Kaip įveikti juodąjį gyvenimo periodą pagal Zodiako ženklus?

Mergelė

 

Šio Zodiako ženklo žmonėms lengviau gyventi, nes neabejoja, kad vien baltų ruožų gyvenime paprasčiausiai nebūna. Tiesa, vieni galvoja, kad reikia tikėti gėriu, galvoti tiktai apie gerus dalykus ir tada tiesiog nepritrauks blogio. Tuo tarpu kiti galvoja, kad užgriuvus juodajam periodui, reikia ruoštis pačiam blogiausiam. Tai yra, kad dabar viskas bus blogai, su tuo susitaikyti ir laukti, kol praeis.

 

Žinoma, gerai, jei jauti, kada po juodojo periodo ateis baltasis. O jei ne? Mat kai kurioms Mergelėms juodasis gyvenimo ruožas prasideda dar vaikystėje ir gali tęstis net 25 metus. Tai ir nesibaigiančios artimųjų mirtys, tai ir nelaiminga santuoka, trunkanti 10 metų, o dabar skyrybos… Ir nenusimato jokių prošvaisčių. Nors kai kurie šio ženklo atstovai ir puikiai supranta, kad jei gyvenime nebūtų juodųjų ruožų, nusibostų gyventi, bet bijo juodojo periodo, kaip velnias kryžiaus.

 

Užtat kiti į šį reikalą žvelgia optimistiškai: prie sunkumų galima priprasti, tik reikia į juos žiūrėti teisingai, kažkuria prasme ir susitaikyti bei priimti. Arba pamėginti kovoti su likimo išbandymais, bet tikrai nenuleisti rankų. Žinoma, visa tai nėra lengva, bet reikia mokytis. Tiesa, kiekvienam šio Zodiako ženklo atstovui juodieji ruožai skirtingų ilgių, bet reikia tikėtis geriausio!

 

Svarstyklės

 

Šio Zodiako ženklo žmonės įsigudrina atrasti būdų sutrumpinančių jų juoduosius ruožus. Tarkim, sako, kad šiandien tiesiog ne jo diena, o rytoj viskas susigulės ir bus gerai! Nepaisant šio būdo paprastumo, padeda užtikrintai. O apskritai dėl savo juodųjų gyvenimo periodų jie nepataisomi optimistai. Pavyzdžiui, Svarstyklių gyvenime susiklosto tokia situacija, kad atrodo blogiau jau negali būti. Vienu ypu užgriūva tiek problemų, tarsi sniego lavina ant galvos! Ką tada daro šio Zodiako ženklo atstovas?

 

Nepaisant jo nuolat abejojančios ir dvejojančios natūros, spajuna į viską, nusiperka turistinę kelionę, tarkim, į Tailandą ar Maljorką ir išvyksta. Jei neturi pinigų – irgi ne bėda – pasiskolina. O grįžęs ima suprasti, kad visi nemalonumai ir bėdos liko TEN. Ir nesėkmės tampa nebetragiškos, ir ruožas jau nebe toks juodas. Svarstyklės žino, kad gyvena vieną kartą, todėl reikia džiaugtis juo net ir tada, kai aplink „tamsu“ ir „juoda“!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„O toms Svarstyklėms, kurioms vis dėlto sunku susitaikyti su nesėkmėmis ar pralaimėjimais, patarčiau daugiau bendrauti su optimistais ir galvoti pozityviai. Aišku, dėl to juodasis periodas iš karto niekur nepradings, bet tikrai neilgai tęsis“, – patikino pašnekovė. Anot jos, galų gale be juodojo ruožo Svarstyklės, kaip ir kiti Zodiako ženklai, nesužinotų, kas yra baltasis ruožas ir nemokėtų džiaugtis kad ir kukliomis gyvenimo akimirkomis. Todėl juodi gyvenimo periodai reikalingi, o atskirais atvejais net būtini.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skorpionas

 

Norint, kad šio Zodiako ženklo žmonėms greičiau baigtųsi juodasis periodas, pirmiausiai reikia pakeisti savo pažįstamų ratą, atsiriboti nuo kai kurių tariamų draugų ar bičiulių, kurie dėl to reikalo sugrojo tikrai ne paskutiniu smuiku. Astrologės įsitikinimu, ne vienam Skorpionui būtent taip pasielgus, jo gyvenime prasidėjo nauji, esminiai pokyčiai.

