Vaiduokliais garsėjančiame viešbutyje pora užfiksavo kai ką neįtikėtino

Siaubo filmų mėgėjai tikrai žino garsųjį Stepheno Kingo romaną „Švytėjimas“, tapusį ne ką mažiau garsia Stanley Kubricko ekranizacija, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko Jackas Nicholsonas, rašo alfa.lt.

 

Siaubo romaną įkvėpęs viešbutis, kuriame neva vaidenasi, vėl tapo viena pagrindinių pokalbių temų visame pasaulyje. Jame apsilankiusi 11 asmenų grupė liko labiau šokiruota, nei maloniai nustebinta.

 

Apžiūrinėdami garsųjį viešbutį ir atlikę spiritizmo seansą, žmonės nieko keisto nepastebėjo. Visgi viena pora, jau grįžusi namo, tarp savo užfiksuotų kadrų pamatė ir kai ką neįprasto. Pasirodo, kad jie galimai užfiksavo tikrą šmėklą.

 

 

„Kai fotografavome, nepastebėjome jokios mažos mergaitės, ypač apsirengusios taip, kaip matote nuotraukoje. Ją pamatėme tik tada, kai grįžome namo. Kadre atrodė, kad ji tiesiog stovėjo ant laiptų. Aš pasitikslinau, susisiekusi su visa žmonių grupe, niekas jos taip pat nematė“, – vienam užsienio naujienų portalui pasakojo Jessica, nuotraukos autorė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasirodo, kad ture po viešbutį dalyvavo tik du paaugliai, mat jaunesni nei 10 metų asmenys naktį į viešbutį nėra įleidžiami.

 

Buvęs FBI agentas Benas Hansenas pradėjo tirti, ar ši fotografija nėra suklastota, tačiau nerado jokių apgavystės ženklų.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Nuimkit bulves efekta nuo sesto ifono mua

Droniukas

Noriu blynu, bet neturiu miltu ka daryti ?

AnonimasZ

Kepk kiaušiniene

Droniukas

Dar žinok kas te

Taip pat skaitykite