Siaubingas įvykis darbo vietoje, pakeitė mano suvokimą apie anapusybę

anapusinis-pasaulis-kryziusKartais atsitinka taip, kad net didžiausi skeptikai ima tikėti, kad pasaulio ribos nesibaigia vien ten, kur mato mūsų akys. Skaitytojas Mantvydas pasidalino savo istorija, kuri pakeitė jo gyvenimą.

 

Pradėsiu nuo to, kad niekada netikėjau antgamtiniais dalykais. Visuomet galvodavau, kad visi pasakojimai yra tiesiog išgalvoti ir tiek. Tačiau tai kas atsitiko man, pakeitė visus nusistatymus.

 

4 metus dirbu vienoje saugos tarnyboje. Kiek pasitaikydavo konfliktinių situacijų, visą laiką jos baigdavosi taikiai. Bet vienas iškvietimas buvo lemtingas. Prieš pusantrų metų nuvykome pagal iškvietimą į vieną Vilniaus kavinę.

 

Situacija kaip ir visada – girti vyrai nepasidalijo merginos. Teko įsivelti į stiprų konfliktą, per kurį sužalojau vieną iš to konflikto dalyvių – jis nusirideno nuo laiptų ir gavo rimtą galvos traumą.

 

Na, jam greitoji pagalba, man – policija ir ikiteisminis tyrimas. Štai nuo ko viskas prasidėjo.

 

Maždaug po savaitės po įvykio susapnavau tą vaikiną juodai apsirengusį. Ryte pabudau visas išpiltas prakaito. Po kelių dienų, darbo metu, išsikrovė ką tik pakrauta racija. Nekreipiau dėmesio ir visa tai tik paleisdavau juokais.

 

Tačiau tokie atsitikimai pradėjo kartotis – tai iš nieko subyrėjo visa mano buitinė technika ir meistrai taip ir nerado gedimo. Man viskas, tiesiog, krito iš rankų, kol galiausiai keistom aplinkybėm dingo tarnybinis ginklas.

 

Galiausiai nuvažiavau į ligoninę aplankyt to, kurį sužalojau. Paaiškėjo, kad vyriškis mirė po 3 dienų, po pristatymo. Per pažįstamus sužinojau, kur jis yra palaidotas. Nuvažiavau į kapines, uždegiau žvakę ir atsiprašiau už tai, kas įvyko.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žinokite, pajutau palengvėjimą širdyje. Ir kaip nekeista – grįžęs namo kritau į lovą miego… Susapnavau vėl jį – šįkart – laimingą. Jo žodžius atsimenu iki šiol: „Nesijausk kaltas, taip ir turėjo būt“… Ir pabudau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Daugiau jo nesapnavau ir viskas atsistojo į savo vėžės. Policija nutraukė ikiteisminį tyrimą, kadangi tai buvo nelaimingas atsitikimas, kurio galbūt nebūtų buvę, jeigu ne besaikis alkoholio vartojimas.

 

Padariau išvadą – anas pasaulis yra, o taip pat ir teisingumas…

 

Mantvydas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite