Žemų vibracijų žodžiai – ko nesakyti, kad gyvenimas gerėtų?

Rodos kas gi ypatingo šiame žodyje.Visa, ką mes išspinduliuojame, formuoja mūsų realybę. Norime mes to ar ne. Ir žodžiai ne išimtis.
 
Žodžiai – minčių išraiška. Bet žodžiai nepajėgūs perduoti viso minčių unikalumo ir kartais jų paprastos prasmės. Ir šita iškreiptai išreikšta prasmė pradeda įtakoti mūsų mintis. Ne tik mūsų mintys įtakoja mūsų žodžius, bet ir žodžiai įtakoja mūsų mintis.

 

Išmeskime iš savo žodyno nereikalingus žemos vibracijos žodžius ir stebėkime kaip keičiasi mūsų gyvenimas!

 

Galima pradėti štai nuo šitų žodžių:

 

1. Skola

 

Mes nieko niekam neskolingi ir mums niekas neskolingas. Dažnai skola pakeičiamas nuoširdus jausmas. Mylėkime, todėl, kad mylime, o ne todėl, kad esame skolingi. Rūpinkimės kuo nors todėl, kad to norime, o ne todėl, kad esame skolingi.

 

Darome kažką todėl, kad pasirinkome ir norime tai daryti, o ne todėl, kad esame skolingi. Kuo dažniau tariame šį žodį – tuo labiau ribojame save.

 

2. Kaltė, kaltas

 

Niekas dėl nieko nekaltas. Ir mes tame tarpe. Nustokime save ir kitus kuo nors kaltinti. Nėra klaidų ir nuodėmių. Yra tik patirtis.

 

3. Gailėtis, gailestis, apgailestavimas

 

Įsiklausykime į šituos žodžius. Jie tik tai ir daro, kad gelia (rus. жалеть – жалят). Kai mes gailimės savęs – jaučiamės auka, ja ir tampame. Kai gailimės kitų – drąsiname jų aukos būseną.

 

Daugelis nusileidžiame iki gailesčio kam nors, nes taip galime pajausti save „aukščiau“ už kitus arba pasijausti „gerais“. Gailėtis galima nebent vabzdžio, o artimus žmones ATJAUSKIME. Kai mes dėl ko nors apgailestaujame: pirma, nebūname čia ir dabar; antra, nuvertiname savo patirtį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gailėtis moka daugelis, o kartu džiaugtis?

 

4. Auka, aukotis

 

Apie auką lyg ir visiems viskas aišku. Tačiau, antrasis žodis vartojamas gana dažnai. Nustokime aukoti! Auka neveda į gėrį. Jei mes atiduodame kažką (ne būtinai materialaus kažką) su atplėšimo nuo savęs jausmu, su aukos jausmu, su jausmu „koks aš didvyris!“ – mes nešame žemas vibracijas, kurios žudo ne tik mus, bet ir mūsų „dovaną (auką)“ priimantį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuo šio momento daugiau ne aukokime. Teikime paramą kokiems nors labdaringiems projektams. Kam aukoti, jeigu galima padovanoti.

 

5. Užuojauta

 

Rodos kas gi ypatingo šiame žodyje. O tik pažvelkime į jį. Kai užjaučiame – įninkame į kito žmogaus kančių gelmes, niekuo jam nepadėdami ir didindami bendrą kančią. Atsisakykime užuojautos.

 

Atjauskime! Jaučiame skirtumą? Atjauta ne jausmas, atjauta paramos veiksmai, suvokiant situacijos priežastis

 

6. Stengtis

 

Dar vienas žodis, kuris leidžia atsisakyti atsakomybės už savo gyvenimą. Ne stenkimės, o darykime ir įgyvendinkime!

 

Parengė: facebook.com/onute.navickiene

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
TI joi

Pliurpalai! Vatnikas

Taip pat skaitykite