Bioenergetikė apie dovanas ir “pakišas”: būkite atsargūs

dovanos-pakisosBioenergetikai sako, kad visi daiktai turi savo energiją. Nauji – tik savo, o tie, kuriuos kažkas jau naudojo, išsaugo dalelę ir buvusių šeimininkų energijos. Tad įsigiję bet kokį daiktą, namo parsinešame ir jų „energetinį krūvį“, rašo tv3.lt.

 

Su dovanomis yra dar kitaip. „Su meile dovanotas niekutis mus sušildys, o brangi dovana, ypač jei ją dovanoja lyg ir be atitinkamos progos, turėtų paskatinti mus susimąstyti“, – paklausta, ar daiktai perduoda ankstesnio šeimininko energiją, ar galima kartu su kokiu nors daiktu, kuris prieš tai buvo kaip nors „specialiai paveiktas“, perduoti, tarkime, kokį nors „palinkėjimą“, ir kaip elgtis su dovanomis, kad jos mus džiugintų, sako jauniausia Lietuvos ragana tituliuojama bioenergetikė Neringa Saladžė.

 

Dovana gali ir šildyti, ir suerzinti

 

„Jei pajuntate, kad dovana, kurią gaunate, jus džiugina, tuomet viskas gerai. Tačiau jei jaučiame, kad „kažkas čia ne taip“, nesvarbu, kad negalite paaiškinti, kas „netaip“ – geriau tokios dovanos nepriimti. Atsiprašykite ir pasakykite, kad negalite to daikto priimti. Tai daug geriau, negu priimti dovaną, o paskui nerimauti ar piktintis“, – aiškina Neringa.

 

Bioenergetikė pasakoja, kad kartą taip teko pasielgti ir jai. „Man kartą norėjo padovanoti labai gražų ir brangų papuošalą – kryžiuką. Tačiau aš esu įsitikinusi, kad kryžiaus negalima priimti dovanų. Ir aš pasakiau tai moteriai, kad negaliu jo priimti.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Jei būčiau priėmusi ir jausčiausi dėl to savimi nepatenkinta, skleisčiau aplink save neigiamą energiją ir tokią pačią energiją traukčiau prie savęs iš aplinkos. Įsivaizduokite, kas būtų, jei kiekvieną kartą pamačiusi tą daiktą aš sudirgčiau ir galvočiau, kad tai negerai? Tada ir mano gyvenime vyktų įvairios nesąmonės. Taip ir atsiranda nesėkmės“, – aiškina Neringa.

 

„Jei norime, kad prie mūsų trauktų tik gerus dalykus, sėkmę, turėkime tik tokius daiktus, kurie mums malonūs. Tada patys skleisime teigimas emocijas, spinduliuosime šilumą, gėrį ir šviesą ir trauksime juos prie savęs“, – tęsia ji.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dovana su „dovana“

 

Bioenergetikė neatmeta, kad netikėtai sulaukti itin brangių dovanų galime ir dėl to, kad kas nors kartu su tuo daiktu nori atsikratyti savo nelaimių ar ligų. „Kalbant vadinamosios juodosios magijos terminais, padovanodamas specialiai paveiktą, pavyzdžiui, užkalbėtą daiktą, dovanotojas jums „padovanoja“ ar „perkelia“ nuo savęs ant jūsų „porčią“. Tai gali būti nesėkmės darbe, nesantaika šeimoje ar liga“, – sako N. Saladžė.

 

Ji neatmeta, kad daiktas, kurį būtinai norima jums kaip nors įsiūlyti ar paprasčiausiai palikti jūsų namuose, gali būti ir nebrangus, tačiau toks, apie kurį galima, pavyzdžiui, pasakyti „imk, pirkau sau, ir tau nupirkau“, gali būti specialiai paveiktas. „Atliekami specialūs ritualai, kurių tikslas pakenkti kitam. Tačiau taip paveikti daiktą ir su juo perduoti neigiamą energiją gali tikrai ne kiekvienas, todėl tokių atvejų pasitaiko itin retai“, – sako jauniausia Lietuvos ragana.

 

„Yra daug būdų, kaip piktavalio „linkėjimus“ pasiųsti jam atgal, bet dažniausiai to neprireikia“, – priduria N. Saladžė.

 

Daiktai „iš niekur“

 

Bioenergetikės pastebi, kad mūsų namuose gali atsirasti ir keistų daiktų. Pasak N. Saladžės, jei kas nors atneša jums ar, tarkime, palieka prie durų daiktą, kuris nežinia kodėl jums atrodo „neaiškus“, galima įtarti, kad tai „pakiša” – piktavalio darbas.

 

„Pavyzdžiui, viena moteris skambino ir sakė radusi prie buto durų kiaušinį. Sakau jai, tik nelieskite plikomis rankomis. Juk kiaušiniai šiaip sau neatsiranda prie durų. O kitą kartą kartą atėjo moteris ir pasakojo radusi koridoriuje po kilimu prisagstyta žiogelių. Paprastai žiogeliai naudojami apsaugai – kai kas juos segasi prie drabužių norėdamas apsisaugoti nuo nužiūrėjimo. Bet šiuo atveju kažkas tikriausiai bandė tuose namuose gyvenantį žmogų „uždaryti“ – paveikti, kad jis ko nors nedarytų, kur nors neitų“, – pasakoja jauniausia Lietuvos ragana.

 

Bioenergetikė teigia, kad net radus ką nors nesuvokiama, kad ir žiogelį ar kiaušinį, baimintis nereikėtų, nes vien įsegti ar padėti juos atitinkamoje vietoje nepakanka – prieš tai su jais turi būti atliekami tam tikri veiksmai. „Tačiau yra labai nedaug žmonių, kurie moka tinkamai „užkalbėti“, o dar mažiau tokių, kurie sutiks tai daryti“, – ramina ji.

 

N. Saladžė pasakoja, kad yra daug būdų, kaip piktavalio „linkėjimus“ pasiųsti jam atgal. „Dažniausiai to neprireikia, nes paaiškėja, jog kas nors paprasčiausiai pajuokavo, tačiau jei jums bus ramiau, užpilkite ant to radinio druskos, uždekite žvakę ir lašindami ant jo vašką pasakykite: „Eik ten, iš kur atėjai. Tau čia vietos nėra“. O tada užsimaukite pirštines ir išmeskite daiktą“, – sako Neringa. Anot jos, jeigu kas nors iš tikrųjų linkėjo pikta, tai labai greitai paaiškės.

 

Bet pasitaiko ir kuriozinių situacijų. „Pavyzdžiui, aptikę laiptinėje eglių spyglių, neskubėkite ieškoti, kas jums linki blogo. Pirmiausia pagalvokite – gal jau artėja kalėdos, ir kaimynai paprasčiausiai eglę namo parsinešė“, – aiškina bioenergetikė.

 

Kita vertus, tęsia Neringa, jei gatvėje rasite pamestą auksinę grandinėlę, kodėl turėtumėte jos nepaimti? ,,Tik reikia ją nuplauti, kaip pasakojau anksčiau, vandeniu su druska. O tada galite nešioti ir džiaugtis savo radiniu“, – sako ji.

 

Anot bioenergetikės, svarbiausia negalvoti, kad kas nors būtinai linki blogo, o ramiai viską apgalvoti. „Ir niekada nelinkėkite blogo kitiems“, – šypsodamasi sako Lietuvos ragana N. Saladžė.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite