Kaip pasikelti nuotaiką pagal Zodiaką

avinasKuo ir kaip galime padėti sau ir savo artimiesiems dienomis, kai, rodosi, viskas krenta iš rankų? Pakelkite sau nuotaiką pagal horoskopą!

 

Avinas

 

Slogutis – retas svečias Avino širdyje. Tačiau jei liūdesys vis dėlto staiga prislėgė neregėtu sunkumu, pasistenkite nuvaikyti niūrias mintis fiziniais krūviais. Tai gali būti užsiėmimai sporto salėje, malkų skaldymas, laukiniai šokiai, dalyvavimas masiniuose renginiuose, kur susirinkę daug žmonių – pavyzdžiui, roko koncertas arba baikerių šou. Kad konstruktyviai panaudotumėte savyje susikaupusią energiją, galite pradėti buto remontą. Tačiau prieš pradėdama pasitikrinkite, ar jums užteks pinigų ir erdvės jūsų užmojams įgyvendinti.

 

Avinams nuotaiką pastebimai pataiso ir ugnis. Liūdesio minutę pasėdėkite prie laužo, o gal šaus į galvą į dangų paleisti petardą? Svarbiausia – nepamirškite priešgaisrinio saugumo reikalavimų! Dar vienas vaistas – greitis. Jei leisitės su vėjeliu sėdusi ant motociklo ar bent jau dviračio – geriau pasijusite tą pačią akimirką.

 

Jautis

 

Šis Zodiako atstovas gyvena savo susikurtoje ir jam gerai suprantamoje Visatoje. Mintis apie tai, kad šis asmeninis pasaulėlis gali negrįžtamai pasikeisti, jį itin baugina. Tam, kad nusiramintų, jam reikia įtikinamų įrodymų, kad jo būtis ir buitis išliks tokios pačios. Jautis išties savo egzistenciją sieja su daiktais, materialiais dalykais. Tikėjimą rytojaus diena jam palaikytų mažas apsipirkimas.

 

Įsigykite ką nors naujo ir naudingo – kad ir dantų šepetėlį ar naują porą patogių batelių. Tačiau pasistenkite neišlaidauti per daug, nepirkite to, kas jums ne pagal kišenę, brangesnius pirkinius atidėkite tam laikui, kai būsite geresnės nuotaikos. Galite taip pat save palepinti skaičiuodama turimas santaupas (jei jų turite).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kitas būdas atgauti energijos – įkrovos diena. Jaučiai – gurmanai iš prigimties, todėl maistas juos išties ir guodžia, ir ramina. Tiesa, dažniausiai tam neprireikia nieko ypatingo: puikiai tiks keptos bulvės, geras kepsnys, bokalas alaus ir saldus pyragėlis desertui. Kitaip tariant, visa tai, ką dietologai kartkartėmis pakeiksnoja, bet kas išties yra įprasta ir skanu. Jaučio psichika nuo streso gali pailsėti ir tiesiog drybsant ant sofos priešais televizorių ar klausantis geros muzikos. Kartais verta spjauti ant visko ir atidėti visus reikalus iki tos akimirkos, kai jausitės geriau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dvyniai

 

Paprastai šio ženklo atstovai nuotaika nesiskundžia. Iš pirmo žvilgsnio nepagydomi linksmuoliai puikiai žino, ką daryti, kad melancholija neužvaldytų visų jų minčių. Jų universalus receptas – bendravimas. Tiesa, Dvyniai mieliau eina į svečius pas kitus o ne kviečiasi draugus pas save.

 

O radę išklausyti pasirengusias ausis jie atsiskleidžia visiškai: pasakoja apie savo gyvenimą, aptaria politinius įvykius, dalinasi gandais, pateikia galybę žinių ir faktų, kurie tik per klaidą vis dar nėra atsidūrę enciklopedijose ir žinynuose. Tačiau nepamiršta ir klausytis pašnekovo – juk patenkinti smalsumą ir gauti informacijos (tiek reikalingos, tiek nelabai) jiems svarbu taip pat, kaip ir kvėpuoti.

 

Dvyniai gali prisipirkti žurnalų ir laikraščių ir skęste paskęsti informacijos jūroje. Arba pamiršti viską pasaulyje įsijungus mokslinę pažintinę televizijos programą. Dažniausiai būtent Dvyniai daugiausia dalyvauja socialiniuose tinkluose vykstančiose diskusijose ir forumuose. Dar vienas jų mėgstamas triukas kelti sau nuotaiką – tiesiog išsidirbinėti: linksminti kitus, krėsti jiems pokštus, taip suburiant aplink save gausią auditoriją ir tampant dėmesio centru.

 

Vėžys

 

Neilgi liūdesio periodai Vėžius ištinka keletą kartų per mėnesį. Deja, tai – jų gyvenimo norma, taigi atsikratyti įpročio paliūdėti veikiausiai nepavyks. O štai sušvelninti trumpalaikę depresiją gana paprasta. Vienintelis dalykas, kurio šiems žmonėms nuolat reikia – užuojauta. Apsikabinimai, bučiniai ir pan. daro jų gyvenimą kur kas malonesniu. Gimusieji po Vėžio ženklu labiau nei kitų ženklų atstovai mėgsta paverkti kam nors ant peties. Kaip tik šiuo tikslu paprastai turi ir draugų, kurie visada pasirengę tą petį atkišti. Ir kaip įmanydami vengia verkšlenti ir atverti sielą savo artimiesiems.

 

Blogą nuotaiką išsklaidyti Vėžiams padeda malonūs prisiminimai: gali pavartyti šeimos nuotraukų albumą ar pažiūrėti senų švenčių įrašus. Kai kuriems Vėžiams taip pat veiksmingai padeda tyla ir ramybė. Pavyzdžiui, žūklė ankstyvą vasaros rytą prie atokaus ežero. O kartais tiks ir paprasčiausiais pasisėdėjimas supamajame krėsle su kalnu gardžių sumuštinių ir įdomiu televizijos serialu.

 

Liūtas

 

Pozityvus požiūris į gyvenimą padaro Liūtus gana atsparius blogai nuotaikai. Dievai žino kas turėtų atsitikti, kad šio ženklo žmonės prarastų ūpą. Tačiau jei vis dėlto tai nutiko, padėtį keisti vertėtų nedelsiant, kad Liūtas nepultų į neviltį be jokių prošvaisčių. Be to svarbu prisiminti, kad šio ženklo vyrus ir moteris pradžiugina skirtingi dalykai.

 

Moteris labiausiai įkvepia neįpareigojantis flirtas ir lankymasis renginiuose, kur galima ir save parodyti, ir į kitus pažiūrėti. Taip pat joms nuotaiką pakels prabangūs pirkiniai (o dar geriau – dovanos): papuošalai, kvepalai, rūbai. Taip pat tiks apsilankymas grožio salone ar išvyka į kurortą. Puikų terapinį efektą duoda ir kūryba, net jei Liūtas neturi jokio talento.

 

Vyrams viskas dar paprasčiau. Greičiausiai blogą nuotaiką įveikti padės aktyvus poilsis gryname ore, sportas ir… azartiniai žaidimai (tik neįsijauskite per daug, kad netaptumėte nuo jų priklausomas!).

 

Mergelė

 

Mergelės dvasinė būklė tiesiogiai priklauso nuo to, keik sklandžiai teka jos gyvenimas. Mažiausius nukrypimus nuo plano lydi stresas. Taip kuo daugiau Mergelės gyvenime tvarkos – tuo mažiau ji nervinasi. Beje, tvarka Mergelę turėtų supti visame kame: pradedant buitimi, dokumentais, darbotvarke, finansais, ir baigiant asmeniniu gyvenimu ir netgi sveikata.

 

Mergelei tiesiog būtina reguliariai pasitikrinti sveikatą, atlikti profilaktinių procedūrų kompleksą, pailsėti sanatorijoje, išbandyti kokį nors stebuklingo poveikio preparatą, pagamintą pagal Tibeto vienuolių receptą, pasilaikyti kokios nors dietos. Nuo šių dalykų laimės pojūtis Mergelės širdyje pastebimai sustiprėja.

 

Panašus efektas pastebimas ir po to, kai Mergelė kaip įgelta švaistosi po kambarį su dulkių siurbliu ir šepečiu, šveitinėdama visas pakampes ir užkaborius. Kulinarija taip pat gali suteikti šio ženklo atstovams vidinės harmonijos pojūtį. Mergelėms ypač patinka prisipirkus įvairiausių produktų pagaminti ką nors tokio, kad susigundžiusieji vaišėmis pirštus apsilaižytų. Daug teigiamų emocijų Mergelėms suteikia pasivaikščiojimas po parduotuves. Beje, tam, kad pasijustų laimingos, joms nebūtina netgi ką nors pirkti, užtenka pažiūrėti ir įvertinti.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ignas

Ne 12! Kur kiti?

Anomalija

Yra antras puslapis.

Kamile

As esu dvynys ir tai ka apie dvynius raso (bent jau pagal mane) yra tiesa. Isskyrus ta vieta, kad isklausau ta kuriam kvarsinu smegenis :D . Kaip as kalbu yra labai mazai vietos isiterpti :D

Samanta

100%tiesa,mano sese dvinys…kai sneka vos speju zodi iterpt

Taip pat skaitykite