Kaip sustiprinti savo SĖKMĘ per Merkurijų!

Šiandien nori pasidalinti, kaip sustiprinti savo SĖKMĘ ir kodėl idėjos gimsta per Merkurijaus planetą. Mano mėgstamas Youtube kanalo astrologas Kapiel Raaj. dalinasi savo asmenine patirtimi, kuri tikrai įdomi ir verta pilno video išvertimo 🙂 Taigi, ar teko girdėti, jog asmeniniame horoskope labai svarbi Saulė, Mėnulis.. o kaip su Merkurijumi? Šis astrologas yra pastebėjęs tokį reiškinį, jog tie žmonės, kuriems vis nesiseka – turi silpną/pažeistą Merkurijų.. Jo nuomone, į Merkurijų reikia kreipti žymiai daugiau dėmesio, nei dauguma kreipia.

Ką parodo Merkurijus
Ši planeta valdo Dvynių ir Mergelės zodiako ženklus. Merkurijus yra atsakingas už tokias sritis kaip: komunikacija, bendravimas, žurnalistika, kalbėjimas, rašymas, prekybos įgūdžiai, mokymai, trumpos kelionės, loginis mąstymas. Bandydami sau atsakyti į klausimą: „KODĖL MAN NESISEKA“, dažniausiai žmonės per daug bijo/baiminasi savo Plutono, Urano, Rahu-Ketu, bando suvokti Marso poziciją, kodėl sunku veikti. Ar nesėkmes galima visada nurašyti piktoms, karminėms, ar virsmų reikalaujančioms planetoms? Gal viskas yra kur kas paprasčiau..?

Mintys ir Idėjos
Taigi, jei žmogus yra išsilavinęs, turi universiteto diplomus, gerą profesiją, kaip daktaras, inžinierius, tačiau vis sėkmė neaplanko? Kaip SĖKMĖ siejasi su Merkurijumi? Pagalvokime, už ką dar Merkurijus yra atsakingas? Už nervinę sistemą, pradedant galva, baigiant nugara. Kaip vienas dvasinininkas yra pasakęs: „Dievas yra nugaroje„. Merkurijus yra jūsų gebėjimas NUSPRĘSTI ir Merkurijus yra IDĖJOS. Nuo galvos per nugarą, visame kūne. Dauguma painioja idėjas su Mėnuliu, bet ne!! Mėnulis yra MINTYS. Mes kažką veikiame ir MĄSTOME apie tai: kaip, kas kodėl, kada, su kuo – tai MINTYS, ateinančios iš Mėnulio. Mes galvojame jo dėka mintimis, vaizdiniais, dažnai tame būna daug „šlamšto“, nereikalingų galvojimų. Tai nėra IDĖJOS, tai paprastos mintys.

Dažnai pastebime, kaip žmonės, net nebaigę mokyklos tampa milijonieriais. Kaip tai vyksta? Ar jie nėra protingi, kad net mokyklos negali baigti? Turime atskirti pagaliau MINTIS, nuo IDĖJŲ. Mes dažnai mąstome: „Aš juk toks protingas, daug ir giliai mąstau, filosofuoju..„. Bet tai nereiškia, jog nuo šio galvojimo jums gimsta idėjos. O pvz.: Jūs tiesiog sėdite, ar kažką veikiate ir staiga iškyla IDĖJA: „Kodėl aš nebandžiau dirbti šio darbo? Kodėl apie tai niekada nepagalvojau, TAIP! Aš noriu, gal man pavyks!“ Tai IDĖJA. Vėliau jūs galite apie ją mąstyti MINTIMIS, kaip jūs jaustumėtės, kaip to pasiektumėte, ar tikrai verta, ar turite gebėjimus, o gal visgi dabar ne laikas, gal pirma baigti kursus, o gal patarimo pas vyrą paklausti… tačiau tai jau Mėnulio šiukšlinės mintys apie Idėją.

Produktyvi Merkurijaus logika
Praktika parodė, jog visi, kurie gyvenime yra užstrigę, neapsisprendę, negali atrasi sėkmės – turi silpną Merkurijų. Pas juos daugiau veikia šiukšlinės Mėnulio mintys, ne idėjos. Ypač… kas susiję su karjeros pasirinkimu, sėkme joje.