 

„Panašu, kad ne taip seniai ar net dabar ne vienas šio Zodiako ženklo atstovas išgyvena juodąjį savo gyvenimo etapą. Bet jiems labai sunku dėl paprasčiausios priežasties: praeities nuoskaudos tarsi šleifas velkasi paskui juos, kurių jie niekaip negali pamiršti“, – teigė T. Volkova.

 

Jos manymu, nuoskaudos tarsi juodas voras, apraizgantis savo lipniu voratinkliu visą žmogaus organizmą. Kai kurie Skorpionai galvoja, kad užgriuvus juodajam periodui, reikia ruoštis pačiam blogiausiam. Tai yra laukti, kol viskas bus labai blogai. Tuo tarpu kiti – priešingai: prasidėjus nesėkmių ir bėdų maratonui, kaip mantrą kartoja sau, kad problemos atsitrauks ir viskas bus gerai. Juk ne veltui sakoma, kad išeities nebelieka tik gulint karste. Todėl galima atrasti išeitį iš bet kurios situacijos. Svarbiausia, nepulti į paniką.

 

Šaulys

 

Kai kurie Šaulio Zodiako žmonės linkę patys susikurti periodus, kai „juodai“ nesiseka. Tiesiog įsikala į galvą, kad jiems viskas blogai.

 

„Nors iš tikrųjų kai kurių šio Zodiako ženklo atstovų gyvenime, pradedant 2009 metais, juodasis-baltasis periodas tiesiog šoka pasiutpolkę. Kitaip tariant, Šauliui per dieną kartais gali pasikeisti du, trys juodi-balti ruožai. Kartais jie visiškai trumpučiai, bet vis dėlto dažniau ilgesni – išsitempia per pora savaičių“, – aiškino astrologijos specialistė.

 

Pasak jos, bet kažkodėl Šaulys linkęs pastebėti tik juodą ruožą. Todėl šio ženklo atstovui ir susidaro įspūdis, kad jį tiesiog apsėdo juodasis periodas. Nors nemažai šio ženklo žmonių galvoja priešingai: kad gyvenimas apskritai neturi ruožų.

 

„Iš tikrųjų gyvenimas kaip balta, švari drobė, ant kurios kartais nukrenta juodos dėmės. Ne vienas sėkmingai išsivalo tą dėmę, kitas bando valyti. Bet ta juoda dėmė – ne amžina, skirtingai nei balta drobės pagrindas ir fonas“, – teigė T.Volkova.

 

Anot jos, užtat, kai ilgai nepavyksta pašalinti juodos dėmės, Šaulys pradeda bijoti, kad gali būti dar blogiau. Kaip bebūtų keista, tada Šaulio žmones gelbsti… beviltiškumas. Tai yra nebetikint, kad kada nors juodasis jų gyvenimo periodas baigsis ir besiruošiant blogiausiam… viskas staiga ir netikėtai pakrypsta į gerąją pusę.

 

Ožiaragis

 

Nemažai šio Zodiako ženklo atstovams juodasis periodas prasidėjo nuo praėjusių metų pradžios ir tęsėsi mažiausiai iki metų pabaigos. Vieni iš jų išsiskyrė su savo antrąja puse, prarado darbą. Kitiems dar blogiau – pasinėrė į alkoholizmo liūną, atsidūrė blogoje kompanijoje ar net mėgino nusižudyti. O kai kurie šio Zodiako ženklo žmonės galvoja, kad apskritai jų gyvenimas vien juodas ruožas.

 

„Vienas Ožiaragio ženklo vyras man pasakojo: „Kai pavogė mano automobilį, „sudegė“ pinigai banke, mirė šuo – tai buvo dar baltas mano gyvenimo periodas…“ Tai yra ne vieną šio ženklo atstovą juodasis periodas tempė į dugną, viskas atrodė beprasmiška ir beviltiška. Bet staiga suėmė save į rankas ir paklausė: „Kodėl aš turiu pasiduoti?..“, – dalijosi Zodiako ženklų atstovų išgyvenimais pašnekovė.

 

Jos įsitikinimu, kiekvienas Zodiako ženklas turi savo būdą, kaip greičiau pereiti nesėkmių ruožą. Svarbiausia nepalūžti ir eiti pirmyn. Juk užsistovėjęs vanduo pradeda rūgti, o tekančiame upelyje visada gėlas ir gaivus vanduo. O ką jau kalbėti apie krioklių vandenį. Taip ir gyvenime. Tiesiog tokiu būdu jis atsinaujina.

