Kylanti krepšinio žvaigždė žaidžia su įsivaizduojamo draugo pagalba

Būdamas 21-erių, Karlas-Entonis Taunsas (Karl-Anthony Towns) tapo trečiu jauniausiu žaidėju per 30 metų, per rungtynes pelniusiu 45 taškus ir atkovojusiu 15 kamuolių. Didelis talentas visada ateina su įdomiais biografiniais faktais: jaunasis krepšininkas turi įsivaizduojamą draugą!

 

Per interviu dominikiečių kilmės amerikietis paatviravo, jog jo įsivaizduojamas draugas išaugo į visą alter ego asmenybę, kuri padeda jam priimti trenerio kritiką bei susitvarkyti su kitais profesiniais rūpesčiais.

 

Tuometinis komandos draugas Taileris Julis (Tyler Ulis) antrino, jog retsykiais mato Karlą-Entonį žiūrintį į grindis ir kažką sau murmantį. Na, tuo metu jis bendrauja su „kitu protingu žmogumi“, kuriam net davė vardą – Karlitas. Beje, pastarasis turi atskirą instagram paskyrą – karlito_towns.

 

22 metų vaikinas gyvena intensyvų gyvenimą ir fizinis pasirengimas be psichologinio yra dar ne viskas. Tačiau, imantis netradicinių priemonių, su viskuo galima susitvarkyti.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite