Kraupi Lindo’s Andersen nužudymo istorija

14Ko gero ne vienas vaikas kažkuriuo savo gyvenimo laikotarpiu buvo stipriai supykęs ant savo motinos, bet ar jam šovė į galvą mintis kreiptis pagalbos į internetą, ieškant geriausių būdų kaip nužudyti savo motiną?

 

Pagrindinė šios istorijos veikėja Linda Andersen buvo vieniša motina, kuri augino trejus savo vaikus Misisogos miestelyje, Kanadoje, po to kai jos vyras begėdiškai ją paliko vieną.

 

Linda turėjo stiprų potraukį alkoholiui, bei kentėjo nuo depresijos. Dirbant dvejus skirtingus darbus ir stengiantis užauganti vaikus, moteris skendo liūdesio ir taurės dugne, tad nenuostabu, jog visi uždirbti pinigai buvo išleidžiami alkoholiui. O tai labai erzino dvi jos dukras Sandra bei Beth (amžius 15-16, vardai pakeisti).

 

Paauglės piktinosi, jog kitos jų draugės turi geresnius rūbus, baseinus prie namų, bei kitus įmantrius dalykus, tad vieną dieną nusprendė pasitelkus internetą surasti geriausią ir saugiausią būdą kaip nužudyti savo motiną.

 

Jos manė, jog pašalindamos savo gimdytoją, gaus jos palikimą ir turės pakankamai lėšų įsigyti dalykus apie kuriuos jos svajojo. Šiuo sumanymu jos drąsiai pasidalino su keliais savo draugais viename vakarėlyje ir galutinai apsisprendė kaip nužudys savo motiną: paskandins ją vonioje. Esą tai paprasčiausias ir saugiausias būdas. Draugai nė negalvojo jų atkalbinti, priešingai, paragino merginas imtis to kuo greičiau.

 

Sausio 18, 2003 metais, Sandra ir Beth pietų metu vis pildė motinos stiklinę alkoholiu – norėjo galutinai ją nugirdyti, jog ši negalėtų priešintis, kai šios ją skandins. Taipogi seserys pasirūpino vaistų “Tylenol” tabletėmis norėdamos numažinti Lindo’s kraujospūdį. Baisiausia tai, jog merginoms laukiant kol ims veikti alkoholis ir vaistai, internetu jos susirašinėjo su savo draugais kuriems pasakojo jog veiksmas jau vyksta, ir šie joms linkėjo tik didžiausios sėkmės, bei paminėjo, jog šios dėvėtų pirštines kai vykdys nužudymą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai motina buvo galutinai nugirdyta, Sandra ir Beth ėmė pildyti vonią vandeniu, ir atėjus tinkamam laikui, seserys galiausiai atvedė Linda į vonios kambarį. Tuo momentu jos būklė neleido jai racionaliai galvoti, tad sutiko su dukrų žodžiais, jog šios “nori išmaudyti ją”. Po kelių akimirkų Linda jau gulėjo vonioje, o Sandra ir Beth tuo tarpu movėsi pirštines.

 

skendimas

 

Kai Linda po vienos iš dukrų prašymo apsivertė ant pilvo, Sandra sugriebė motinos galvą, ir panardino ją po vandeniu. Prireikė net keturių minučių, kol Sandra atleistų rankas ir seserys patikrintų, jog jų planas įvyko sklandžiai, ir nužudymas padarytas.

 

Palikusios motiną vonioje, merginos be jokios sąžinės graužaties išėjo į kavinę kartu su draugais atšvęsti “Motinos nužudymo”. Kai po kurio laiko jos abi grįžo namo, Beth paskambino policijai pranešdama jog grįžusios iš miesto namo su seserimi, rado savo motiną mirusią vonioje. Policija atvyko į vietą ir nustatė mirties priežastį: nelaimingas atsitikimas.

 

Seserys džiaugėsi savo idealiai įvykdytu nužudymu ir tuo, jog liko nekaltos. Bent jau taip jos manė.

 

Kitą dieną į policiją atvyko jaunuolis pareikšdamas, jog vakarėlyje viena mergina kalbėjo apie tai, kaip kartu su seserimi ketinasi nužudyti savo motiną. Policija nusprendė į vaikino automobilį įtaisyti kameras, ir įsakė jam pasikviesti vieną iš seserų įprastam pokalbiui užsiminant apie motiną tam, jog vaikino pareiškimas pasitvirtintų.

 

Laimei kameros aiškiai įamžino kaip viena iš seserų pasakoja apie nužudymą pateikdama baisių detalių. Būtent to ir tereikėjo, jog visos siaubingos paslaptys išaiškėtų.

 

Sandra ir Beth buvo suimtos ir nuteistos kalėti tik 10 metų, kadangi buvo nepilnametės. 2009 metais iš kalėjimo buvo išleista Sandra, o po metų ir jos sesuo Beth. Abi jos įstojo į universitetus ir iki šiol gyvena ramų ir įprastą gyvenimą.

 

Kadangi abiejų jų tapatybės ir nusikaltimas buvo nuslėpti, seserys niekuomet nesulaukė piktų aplinkinių žvilgsnių, ir atkentėjusios 10 metų išėjo į laisvę lyg nieko nepadariusios.

 

Pagal šią istoriją buvo sukurtas filmas pavadinimu “Perfect sisters”.

 

Parengė: -K

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Skywalker

Cia jau buvo paminetas tas filmas,neperskaiciau iki galo sio straipsnio.

Skywalker

Filmas apie sia istorija yra susuktas.Filmo pavadinimas org. Perfect sisters.

God

Galima pateisint. Beje, neblogas filmas

Mer

Kaip šlykštu :@

Slap

Nuzude motina, ir toliau sau gyvena ramiai. Normaliai…

Taip pat skaitykite