Būrėjo perspėjimas: jeigu prie savo durų radote šiuos daiktus, vertėtų sunerimti

adata-magija-podkladDažnai žmonės net nesusimąsto, kad prie jų namų durų atsirandantys iš pažiūros nekalti daiktai, gali reikšti, kad kažkas labai nori jiems pakenkti. Niekada negali žinoti, kuris žmogus turi piktų kėslų ir ko gali griebtis.
 
Apie magiją, raganių gyvenimą, įtartinus daiktus ir ką su tokiais daryti, anomalija.lt kalba su būrėju, parapsichologu Aleksejumi Šiškariovu.
 
Sakykite Aleksejau, ar tiesa, kad magija iš būrėjų reikalauja daug gyvybinių jėgų? Dažnai sakoma, kad būrėjai tarsi trumpina savo gyvenimą dėl to, ką jie daro…
 
Dalis tiesos tame yra tikrai. Yra ritualai, per kuriuos labai pavargstama, yra ir tokių, po kurių rimtai susergama kelioms dienoms. Bemaž visi magija užsiimantys žmonės kenčia nuo aukšto kraujospūdžio. Yra ritualai, po kurių bėga kraujas iš nosies, po kurių tik norisi kuo greičiau pasiekti lovą ir išsimiegoti.

 

Kas Jums dar padeda atsipalaiduoti nuo darbų? Koks būna raganiaus poilsis?

 

Nebūsiu originalus, labai mėgstu muziką. Kažkada man užteko perklausyti kelias Erasure dainas kad vėl pasijusčiau darbingas. Pats groju gitara. Labai mėgstu tokį poilsį. Taip pat labai mėgstu gaminti, esu Vidurio Azijos virtuvės fanas.

 

Sakykite, kodėl kartais burtai nesuveikia?

 

Jei klientas neturi motyvacijos nesuveiks niekada. Klientas turi turėti tvirtą norą rezultatui.

 

Neretai žmonės pasakoja, kad labai gailisi, jog magijos pagalba pritraukė mylimą žmogų. Dažnai tenka išgirsti, kad tokie pritraukti žmonės būna tarsi zombiai, kurie tiesiog apsėsti kito žmogaus. Ar tikrą meilę mes tikrai galime sulyginti su meilė, kuri buvo gauta magijos pagalba?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tai tik dar vienas mitas. Yra zombavimo, dar vadinami vergystės ritualai. Bet su meilės ritualais tai neturi nieko bendro. Dabar dėl meilės tikrumo. Ritualo esmė yra ne sukurti meilę o katalizuoti meilė žmoguje kitam žmogui. Todėl ši meilė yra tokia pati, tik sukurstyta. Kaip laužas, į kurį įdėta sausu malkų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aleksejus Šiškariovas (asmeninio albumo nuotr.)

Aleksejus Šiškariovas (asmeninio albumo nuotr.)

 

Ankstesniuose mūsų interviu minėjote, kad darėte įvairias apeigas, net tas pačias baisiausias. Ar Jūsų gyvenime buvo atvejai, kai vėliau gailėjotės, kad kažkam pakenkėte?

 

Aš niekada nesigailėjau, nesigailiu ir nesigailėsiu pakenkęs. Niekada nepuoliau žmogaus pirmas, tačiau jei puldavo mane ar kreipdavosi klientas su tokiu prašymu – viską išklausęs ir pasvėręs ėmiausi darbo.

 

Tačiau man teko gailėtis, kai kai kuriems žmonėms padėjau. Teko gailėtis, kad kai kuriems parodžiau gailestingumą.

 

Jei galite ir ne paslaptis, papasakokite kaip vyksta pasiruošimai tokiems ritualams?

 

Viskas prasideda nuo visiško nusiraminimo ir, kas svarbiausia, visiško įsitikinimo savo tiesa. Nesvarbu, ar jus einate daryti mylimojo asmens pritraukimą klientui, arba mirtiną apeigą savo asmeniniam priešui.

