Kaip žmonės blokuoja savo sėkmę


Šiandien papasakosiu apie pagrindinę kliūtį, kuri daugeliui žmonių blokuoja klestėjimą ir sėkmę beveik visose gyvenimo srityse. Tai – uždara širdis. Kas tai yra „uždara širdis“?

Tai vidinis, pasąmonėje tūnantis žmogaus nenoras priimti ką nors į savo gyvenimą. Paprastas pavyzdys. Kada žmonėms atneši dovanas, vaišini kažkuo tiesiog šiaip sau, darai paslaugą neprašydamas atlygio, vienetai iškart priima tai su dėkingumu. Dažniausiai tu iškart išgirsti: „Na gerai… Kam? Tu ką, baik! Neverta…“ Iš esmės, tai tu darai žmonėms gera, o tau mandagiai atsako: „Ačiū, bet nereikia“.

Problema tame, kad mes išmokome daug atiduoti, bet priimti ir skinti savo darbų vaisius – nemokame. Net į „Ačiū“ atsakome ne „Prašau“, o „Nėra už ką“.
Ką daryti?

Tavo vidinė būsena transliuojasi į pasaulį, pasireikšdama smulkmenose. O ką tu transliuoji – tą galų gale ir gauni. Jeigu tu nemoki priimti elementarų, mažą dėkingumą iš žmonių, tai kaip tu priimsi dideles galimybes ir likimo dovanas?

Pradėk priimti viską, kas ateina gero į tavo gyvenimą! Tiesiog nuo šios dienos! Atverk savo širdį įvairioms dovanoms ir dėmesio ženklams tavo personai.
Užleido vietą transporte – nusišypsok ir atsisėsk, Vaišina kuo nors – su dėkingumu priimk. Nori padovanoti tau dovaną – į sveikatą. Nuo šios dienos jokių koketiškų: „nevertėjo“, „nereikia“, „kam reikėjo taip išlaidauti“. Tik dėkingumas! Tik priėmimas!

Ir kuo labiau tavo širdis atsivers, tuo daugiau tu transliuosi į pasaulį dėkingumo energijos. Ir pradės vykti stebuklai. Tu, tarsi magnetas, pradėsi pritraukti naujas galimybes ir laimingą likimą.

Svarbiausia, dėkok Dievui už kiekvieną dieną, už kiekvieną šansą, už kiekvieną palaiminimą, už kiekvieną džiaugsmą. Už gyvenimą, už kvėpavimą, už tai, kad turi privilegiją jausti, duoti ir priimti.

Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ABAryan

Kas per straipsnei ir šaltiniai

Taip pat skaitykite