Kaip sutikti 2017 metus, kad mus lydėtų sėkmė?

naujieji-metai-gaidzioTikima, kad ateinantys metai bus tokie, kaip jie bus sutinkami. Ugninio Gaidžio metai tikrai bus palankūs, jei sutikdami Naujuosius metus pasirinksite tinkamus drabužius bei aksesuarus, pasirūpinkite gausiu vaišių stalu bei papuoškite namus. Pasitikti Ugninį Gaidį vertėtų ne bet kaip – jei norite pelnyti jo palankumą, reikės šiek tiek pasistengti.

 

Kaip sutikti Gaidžio metus?

 

Gaidys dažnai laikomas atgimimo simboliu – kas kitas, jei ne jis praneša naujos dienos pradžią. Taigi, ir ateinantys metai žada daug naujovių. Pagalvokite, kaip neįprastai galėtumėte paminėti šią progą. Galbūt jau seniai planavote senus metus išlydėti būdami užsienyje, o galbūt seniai organizavote didelį vakarėlį?

 

Jei darysite kažką naujo, galite būti užtikrinti, kad ir ateinantys metai bus kupini naujovių ir nepamirštamų įspūdžių. Jei svajojate apie permainas gyvenime, joms ryžkitės jau sutikdami 2017 metus. Spalvingi fejerverkai – tiesiog būtini.

 

Kinai tiki, kad tai padeda atbaidyti piktąsias dvasias, todėl nauji metai bus pradedami be jokių rūpesčių. Jei keliausite į svečius, būkite punktualūs – Ugniniam Gaidžiui niekada nereikia priminti, kad jau laikas giedoti.

 

Apranga ir aksesuarai

 

Metai bus sėkmingi, jei savo dėmesį skirsite ir smulkmenoms, tokioms kaip aksesuarai. Naujuosius metus pasitikite dėvėdami Žemės ir Ugnies spalvų (žalia, ruda, geltona, raudona) drabužius, puikiai tiks ir tokių pat spalvų aksesuarai. Pasitinkant Ugnino Gaidžio metus blizgesys nepakenks, taigi rūbai ir papuošalai turi būti spindintys, žėrintys, kad iš kart prikaustytų aplinkinių dėmesį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vaišių stalas

 

Dosnumas tikrai sužavės Ugninį Gaidį, todėl pasistenkite, kad vaišių stalas būtų gana gausus. Vaišės turi būti spalvingos kaip ir Ugninio Gaidžio plunksnos – taip pelnysite jo palankumą, galėsite tikėtis turtingų ir derlingų metų.

 

Eidami į svečius taip pat nusineškite vaišių, tikrai tiks oranžinės ar raudonos spalvos valgiai ar jų papuošimai. Ant vaišių stalo neturi trūkti duonos, įvairių grūdinių valgių, patiekalų iš uogų. Tinkamiausi patiekalai: plovas, paelija, kuskusas, įvairūs apkepai su ryžiais ar kitomis grūdinėmis kultūromis. Jeigu renkatės mėsą, patariama vengti paukštienos ir triušienos. Geriau šių metų šventėms rinktis kiaulieną, avieną, jautieną, įvairią žuvį ir jūrų gėrybes.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Uždekite raudonų, geltonų ar oranžinių žvakių, kuo daugiau, tuo geriau. Nevenkite medžio dekoracijų, natūralių medinių indų, padėkliukų. Metų simboliui pagerbti, paberkite ant staltiesės grūdų, dekoracijoms galite rinktis džiovintus javus didelėse vazose.

 

Kur sutikti Naujuosius?

 

Gaidys yra naminis paukštis, tačiau kartu mėgsta pasipuikuoti ir nugalėti, todėl tinka švęsti namie arba išėjus su didele draugų kompanija. Abiem atvejais Naujuosius metus būtina sutikti triukšmingai, ir dar geriau, jei šventė tęsis iki pat paryčių.

 

Rinkitės aktyvias pramogas, kurios įtrauktų ir vaikus, ir suaugusiuosius – galite pasiruošti įvairių judrių žaidimų. Nesėdėkite visą vakarą prie stalo – tai gali lemti metus be jokių pokyčių. Triukšmingas ir ilgas Gaidžio metų sutikimas atneš darnos ir džiaugsmo visiems metams.

 

Šaltinis: horoskopai.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
1000rpm

Ramiai su fejerverkais, anksti eisiu miegot

Taip pat skaitykite