Net jei žmogus turi daugybę potencialo tam tikroje srityje, mokėsi, turi teorinių ir praktinių gebėjimų, tačiau esant silpnai Merkurijaus energijai vis kyla MINTYS: „Tai kaip man čia dabar tuos gebėjimus tobulinti? Ką toliau daryti su jais?“ Kyla tik mintys, kurios nesukuria impulso veikti. Negimsta idėja, kuri yra pamatas bet kokios materializacijos šiame pasaulyje. Tokiam žmogui reikalinga pateikti principus kaip veikti, ką daryti toliau, pateikti strategiją. Reikia žmogui duoti vienas po kitą sekančius žingsnius, kurie turėtų jam pačiam gimti logikos pagalba. Kada Merkurijus silpnas, jūs galite turėti geriausią išsilavinimą, geriausius įgūdžius, tačiau kai ateina metas dirbti su savo smegenimis, intuicija ir padaryti pirmą realų sprendimą, veiksmą, darbą – atsiranda stabdis. Mokytis galima laisvai, bet vat implementuoti savo gebėjimus į realų pasaulį – jau sunku. Merkurijus tai prekyba, perdavimas, idėjos perdavimas ir realizavimas. Kodėl milijonieriams verslininkams nereikia išsilavinimo? Nes juos veda idėja ir strateginiai veiksmai, loginiai apgalvoti žingsniai.. Parašėte knygą? Gerai, ieškokite agento, distributoriaus.. Kai merkurijus silpnas, žmogus pasimeta ir nežino, neapsisprendžia ką toliau jam daryti, kokią seką pasirinkti, kaip perteikti į viešumą/realybę/materiją savo energiją? Turi gimti paprasti loginiai žingsniai, kaip tai padaryti, bet Mintys užgožia savo „mėšlu“. Štai kodėl moterims sunkiau sekasi pasiekti versle pasisekimo, pas jas daugiau veikia Mėnulis. Pas jas daug neproduktyvių minčių.. bla bla bla, o poto mintys apie mintis, kurios galvojo apie bla bla… Mintys apie mintis, dėl minčių 🙂 o tai užgožia idėją..

Nustokite kaltinti Mėnulį, Marsą ar Saturną ar kitas planetas. Stebėkite savo Merkurijų ir jo poziciją.

Kaip sustiprinti Merkurijų
RYTAS. Palanku, kai ši planeta yra pirmame būste, nes ji veikia asmenybės sritį. Tai susiję su GALVA. Kai Saulė teka, ji praeina per pirmą būstą, per galvą. Kada teka Saulė? Skirtingai, tačiau preliminariai žinote, jog 4 – 7 ryto. Kaip manote, kodėl yra sakoma, kad ryte keltis yra sveika, pagrindinės meditacijos vyksta tik anksti ryte.. ? Būtent kai Saulė kylą per pirmąjį būstą – gali kilti daugiausiai gerų IDĖJŲ. Kodėl mokytis yra geriausiai rytais? Nes tuomet mes turime naudoti ir lavinti savo intelektą, tai suteikia geresnį ir ilgalaikį išmokimą. Jei turite silpną Merkurijų – kelkitės anksčiau ir mąstykite/medituokite ties norima tema būtent kai Saulė yra pirmame būste.

KVĖPAVIMAS. Kodėl Merkurijus turi tą potencialą įžiebti idėją? Nes jis yra PRANA. Ne veltui atsakingas už Dvynių zodiako ženklą, kuris savo ruožtu atsako už plaučius. Plaučiai – prana, kvėpavimas, idėjų generavimas. Jei nekvėpuosite – mirsite.. Jei jūs turite silpną Merkurijų – galimai turite kvėpavimo sutrikimų. Ką tai reiškia? Turite tai sutvarkyti. Gerinkite savo plaučių būklę. Galite eiti į kvėpavimo technikų užsiėmimus. Išmokite kvėpuoti ir stimiliuoti savo plaučius ir Merkurijų! Tai subalansuoja praną ir geriną nervinę sistemą. Atrodo per paprasta, kad per teisingą kvėpavimą galite pasiekti SĖKMĖS! Wow! Kodėl? Nes tokiu būdu išvalote savo galvą nuo šiukšlinių Mėnulio minčių ir suteikiate vietos Merkurijaus IDĖJOMS. Viskas, kas paprasta – genialu 🙂

Šaltiniai: Kapiel Raaj, Samantha Zachh

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite