Kaip magijos pagalba išsivaduoti nuo skolų?

skolos-magijaŽmonės griebiasi magijos dėl įvairių priežasčių. Vieniems trūksta meilės, kiti atvirkščiai nori nutraukti meilės saitus, kiti nori praturtėti. Šį kartą supažindinsime jus su maginė praktika kuri padės išsivaduoti nuo skolų, tad jeigu jus smaugia skolos, ir ilgai negalite išlipti iš finansinės duobės, galite daryti šį ritualą.

 

Ritualas nėra sudėtingas ir viso užims apie 15 min. Ritualas daromas esant Delčiai.

 

Jums reikės: juodai rašančio rašiklio, juodos žvakės, nedidelio gabalėlio plono popieriaus (geriau pergamento), medaus ir servetėlės.

 

Ritualas: Sulaukit pusiaunakčio, uždekit žvakę ir juodu rašikliu ant popieriaus lapelio užrašykit tikslią sumą, kurią esate skolingi. Popieriaus centre užlašinkit lašą medaus ir, pradėdami nuo lapelio kampo, susukite lapelį į kaip įmanoma mažesnį rutuliuką.

 

Paimkite aštrų, smailiu galu peilį, pakaitinkite jį žvakės liepsnoje ir tuo peiliu išskobkite žvakėje duobytę tam popieriaus rutuliukui įkišti. Skobkite viršutinėje žvakės dalyje, kuo aukščiau degančio knato. Įkiškite popieriaus kamuoliuką į tą duobutę ir pažiurėkit į laikrodį – nuo to momento žvakė turi degti lygiai 9 minutes.

 

Užgesinkite žvakę (užpūsti negalima), nuo žvakės nusilašinkite kelis vaško lašelius ant servetėlės ir servetėlę pasidėkit prie išejimo durų. Žvakę teks išnešti į lauką ir išmesti i konteinerį per kairį petį.

 

Ryte eidami iš namų pasiimkite servetėlę su vaško lašeliais ir tuos lašelius meskite per nugarą per kairį petį į šiukšlių konteinerį.

 

Magijos atstovai tvirtina, kad paprastai burtas pradeda veikti po 2-3 savaičių, bet jeigu skola labai didelė, tikėtina, kad gali prireikti pakartojimo. Tada teks laukti kito mėnesio Delčios ir pakartoti visą ritualą iš naujo.

 

Išvertė: Audronė Daubarienė

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jolit

Sveiki turiu skolų ir niekas jau nenori man duoti paskolos susimokėti skoloms praradau jau viltį kaip iš jų išeiti padėkite Ačiū

ANGELE

PABANDYSIM IR PAMATYSIM ,TIESA AR MELAS. AR TIK AKIU DUMIMAS,

;D

ir vel mala suda ;DDD

Druwis

Laimėsit milijoną, pakels algą, gausit bonusą, skolintojas nusisuks galvą. Vaizduotės neturit ar ką? :D (Čia tiem kurie neįsivaizduoja kaip skola dingt gali)

alvydas

man nebereikia jau atiduoti bankui17 000 euru.aciú

Paradigm Shift

Man idomu kaip skola dings. Ateis skolų bobutė ilips pro langą,(žinoma jeigu gyveni kokiame 12 aukšte tai tiesiog ikops) pasiims tavo skolą išeis? :D

Skolų bankas

Daukantai, Pauliūnai, Gailiūnai, Lasickai. Skubiai Prisistatykite!

sim

gaila man skolu

xixixi

o tai kaip cia su ta skola,ji paprasciausiais ims ir pranyks ar kazkas ateis ir po durim paliks pinigu skolai sumoketi?:D

La

kažkokia juodoji magija… :/

Taip pat skaitykite