Pirmųjų astronautų apsilankymai žemėje, aprašyti vietinių genčių

Pasaulis aplink mus keitėsi per milijonus metų, ir mes buvome priversti patikėti, kad iš pradžių buvo akmens įrankiai ir technologijos, kurie per milijonus metų tobulėjo iki to, ką turime šiandien. Tačiau yra daug istorijų iš vietinių kultūrų, kurios apsunkina tai, ką žmonės pradėjo galvoti kaip tiesą. Kalbant apie didžiulius megalitus ir senovinius kosminius lankytojus, kurie atvykdavo beveik iš visų planetos kampelių.

 

Genčių narių statulos kuriose jie vilkėjo šių dienų astronautų kostiumus

 

Kalba apie tai prasidėjo iš kai kurių nedidelių Ramiojo vandenyno salų, tačiau tai nėra vieninteliai primityvių genčių pavyzdžiai, rodančių didžiulį susižavėjimą atvykėliams. Manoma, kad šis fenomenas slypi giliai Amazonės miškuose ir yra susijęs su „Kayapo“ gentimi. Statulose vaizduojami genties nariai, turintys vytelių aprangą, kuri atrodo suformuota kaip šiuolaikinio astronauto kostiumas, Kayapo gentis kasmet švenčia „Bep-Kororoti“ šventę, kitaip vadinamą „Atvykėlio iš kosmoso“ švente.

 

Genčių lyderiai kalbėjo apie keistą žmogų, kuris atkeliavo iš Pukato-Ti kalnų, savo išskirtinumu sukėlė genčiai didelę baimę, ir taip užsitarnavo „Mesijaus“ statusą. Senovės legendoje rašoma kad jis pakerėjo tenykščius genties narius savo balta oda bei geranoriškumu. Taip pat teigiama kad atvykėlis buvo daug protingesnis už visus genties narius, bei išmokė juos neįkainojamų įgūdžių.

 

Griaustinis iš giedro dangaus – Atvykėlis pranyko?

 

Pagal legendą, vieną dieną Bep-Kororoti išprotėjo jis pradėjo rėkti ir neleido niekam prisiartinti. Nepažįstamasis nuvyko į kalno papėdę, kur įvyko didelis sprogimas kurio metu gentis matė kaip jis pakilo į dangų. Legendoje rašoma kad jis pranyko, pakilo į dangų ir dingo, ko pasekoje pasikeitė ir žemė, augalai nuvyto medžiams nukrito lapai ir džiunglės buvo sunaikintos, pradingo ir visi gyvnūnai iš džiunglių, gentis neturėdama kitų maisto šaltinių buvo palikta mirti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Etnologas Joao Americo Peret 1952 m. apklausė aborigenų bendruomenės vyresniuosius kurie šią istoriją patvirtino. Kadangi Bep-Kororoti egzistavimas buvo pagrįstas faktais, šių laikų tyrinėtojai pradėjo domėtis, kokio tipo žmogus galėjo eiti į Mato Grosso apylinkes, tokiu laikotarpiu, dėvėdamas kosmonauto kostiumą bei turintis neįprastų sugebėjimų. „Kayapo“ gentis teigė, kad jis galėjo nugalėti gyvūną tiesiog vienu prisilietimu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Kayapo“ gentis, nebuvo humanitarinio pobūdžio, tvirtino Tanna iš Vanuatu genties. Dar keistesnis buvo kosminio kostiumo dizainas kurį gentis garbindavo per atvykėlio garbinimo šventes, nes jis niekaip nesusijęs su jokia buvusia ar esama kosmonautikos agentūra. Didelis sprogimas per kurį atvykėlis išnyko kelia mintis apie modernų reaktyvinį variklį. Šių laikų Aborigenai mano kad, atvykėlis turėjo specialų variklį, buvo įsitaisęs medyje ir įvykus sprogimui „Mesijas“ pakilo į dangų kartu su visu medžiu.

 

„Dogon“ Gentis iš Malio turėjo puikių astronautikos žinių

 

Viena iš įspūdingų šio reiškinio apraiškų yra „Dogon“ genties iš Malio pasakojimas apie tą patį atvykėlį. Atvykėlio jie negarbino ir jų požiūris buvo kitoks, bet nepaisant to jie įgavo daug žinių, bei įgūdžių kurie taip pat buvo laikomi stebuklais.

 

Marcel Griaule, antropologas iš Prancūzijos, gyveno su „Dogon“ gentimi daugiau nei 17 metų ir jam buvo pasakyta istorija, kuri buvo nuostabi. Sakoma, kad jis sužinojo paslaptį kurią genčių vyresnieji taip saugojo, kad apie ją nežinojo net didžioji dalis gentainių.

 

Vyresnieji teigė, kad “Nommo” – antgamtinių butybių gentis, įkūrė civilizaciją žemėje. Nors „Dogon“ genties kultūra buvo primityvi, Saulės ir planetų sistema jiems buvo gerai žinoma. Senieji sakė, kad „Nommo“ gentis jiems papasakojo apie keturis Jupiterio, Saturno žiedus ir Paukščių tako spiralinę formą. Jie sakė, kad jie žino apie mėnulio aplinką ir apie visas planetas judančias aplink Saulę.

 

 

Genčių vyresnieji teigią žinoję Sirijos sistemos žvaigždžių orbitą, tankį ir dydį ir davė patvirtinimą apie Sirius A, B ir C bei žinojo apie tai, ką moksilininkai pripažino tik XX amžiuje kai 1995m. Sirius C buvo atrasta, nors tai „Dogon“ gentis apie tai jau žinojo prieš šimtus metų.

 

Vis dėl to, kurie mokslininkai teigia, kad „Dogon“ gentis neseniai buvo susisiekusi su astronomu, kuris suteikė jiems visas šias detales ir žinias, o jie iš to sukūrė pasaką. Tačiau šis paaiškinimas tinka tik nesuinteresuotiems išsiaiškinti tiesos, jis galėtų apsaugoti tik mūsų pasakų kultūrą, nes mes gyvename vienoje iš labiausiai techniškai pažengusių visuomenei, kuri kada nors buvo žinoma.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Straipsnio pabaiga tai…jbtvm

Lol

:DDDDD

Taip pat skaitykite