 

„Jei nutinka kokie nors rimti sunkumai ar nemalonumai, visada prašykite Aukščiausiojo, kad suteiktų jums jėgų ir neleistų pulti į paniką ir pesimizmą. O jei į galvą lenda baisios mintys, tai reikia prašyti, kad padėtų jų atsikratyti“, – negailėjo patarimų astrologė.

 

Vandenis

 

Šio Zodiako ženklo atstovai nė kiek neabejoja, kad gyvenimas iš tikrųjų kaip zebro kailis. Tačiau pašnekovės tvirtinimu, pasitaiko ir išimčių: po juodojo ruožo atslenka dar juodesnis… Be to, Vandenius, dažniau nei kitus Zodiako ženklus, ištinka nesėkmės, susijusios su materialiniais nuotoliais.

 

„Tada belieka prisiminti seną žydą, kuris sakė: „Dieve, ačiū, kad paėmei pinigais!“ Ko verti pinigai, lyginant su žmogaus sveikata ar net jo gyvybe? Praradote pinigus? Nesielvartaukite. Nes tai padeda geriau suprasti ir užjausti vargingai gyvenantį žmogų. Arba padėjo išvengti situacijos, dėl kurios galėjote prarasti gerokai didesnę pinigų sumą. Tai ir ženklas, kad kažką reikia keisti savo gyvenime. Bet tikrai neverta išgyventi ir gadinti savo sveikatą praradus pinigus“, – įsitikinusi astrologė.

 

Anot jos, didžiausia Vandenio pergalė ir pasiekimas gyvenime – įveikti savo tingumą, apatiją, vangumą. Tik tokiu būdu jį gali aplenkti juodieji ruožai.

 

„Nebėkite nuo bėdos ir nelaukite laimės, kadangi pasaulyje nuolat viskas keičiasi. Kiek besitęstų jūsų bėdos, nepamirškite, kad niekas nesitęsia amžinai. Kad viskas praeina: nelaimė ir laimė“, – teigė T.Volkova. Užtat kai kurie šio ženklo atstovai galvoja, kad optimizmas – užgyvenamas dalykas. Todėl net ir į sunkiausias gyvenimo situacijas jie įžvelgia teigiamų pusių.

 

Žuvys

 

Šio Zodiako ženklo žmonės turėjo ne vieną kartą progos įsitikinti, kad gyvenime būna ir gero, ir blogo. O jei viskas blogai, vadinasi, jų gyvenime prasidėjo juodasis periodas. Neteko darbo, šeimos, išdavė draugai, apskritai niekas nesiseka ir ima įžvelgti visur vien neigiamus dalykus. Bet po kiek laiko Žuvys atsitokėja ir ramina save: „Išmetė iš darbo? Tai gera proga pakeisti savo veiklą ir susirasti įdomesnį, širdžiai artimesnį ir labiau patinkantį darbą. Nes juk savo valia vargu ar būčiau išėjęs iš darbo“.

 

Todėl astrologė pataria Žuvims pirmiausiai išmesti iš galvos blogas mintis, kadangi jos pritraukia tokius pat įvykius. O šiam ženklui atstovaujančios moterys, užklupus juodam periodui, turėtų nepamiršti „šopingų“! „Niekam nepavydėkite, nes pavydas padeda susinaikinti! Kaip bebūtų sunku, bet niekada nesiskirkite su artimais ir mylimais žmonėmis! Tik tada galite tikėtis, kad juodasis gyvenimo periodas jus aplenks“, – pridūrė astrologė.

 

Anot jos, Žuvų ženklo žmonės puikiai supranta, kad gyvenimas be išgyvenimų ir sunkumų nieko nevertas. Jei per gyvenimą viskas eitųsi kaip sviestu patepta, žmogus taptų silpnas, bejėgis ir neįdomus, neturintis nei savo tikslų, nei svajonių. Tik praėjęs išbandymus, žmogus tobulėja. Tokiu būdu gyvenimas atsijoja silpnuosius ir niurzglius. Todėl nereikia bijoti problemų!

 

T. Volkovos tvirtinimu, bet kuriam Zodiako ženklui nesunku prisišaukti juodąjį periodą neigiamomis mintimis, emocijomis ir nieko neveikimu. Todėl turi pasistengti kiekvienas iš jų išsaugoti savivertę ir tikėjimą savimi. Tai – pagrindiniai dalykai, padedantys išbristi iš „neišbrendamos“ situacijos ir, žinoma, judėti pirmyn!

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
2

Na apie vezy yra tiesos. Visada galvojau ir galvoju kai ateina juodos dienos tai tik isbandymas ir tai tik padarys mane stipresniu :)

Taip pat skaitykite