Giminės prakeiksmas – kaip pasireiškia ir ką daryti?

gimines-prakeiksmasPrakeiksmas – tai tikslingas energijos poveikis, nešantis savyje griovimo programą. Kartais prakeiksmas dedamas pilnam žmogaus ir jo likimo sunaikinimui, kartais – visos giminės sunaikinimui, teigia Būrėja Roma Vičienė.

 

Dažnai būna ir taip, kad žmogus pats save prakeikia, jeigu padaro kažką baisaus ir negali sau atleisti. Tokie prakeiksmai taip pat būna labai stiprūs. viskas priklauso nuo to, kokį energetinį užtaisą žmogus įdėjo.

 

Giminės prakeiksmas – tai tikslingas negatyvus, dažniausiai ritualinis poveikis, nukreiptas prieš visą giminę per vieną jos atstovą, įvykdžiusį sunkų nusikaltimą.

 

Giminės prakeiksmas – nukreiptas visam giminės susinaikinimui. Pradeda veikti įvairiai: kartai prireikia kelių šimtmečių nuo to laiko, kai jis uždėtas, kartai s pardeda veikti iš karto.

 

Kai kurie požymiai

 

– Eilė įvykių, persekiojančių šeimos narius iš kartos į kartą. Tai mirtys, nelaimingi atsitikimai ir t.t. Eilė per daug neatsitiktinių “atsitiktinumų”.

 

– Pastovūs nemotyvuoti barniai tarp šeimos narių. Kiekvienas žino, kad astraliniame pasaulyje egzistuoja stiprus ryšys tarp giminaičių. kiekvienas iš mūsų nematomomis, bet labai stipriomis gijomis surištas su giminėmis. tos gijos panašios į energetinę spyruoklę – kuo toliau vienas nuo kito randasi šeimos nariai, tuo stipriau nematoma jėga juos traukia vieną prie kito. Prakeiksmas nutraukia šias gijas subtiliajame pasaulyje. Pasekmė – pablogėję santykiai tarp giminaičių, barniai ir nesantaika.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Per daug dažnas alkoholizmo ir narkomanijos pasireiškimas tarp vienos šeimos narių.

 

Giminės prakeiksmai gali pasireikšti per moterišką ir vyrišką liniją.

 

Giminės prakeiksmas per moterišką liniją

 

– Neretai atsispindi jos vaikuose, nepriklausomai nuo lyties. Vaikai serga sunkiomis ligomis, gimsta su nukrypimais, miršta vaikystėje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Gimdo moterys jau paliktos vyrų, auklėja vaikus vienos.

 

– Kenčia nuo moteriškų ligų, pastoviai trūksta pinigų vaikų išlaikymui.

 

– Prakeiktas likimas pastoviai suveda moterį su netikusiais vyrais – alkoholikais ar kaliniais.

 

Prakeiksmas per vyrišką liniją

 

– Vyras tampa nevykėliu. Bet kokiam reikalui, kurio jis imsis, lemta žlugti. Jis netenka pasitikėjimo savimi, netenka galios valdyti savo gyvenimą.

 

– Chroniškos ligos, kurios baigiasi mirtimi. Mirtis jauname amžiuje.

 

– Dažnai meta savo šeimas be jokios priežasties, o senatvėje lieka vieniši.

 

– Alkoholizmas, narkomanija ir visos su tuo susijusios pasekmės.

 

– Dažna mirtis automobilio avarijoje.

 

– Savižudybė.

 

Giminės prakeiksmas per moterišką liniją turi vieną labai svarbų skirtumą nuo analogiško reiškinio per vyrišką liniją. Kai prakeiksmo objektu tampa moteris, tai miršta žmonės aplink ją: giminaičiai, vyrai, vaikai. Vyrai, tapę auka šio baisaus negatyvo, žūsta patys, perduodami baisią estafetę savo sūnums ir anūkams.

 

Jeigu giminėje buvo nusikaltėlis, kuris ar kuri pridarė daug blogų dalykų, tai giminė, slėpdama tuos nusikaltimus, neša visą atsakomybę už to žmogaus darbus. Slėpdama nusikaltėlį giminė pati daro nusikaltimą ir kaupia negatyvią karmą. Kai ąsotis su negatyvia giminės karma persipildys, prakeiksmas suveiks ir giminė pradės sparčiai išmirti.

 

Prakeiksmo nuėmimas sudėtingas ritualas, kuriame dalyvauja daug šalių ir jį gali pravesti tik labai stiprus žiniuonis, turintis tam teisę. Jis greitai nueina į priežastį, atranda visus įvykių dalyvius praeityje, išsiaiškina visas sąlygas ir greitai atlieka atitinkamą ritualą. Viskas vyksta subtiliajame plane, aišku.

 

Svarbiausia, kad Aukštesnės Jėgos duotų leidimą prakeiksmo nuėmimui. Paskutinis žodis visada jų. Ir jeigu Aukštesnės Jėgos prieš, sako, kad giminė nieko neatidirbo, kad kaltininkas neatgailavo, tai žiniuonis jau nieko padaryti negalės ir prakeiksmas veiks iki galo. Bet taip nutinka retai.

 

Aukštesnės Jėgos praktiškai visada suteikia galimybę žmonėms ar giminei suprasti savo nuodėmes, jas pripažinti ir ištaisyti savo klaidas.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
skaitytoja

Nesąmonė. Netikiu jokiais prakeiksmais, kaip pasiklosi taip ismiegosi.

as

as jau seniai spejau, kad gimine prakeikta, bet cia perskaiciau, ir kunas pagaugais nuejo. Visus seimu vyrus isgulde arba avarijos(ata mano mylimiems pusbroliukams) arba alkoholis. Jei kas seimoj gimdo, tai tik kas 6metus. As tame tarpe, nors karta jau kazkur trecia ar ketvirta.

Taip pat skaitykite