Kaip atrodo ir kas daroma per tikrus magijos ritualus?

tikra-magijaKaip atrodo tikri magijos ritualai? Ar tai ką matome filmuose ar skaitome straipsniuose yra tiesa? Paslaptingų užkulisių šydą praskleidžia magas ir parapsichologas Aleksejus Šiškariovas.

 

Straipsnis skirtas tik tam, kad žmonės galėtų bent šiek tiek pamatyti mistišką magų gyvenimą. Norint apsaugoti žmonės nuo tokių ritualų pasekmių, Aleksejus sudėtingiausius ir pavojingiausius magijos ritualus aprašo nepasakant svarbiausio ritualo aspekto, tad bandymas pakartoti tai ką perskaitėte, pasak mago, bus tik tuščias laiko švaistymas.

 

Bausmės kerai

 

Ši apeiga gali būti atlikta keturis kartus per metus ir daroma siekiant nubausti žmonės už jų blogą liežuvį. Aleksejus atvirauja, kad jis šios apeigos pagalba baudžia visus, kurie nors kartą bandė jį apšmeižti.

 

Dieną prieš apeigą pradedamas tzomas. Tzomas tai žydiškas pasnikas – negert ir nevalgyti. Kažkur pusantros paros tai draudžiama. Praėjus šiam laikui laukiama vakaro. Altorius paruošiamas kukliai – tris tam tikrų šventųjų ikonos, ir kiaulės liežuvis lėkštutėje. Taip pat 40 adatų, kurios pabuvojo prie bevardžio kapo tam tikrą laiko tarpą.

 

Uždegamos tris bažnytinės žvakės, uždegami smilkalai. Keturiasdešimt kartu skaitomas ilgokas užkalbėjimas ir adatos smeigiamos į kiaulės liežuvį.

 

Kai viskas atlikta – liežuvis palaidojamas kapuose, lėkštė sudaužoma į kapinių sieną.

 

Tai labai negailėstinga bausmė. Ji nubaudžia tris pliotkininko kartas. Jo, jo vaikus ir anukus. Ligos, bankrotai, nelaimės, vienatves jungas, apsigimimai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kalbant apie moralinę pusę Aleksejus tvirtina, kad nesunku apšnekėti kitą žmogų. Bet sunku įsivaizduot save pliotkų ir šmeižto aukos vietoje.

 

“Todėl aš nieko nesigailiu, visi gauna ko nusipelno.”, – tvirtina magas.

 

Envoltavimas

 

Jau iš pavadinimo aišku, kad kalbama apie lėlės magiją. Tačiau niekada nėra gėda naudotis progreso pasekmėmis ir jeigu prieš porą šimtų metų lėlė buvo būtina, tai dabar ją lengvai ir puikiai keičia nuotrauką. Bet likime ištikimi tradicijai. Taigi naudojama lėlė, kuri lipdoma iš vaško arba molio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Lipdoma lėlė. Padaromi lytiniai požymiai. Į lėlę, jei turime, įdedame taip vadinamą mumiją – viską, kas riša su objektu. Jei to nėra – įklijuojame veido nuotrauka lėlės galvoje. Pakrikštijam lėlę, kaip cerkvėje ar bažnyčioje. Po to lėlė paliekama tris dienas gulėti ant stalo, padengta juodu skuduru ar servetėle.

 

Trečią dieną, sutemus, paimam atitinkamomis maldomis paruoštas adatas. Uždegame tam tikrą žvakių skaičių. Jų bus trylika. Ir iš širdies pradedame melstis. Išskaitomos tam tikros psalmės iš Dovydo psalmyno, taip pat trylika užkalbėjimų. Po to magas atlieka kraujo aukojimą.

 

Lėlė padedama į karstą primenančią dėžutę, kur jau turi būti keli daiktai siejami su mirtimi. Karstas nunešamas į bažnyčią. Žinoma slaptai, kad to niekas nepastebėtu. Reikia išbūti mišias ir mintimis atsakyti į kunigo žodžius tam tikromis užkalbėjimo dalimis.

 

Lėlė palaidojama bevardžiame kape, kuris yra sutvarkomas ir vėlė, kurios žemiška buveinė yra palaidota – dosniai pavaišinama ir pagerbiama.

 

Rezultatas: prakeiksmo auka ilgai negyvena ir miršta dažniausia nuo staigiai užklupusios ligos.

 

Mylimojo asmens pritraukimas. Rusų juodknigystė.

 

Raganius ar ragana eina į cerkvę ir sužino, kada vyks artimiausia šliubo ceremonija. Sužinojus tikslią datą eina namo ir ruošiasi jai. Prie naminio altoriaus padedamos nuotraukos (užsakovo ir reikalingo pritraukti asmens), kalbama trilika psalmių ir vienas užkalbėjimas, kuris kartojamas kelis kartus.

 

Po užkalbėjimo atliekantis ritualą asmuo uždega žvakę ir su adata įduria sau pirštą ir kelis lašus beria į ugnį. Tai auka Jėgoms.

 

Šliubo metu ryte atliekantis asmuo susiuva nuotraukas siūlu, kuris pabuvojo kapinėse trylika dienų tariant – Tik mirtis jus išskirs.

 

Cerkvėje šliubo metu atliekantysis stovi kiek įmanoma atokiai, meldžiasi už du dalykus – kad besituokianti pora mylėtu ir gerbtu vienas kitą, ir už tai, kad pritraukiamasis pamestu galva dėl užsakovės. Apeiga daroma ir moterims ir vyrams.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite