Švytuoklės programavimas ir naudojimas

Švytuokle vadinamas nedidelis svarelis pakabintas ant virvutės ar grandinėlės. Išmokti ja naudotis labai paprasta, tereikia žinoti pagrindus, kuriuos netrukus aptarsime, ir truputi pasipraktikuoti.

 

Švytuoklių rasta net Egipto kapavietėse, senovės Kinijoje jų pagalba vaikė piktas dvasias, tad tai ne šių laikų išradimas, o praktika gyvuojanti ilgus amžius.

 

Švytuoklė gali būti pagaminta iš kristalo, medžio, stiklo ar metalo, nors pradžiai galite panaudoti ant grandinėlės kabantį sunkesnį pakabutį ar ant siūlo pakabintą žiedą. Jei išmėginę švytuoklę nuspręsite ja naudotis nuolat, patariama įsigyti specialiai tam skirtą.

 

Iš plačios medžiagų, formų ir dydžių įvairovės geriausia išsirinkti tą, kuri arčiausiai širdies. Svarbiausia tik kad ji būtų kuo simetriškesnė ir jos forma neįtakotų judėjimo. Pagrindinis švytuoklių naudojimo tikslas yra gauti informaciją.

 

Švytuoklės pagalba galima:

 

– Ieškoti vandens, naudingųjų iškasenų;
– Nustatyti energetiškai palankias ir nepalankias žmogui vietas;
– Tirti savo sveikatą;
– Patikrinti maisto, vaistų ar vitaminų poveikį savo sveikatai;
– Įvertinti romantinį suderinamumą su kitu žmogumi;
– Nustatyti negimusio vaikelio lytį;
– Išsiaiškinti savo baimių ar blogos savijautospriežastis;
– Mėginti nustatyti sėkmingus loterijos bilietus;
– Ieškoti problemų sprendimų ar atsakymų į daugelį klausimų.

 

Šį sąrašą galima būtų tęsti ir tęsti. Jei manote, kad tai kažkoks magiškas pranašavimo metodas, labai klystate, švytuoklės naudojimas pagrįstas moksliškai. Nors švytuoklę laikome ramiai, tačiau smulkieji pirštų raumenys yra sujungti su motiriniais smegenų centrais, kuriuos įtakoja pasąmonė. Pasąmonės siunčiami signalai sukelia mikro judesius priverčiančius švytuoklę siūbuoti viena ar kita kryptimi, tai vadinama idiomotoriniu atsaku.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasąmonėje yra išsaugoti intuityvūs gebėjimai, kurie evoliucijos eigoje sunyko. Kaip gyvūnai jaučia koks augalas pagydys juos susirgusius, taip ir mūsų pasąmonė žino, kas mums geriausia, kas gali pakenkti, o kas padėti. Pasąmonė fiksuoja visas mūsų mintis, visus fizinius ir emocinius pojūčius, dalis kurių net nepastebimi sąmoningai, todėl joje galime rasti atsakymą į beveik bet kokį klausimą. Naudodamiesi švytuoklę padarome savo pasąmonėje slypinčią informaciją prieinamą sąmoningam suvokimui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Naudojimosi instrukcija

 

Yra nemažai skirtingų nuomonių kaip naudoti švytuoklę, jei skaitydami apie švytuokles rasite prieštaringos informacijos, išmėginkite viską kas jums pasirodys verta dėmesio ir patys atsirinkite kas tiko, o kas ne. Įsigiję naują švytuoklę pripraskite prie jos dažnai ją laikydami rankose, ypač medituodami. Taip pat galite ją apvalyti nuo pašalinės energijos sūriu vandeniu, smilkalais, saulės ar mėnulio šviesa. Kai kas labai saugo savo švytuoklę nuo pašalinio poveikio laikydami specialiame maišelyje ir neleisdami kitiems žmonėms jos liesti.

 

Švytuoklė laikoma dominuojančia ranka, tai ta ranka, kuria rašote. Suimkite virvelę nykčiu ir rodomuoju pirštu, alkūnę atremkite į stalą. Ant ilgesnės virvelės švytuoklė siūbuos lėčiau ir gali būti sunkiau iššifruoti atsakymus, ypač jei nekantrausite. Ant trumpesnės virvelės švytuoklė siūbuos greičiau ir ryškiau. Yra nuomonė, kad virvelės ilgis nuo pirštų iki švytuoklės turėtų atitikti veido ilgį nuo smakro iki kaktos plaukų linijos. Švytuoklę laikykite virš savo kairosios rankos, kurioje laikote vitaminą, maistą ar kristalą norėdami nustatyti ar jie jums tinka, jei klausimas nesusijęs su objektų, kurį galima būtų laikyti rankoje tiesiog laikykite švytuoklę virš kairės rankos delno.

 

Prieš pradėdami klausinėti švytuoklę pirma reikia nustatyti sutartinius ženklus. Natūralios švytuoklės judėjimo kryptyss yra aukštyn-žemyn, dešinė-kairė, įstrižai kylančiai, įstrižai krintančiai, ratu pagal laikrodžio rodyklę ir ratu prieš laikrodžio rodyklę. Galite patys pasirinkti koks judesys ką reikš, arba klausti švytuoklės, kad jums parodytų “taip”, “ne” ir “negaliu atsakyti” atsakymus. Nebūtina naudoti visų judesių, nors galite sukurti ir sudėtingesnę atsakymų sistemą.

