Jeigu jūsų ketinimai tyri, tada ne jūs prarandate žmones, o jie jus


Negalima priversti žmonių žvelgti į gyvenimą jūsų akimis. Tai, kad kažkam padedate, visiškai nereiškia, jog jums bus atsidėkota. Toks gyvenimas.

 

Jūsų gyvenime bus žmonių, kurie jus paliks, nepaisant to, kad į santykius sudėjote visą savo širdį. Tokie žmonės negeba įvertinti jūsų pastangų. Kartais jiems net nerūpi, ką dėl jų padarėte. Jie priklauso žmonių grupei, linkusiai prarasti nuostabiausius dalykus gyvenime.

 

Nors jūsų ketinimai buvo tyri, nepriversite žmogaus žvelgti į situaciją jūsų akimis. Tačiau galėsite jį paleisti ir gyventi toliau. Bėgant laikui atrasite ką nors, kas vertins viską, ką darote, o kitų žmonių paliktos žaizdos jau nebekraujuos.

 

Niekas neturi teisės į jus ir jūsų gyvenimą. Jūs esate vienintelis, galintis priimti su tuo susijusius sprendimus, o norintys jus kontroliuoti neverti būti tarp jūsų artimųjų. Dėl kitų visada darėte viską, ką galėjote, o atsisakantieji padėti mainais negali jums daryti įtakos.

 

Nustokite gyventi dėl kitų žmonių, pradėkite gyventi dėl savęs.

 

Tie, kas mato tikruosius jus ir vertina viską, ką dėl jų darote, būtinai pasirūpins, kad pajustumėte jų meilę ir palaikymą. Jie primins, kad esate svarbūs, ir padės judėti teisinga linkme. Šie žmonės nevers daryti nemalonių dalykų ir neapkraus jūsų pečių nereikalingu svoriu.

 

O tie, kas jus paliko, vieną dieną supras, kaip gera buvo būti šalia. Jie netgi gali pabandyti sugrįžti. Tačiau jau bus pavėlavę. Jūs jau sutikote tinkamus žmones, kurie jums duoda tiek pat, kiek ir jūs jiems. Jūsų maldaus suteikti antrą šansą, bet veltui.

 

Vieną dieną jie supras, ką prarado, kai jus paliko ir blogai su jumis elgėsi, ir tai sugrauš juos iš vidaus. O jūs ir toliau liksite ypatinga siela, kuri daro viską dėl žmonių, kuriuos myli.

 

Žmonėms verta būti šalia jūsų, bet prisileisti reikia tik tuos, kurie nusipelno jūsų rūpesčio.

 

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite