

 

Nuo dešimto praeito šimtmečio dešimtmečio, šie ateiviai pasirodo vis dažniau, anksčiau buvo tik avieniai atvejai. Žinoma jie pasirodo ne taip dažnai kaip pilkieji. Šios būtybės aukštos ir liesos. Panašios į roplius iš kur ir kyla jų pavadinimas. Oda žvynuota. Akys primena gyvatės akis. Pirštai turi aštrius nagus.

 

 

Kadangi tai pakankamai nauja rasė, tai ufologai dar nepriskyrė jai išskirtinių savybių. Žinoma yra kospiracijos teorijų teigiančių jog reptilijos gali turėti žmogišką pavidalą ir kad jau gyvena tarp mūsų taip užsimaskavę. Tačiau ir pati sąmokslo teorija vis dar vystosi. Pastaruoju metu vis daugėja pranešimų apie reptilijų vykdomas abdukcijas.

 

Hibridai (Hybrid)

 

Beveik visos ateivių rasės domisi žmogaus biologija. Labai dažnai liudininkai pasakoja jog jiems buvo atlikti medicininiai reprodukcinių organų tipai, ar tai jog jie turėjo lytiškai santykiauti su nežemiškos civilizacijos atstovu.

 

Dar kitiems buvo rodomi embrionai ar naujagimiai, atsiradę po lytinio, žmogaus ir ateivio, kontakto. Yra pasitaikę ir tokių atvejų kada abdukcija būdavo ne vienkartinė, žmogui atvesdavo vaiką ir pasakydavo jog tai jo palikuonis. Hibridai paprastai būna labai panašūs į žmones, nors turi ir ateiviškų bruožų.

 

Neoneitai (Neonate)

 

Neoneitai yra tam tikras tarpinis varinatas taro pilkųjų ir rosveliečių. Jie dažnai savo išvaizda primena žmonių naujagimius, nuo čia ir kyla pavadinimas, neonate – vaikas iki vieno mėnesio amžiaus.

 

 

Neoneitai būna mažo ūgio, su neproporcingai didele galva. Rankos – ilgos, turinčios keturis pirštus. Paprastai bendrauja telepatiškai.

 

Senieji (Ancient)

 

Senieji paprastai apibūdinami kaip humanoidai panašūs į vabalus maldininkus. Jų akys – migdolo formos. Oda žaliai gelsvo atspalvio. Ūgis nuo pusantro iki dviejų metrų. Kaip ir dauguma kitų rasių, senieji yra labai liesi. Su žmonėmis elgiasi šaltai.

 

Jų visiškai nedomina mūsų civilizacijos pasiekimai. Abdukcijos atveju atliekami medicininiai eksperimentai kurie savo žiaurumu gerokai perspjauna pilkųjų eksperimentus. Senieji dažnai lydi pilkuosius, paprastai atrodo jog jie kontakto metu užima vadovaujančias pareigas. Ufologai mano jog senieji yra tam tikro pobūdžio prižiūrėtojai, kurių funkcija kontroliuoti kitas ateivių rases.

 

Ožkažindžiai (Chupacabra)

 

Ufologų manymu, ožkažindžiai Žemėje lankytis pradėjo palyginus neseniai. Tačiau jų panašumas į chimeras vaizduotas senovės mene, leidžia daryti išvadas jog ožkažindžiai Žemėje lankosi jau seniai. Ožkažindžius liudininkai paprastai apibūdina kaip mažus gyvūnus, nedidesnius nei pusė metro ūgio.

 

Jų akys ikypos. Ant nugaros spygliai. Maitinasi naminių gyvulių krauju. Nėra girdėta, kad ožkažindžiai liestų žmones. Ufologų tarpe egzistuoja nuomonė, jog tai nepavykęs ateivių genetinis eksperimentas.

 

Čia pateiktos ateivių rasės yra tokios kurios dažniausiai pasitaiko liudininkų parodymuose ir ufologinėje literatūroje. Kitų ateivių rasių apsireiškimai yra pavieniai reiškiniai, tad negali būti klasifikuoti. Jų yra daug ir visi skirtingi.

 

Straipsnio autorius: Gabrielius E. Klimenka, paragraf 78

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
19 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
pAnta

nuo kada vaiduokliai yra ateiviai? beto gal tikrino ar rimtai hologramos?

Anonimas vardu stasys

radau 2 klaidas. Ir siame tinklapyje buvo ikeltas pokalbis su viena reptiliju klases atstove.

Mr.Green

Visos iskyrus Reptilijos rases yra visos klaidingai pavadintos, apsaliutus briedas :)

Calibrae277

tai prasitume pataisiti i neklaidingus pavadinimus

Martynas

nu man reptilijos ir neonitai labiausiai patiko is tu ateiviu visu :DDDD

martin

jei nezinai amerika ir dirba su pilkaisiais turi kažkokia sutarti skaičiau otie grobe zmones mainais gauna zmonija naųjausias technologijas tik wiskas uzslepta obama nedurnas

martin

as renkuosi šiauriečius nes myliu ateivius

Agentas J

http://img208.imageshack.us/img208/6807/1205454572minedas.jpg argi jis nepanašus į reptiliją? viskas aiškiai matosi :D

Agentas J

Vladimiras Romanovas, Antanas Nedzinskas, Minedas, Andrius Kubilius, Viktoras Uspaskichas yra reptilijos.

Karolis

Pasaka, nieko konkretaus.

inkognito

Neoneitas-tai Kubilus be kaukės su tikruoju veidu.O šiaip ai nesąmonė visi tie ateivių tipai,jie prisitaiko prie kiekvienos čiabuvių civilizacijos tipinių bruožų ir jau senai senai gyvena tarp mūsų užvaldę mūsų finansų rinkas,užėmę visas vadovaujančias grandis. Pažiūrėkite net Amerika galingiausia valstybė it ta prsiskolinusi ir paklūsta jų diktatui. Jų atstovaujama Firma Monsanto aktyviai dirba GMO srityje ir kiekvienas iš mūsų jau esame pažeisti jų dirbtinų produktų, Netgi mėsa plačiai naudojamas yra jau modifikuota, nes modifikuoais pašarais penimi gyvuliai kurie skerdžiami maistui. Tad į trečią ketvirtą kartą mes jau nebedauginsime savo populiacijos ,mūsų mažės o jų atstovų slapta laivais atgabenamų į mūsų… Skaityti daugiau »

aa

man vienam klausymas kyla ,kas jo komentarus laikina? :DD

Taip pat skaitykite