 

Atlikite patikrinimą – užduokite du klausimus į kuriuos tikrai žinote atsakymą būsiant Taip ir Ne. Pavyzdžiui “Ar mano vardas (sakykite savo vardą)?” ir “Ar aš esu moteris/vyras (sakykite priešingą nei esate)?” Jei nesiseka su viena švytuokle – paeksperimentuokite keisdamos virvelės ilgį, o jei tai nepadės ir pačią švytuoklę.

Prieš užduodami bet kokį klausimą garsiai ar mintyse ištarkite ketinimą, kad gauta informacija būtų aukščiausiam jūsų ir visų susijusių gėriui. Tuomet užduokite klausimą. Galite kreiptis į savo pasąmonę, pavyzdžiui prašau savo pasąmonės parodyti ar šis maistas į naudą mano svaikatai. Arba galite savo klausimą adresuoti savo Angelui Sargui, Visatai, Dievui ar Deivei ar kitai pozityviai esybei.

 

Prieš leisdami švytuoklei atsakinėti stabilizuokite ją, kad nejudėtų. Kai kam patogiau pradėti nuo šios stabilios padėties, bet pastebėjau, kad švytuoklei kur kas lengviau parodyti aiškų atskaymą jei švytuoklę pasukskta ratu pagal laikrodžio rodyklę. Tokiu atveju patogiausia jei taip ir ne atsakymai yra vertikalus ir horizontalus judėjimas, o jei švytuoklė taip ir sukasi pagal laikrodžio rodyklę kol sustoja galima laikyti, kad į užduotą klausimą atsakyti ji negali. Laba svarbu laukiant kol šryškės atsakymas mintyse netarti laukiamo ar pageidaujamo atsakymo, jei sunku atsiriboti užsimerkite ir susitelkite į kvėpavimą.

 

Norint gauti detalesnius ir tikslenius atsakymus, galima naudotis ne tik įprastiniais judesiais, leidžiančiais atsakyti į klausimą tik taip arba ne. Drauge su švytuokle gali būti naudojami atsakymus detalizuojantys paveikslėliai, pavyzdžiui lapas su skaičių skale nuo nulio iki 10, kuri leistų nustatyti energijos lygį ar procentinį atsakymą. Galima naudoti spalvų skalę atitinkančią čakrų sistemą, mėnulio fazių ir savaitės dienų skalę nustatyti tinkamiausiam laikui, specifinių atsakymų sarašą ar žodyną ir panašiai.

 

Bet kuriuo atveju svarbu palikti švytuoklei galimybę nepasirinkti nei vieno siūlomo atsakymo, t.y. paskirti judesį reiškianti negalėjimą atsakyti. Ne visuomet yra teisingas ir naudingas atsakymas į būtent tokį klausimą, kokį uždavėme. Kartais mums ne į naudą sužinoti atsakymą, o kartais esmė neteisingoje formuluotėje. Pamėginkite paklausti kitaip, bet jei švytuoklė ir toliau nenorės atsakyti palikite šį klausimą vėlesniam laikui. Jei gavote atsakymą, kuris labai prieštarauja jūsų nuomonei ir sveikam protui, nepulkite į kraštutinumus ir neskubėkite priimti svarbių sprendimų.

 

Gal pasąmonė blogai suprato klausimą arba jis buvo dviprasmiškas, gal su atsakymu susiję kas nors, darantis svarbią įtaką, o gal tiesiog buvome išsiblaškę. Pamėginkite išklausinėti detaliau, kad išsiaiškintumėte neatitikimo priežastį.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
shin

man idomu ar yra rimtai tuom uzsiimanciu zmoniu…butu visai idomu su tokiais pabendraut :)

kaziukad

Su svytuokle tikrinu vaistus,miegui skirta vietą….Naudoju jau 25 metai

Elva

Gal galit paaiškinti kaip švytuoklė juda ratu,istrižai,ramybės būsena Labai idomu tik nesuprantu kur geraikurblogai

as

Norėčiau pasiteirauti, gal tinka koks nors pakabukas o ne švytuoklė nes nežin au kur galima ją įsigyti.

svajone

taip yra knygynose bei azoterijos parduotuvėse kai bus laikas netikėtai pati svituoklė susiras Tave

kaziukas

Tinka gintaras, auksinis ziedas…

kaip

turiu svytuokli ir atsake teisingai i visus klausymus teisingai

Prajuokintas

Prajuokinai Conclusion’ai svytuokles tikrai negali prisaukti piktuju dvasiu taigi sis daiktas veikia ne dvasiu susisiekimu ar ju pagalbos principu o zmogaus nuojauta, sis daiktas nieko blogo negali padaryti, tik galll gali pagelbeti…

Conclusion

Ir taip prisišauksite piktosios dvasios apsėdimą, kurį tik egzorcistas panaikins, bet ir tai ne visada, ne kiekvienas.

nulis

veju vejai tos svituokles

Taip pat skaitykite