JAV pilotai po mistiškų incidentų danguje prašo valdžios ieškoti NSO

nso-zemes-projektasKol vieni juokiasi iš žmonių tikinčių NSO reiškiniu, grupei JAV pilotų visai nejuokinga. Kai šie išvydo keistą reiškinį danguje, iš karto pareikalavo, kad JAV valdžia vėl imtųsi neatpažintų skraidančių objektų tyrimo.

 

Keletas patyrusių pilotų informavo apie susidūrimus su NSO danguje. Pilotai oficialiai raštu išdėstė informaciją apie pastebėtus permatomus skraidančius diskus ir trikampio formos erdvėlaivius.

 

„Norime, kad JAV vyriausybė pradėtu rimtai vertinti ne tik mūsų, tačiau ir kitų šalių pilotų pareiškimus. Ne visi NSO gali būti paprastai ir racionaliai paaiškinti. Esu užtektinai kompetetingas, kad galėčiau atskirti oro balioną, nuo neatpažinto skraidančio objekto, kuris išdarinėja ore tokius dalykus, kokius ne vienas Žemės erdvėlaivis nepajėgtu padaryti.“ – žurnalistams sakė Fife Symingtonas, buvęs Arizonos gubernatorius ir karinių oro pajėgų pilotas. Jis taip pat tvirtina matęs NSO savo akimis 1997 metais.

 

Valdžios ir skeptikų manymu, visi pastebėti NSO atvejai tėra lėktuvai, palydovai ar meteorai, kurie patenkanka į Žemės atmosferą.

 

„Aš nebuvau ruošiamas tam, su kuo man teko susidurti,“ – teigė Jamesas Pennistonas, JAV oro pajėgų atsargos pilotas, pasakodamas apie susitikimą su NSO britų oro bazėje Woodbridge. Tada jis galėjo ne tik pamatyti NSO, bet ir paliesti.

 

Jamesas teigia miško aikštelėje matęs nepaaiškinamą trikampį erdvėlaivį su keistomis mėlynomis ir geltonomis lemputėmis, šviečiančiomis aplink jį.

 

Pennistonas, palietęs paslaptingą objektą tvirtina, kad jis buvo tarsi šiltas metalas. Vienoje objekto pusėje buvo nupiešti keisti simboliai, iš kurių „didžiausias buvo viduryje nupieštas trikampis,“ – pasakojo pilotas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Po kurio laiko iš objekto sklindanti šviesa pradėjo ryškėti, o vėliau erdvėlaivis pakilo protu nesuvokiamu greičiu. „Savo užrašų knygelėje aš užsirašiau: nerealus greitis,“ – sakė lakūnas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
savas

Visai logiška.

Taip pat skaitykite