 

Meldžiamasi atitinkant savo tikėjimą apie valandą, paskui meldžiamasi pagal ritualo religinį modelį. Paskui atliekamas pats ritualas. Ramiai. Su visišku įsitikinimu, kad pavyks.

 

Ar yra ritualai, kur pakenkimas realus keliems žmonėms iškarto? Ar teko tai atlikti?

 

Žinoma yra tokių ritualų. Jeigu žmonės žinotų kokie tie ritualai paprasti, žmonių skaičius pasaulyje būtu žymiai mažesnis. Užtenka atitinkamų maldų bei vizualizacijos. Žinoma, reikia palaikyti maldos būsena viduje.

 

Gal galite Aleksejau pasakyti į kokius daiktus žmonės turėtų atkreipti dėmesį? Pvz. sakoma, kad prie savo namų durų rasti adatą yra blogas ženklas. Kodėl? Kokie dar daiktai yra naudojami pakenkimui?

 

Adatos, siūlai, kačių arba šunų plaukai, rūbų gabaliukai, suplėšytos kortos, keli degtukai vienoje vietoje. Taip pat turėtu rūpestį sukelti duonos trupiniai, plunksnos. Visa tai būdinga taip vadinamiems podkladams (pakišos).

 

Podkladas arba padėjimas/pakišimas – tai prakeiksmo metodika, kuri veikia ir atskirai žmogų ir visas šeimas. Bet podkladas vis gi nėra profesionalumo požymis.

 

Pasak mago, jeigu šalia savo namo ar buto durų radote neaiškios kilmės daiktus, jokiu būdu nekelkite jų rankomis. Tai gali būti adatos, siūlai, kačių arba šunų plaukai, rūbų gabaliukai, suplėšytos kortos, degtukai. Tikėtina, kad kažkas taip jums nori pakenkti.

Pasak mago, jeigu šalia savo namo ar buto durų radote neaiškios kilmės daiktus, jokiu būdu nekelkite jų rankomis. Tai gali būti adatos, siūlai, kačių arba šunų plaukai, rūbų gabaliukai, suplėšytos kortos, degtukai. Tikėtina, kad kažkas taip jums nori pakenkti.

 

Kodėl tokios pakišos nėra profesionalumo požymis?

 

Žymiai aukštesniam pilotažui galima priskirti rezultato gavimą turint tik aukos nuotrauką bei esant keliems šimtams kilometrų nuo aukos.

 

Jeigu žmogus randa įtartiną daiktą, ką jis turėtų daryti?

 

Nušluot kuo toliau nuo namų ir kuo greičiau apsilankyti maldos namuose. Malda ir pasninkas – du išvalantys dalykai. Jeigu pradėjo nesisekt tada kreiptis į atitinkamą okultizmo specialistą, kad jis pašalintu jau surinktą dvasinį negatyvą.

 

Ar galime teigti, kad dažniausiai jeigu kas nors kam nors linki blogo, tai tuos žmonės sieja giminystės ryšys?

 

Taip. Pykčiausi priešai dažniausia būna giminės.

 

Ar yra koks nors paprastas būdas, kad žmogus galėtų bent jau minimaliai apsisaugoti nuo maginio negatyvo?

 

Elementaru – nešioti savo tikėjimo simbolį ant kaklo, bei žiupsnį druskos kišenėje. Tai paprastas, bet geras būdas apsisaugoti.

 

Bet svarbiausia – niekur nesikišti, stengtis nepereiti niekam kelio. Juk žmogus, kurį įžeisite, gali labai daug žinoti…

 

Ir pabaigai. Atėjo Gaidžio metai. Ką galėtumėte patarti ir palinkėti skaitytojams?

 

Patarčiau kuo mažiau atsižvelgti į betkurių metų pavadinimus, gyventi ir išlikti žmonėmis. Nepriklausyti nuo kitų nuomonės. Atminti, kad tyla yra auksas.

 

O palinkėjimas mano būtu toks. Pasaulį valdo ryžtingi žmonės. Tad turėkite ryžto.

 

Asmeninis mago Aleksejaus Šiškariovo puslapis: aleksejus.webnode.com

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite