Apie ką įspėja angelas-sargas?

angelu-zinutesKiekvienas žmogus turi savo angelą – sargą. Angelas – sargas būtinai atsiųs ženklą, kad įspėtų apie gręsiantį pavojų, nesėkmingą, nepageidaujamą susitikimą. Kai ant mūsų galvos pasipila nemalonumai, mes atsidūstame:

 

“Ech, žinočiau, kur krisiu – pagalvę pasidėčiau”. Iš tiesų mūsų angelas – sargas visada perspėja mus apie artėjančius nesusipratimus. Tik ne visi tuos perspėjimus išgirsta… Tinklapis apie ezoteriką ineta.link pateikia keletas angelo-sargo perspėjimų išaiškinimų.

 

Gatvėje jūs vis susitinkame kuprotą žmogų, senelį ar senelį

 

Angelas – sargas perspėja, kad šią dieną jums nepatartina darbe ar svečiuose užsibūti iki vėlumos. Temstant jau neikite iš namų: didelis pavojus tapti vagies, chuligano ar žmogaus su nestabilia psichika auka.

 

Sustojo rankinis laikrodis

 

Angelas – sargas perspėja: šiandien niekam neskolinkite pinigų. Juos susigrąžinti jūs greičiausiai negalėsite. Jeigu ir pavyks “išmušti” skolą, santykiai su skolos gavėju bus rimtai sugadinti ir jūs šimtą kartų pasigailėsite, kad padarėte gerą darbą.

 

Jums vis pakliūna į akis triukšmaujančių žvirblių būrys

 

Šią dieną geriau atšaukti bet kokias keliones, ar tai būtų atostogos, komandiruotė ar išvyką į sodybą. Kelyje jūs susidursite su daugybe problemų ir kliūčių. Galimai prarasite didelę sumą pinigų ir suprastės sveikata.

 

Pradėjo tekėti jūsų šratinukas

 

Artimiausiomis dienomis jokiu būdu neužsiminkite viršininkui apie atlyginimo padidinimą arba galimą jūsų paaukštinimą. Pageidaujamo jūs nepasieksite, o dar sugadinsite ir santykius su šefu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Transporto priemonė, kuria jūs važiuojate, netikėtai sugedo

 

Šiandien jums kategoriškai draudžiama pirkti didelius pirkinius, imti kreditą, dėti pinigus į banką, pasirašyti svarbias sutartis ir finansinius dokumentus. Nė viena iš šių operacijų neatneš jums sėkmės, o štai galvos skausmo bus labai daug.

 

Jums į akis vis papuola automobiliai, kurių numeriai susideda iš trijų vienodų skaičių

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tokiu būdu angelas – sargas jums sako, kad šiandien jums nereikia daryti lemtingų žingsnių, nuo kurių priklauso jūsų tolimesnis gyvenimas. Padelskite su rankos ir širdies prašymu, įsidarbinimu į naują vietą, būsto pirkimu, vasarnamio statyba. Dabar tai netinkamas laikas.

 

Jums viskas krenta iš rankų

 

Saugokite savo turtą: rankinę, piniginę, neatverkite durų nepažįstamiems žmonėms, apeikite pavojingas vietas – rizika tapti vagies ar sukčiaus auka didelė kaip niekada.

 

Jūs vėluojate į svarbų susitikimą, bet autobuso, maršrutiniai autobusiukai važiuoja tik perpildyti, o ir taksi kažkur dingę

 

Angelas – sargas daro viską, kad apsaugotų jus nuo šiuos kelionės. Net jeigu jūs vykstate į labai svarbų susitikimą, nuo kurio, jums atrodo, priklauso jūsų ateitis, atidėkite ją ir grįžkite namo.

 

Genda buitinė technika, vysta gėlės, dūžta indai

 

Įdėmiai patyrinėkite savo namiškius. Gali būti kažkuriam iš jų reikalinga skubi jūsų pagalba ar patarimas, o jie dėl vienos ar kitos priežasties, nedrįsta į jus kreiptis. Gali būti, kad akimirka, kita ir jau bus vėlu!

 

Jeigu gavote vieną iš tokių ženklų, kad neatsitiktų nemalonumai, perskaitykite 1 kartą maldą angelui – sargui:

 

“Angele – sarge, mano globėjau, apsaugok mane šią dieną nuo bėdos ir nelaimių, nuo kvailo liežuvio ir negeros akies. Padėk man, vardan Dievo Tėvo ir Sūnaus, ir Šventosios Dvasios. Amen”.

 

Ne visi žmonės tiki į dievą, bet į savo angelą – sargą tiki daugelis. Mintis apie tai, kad kažkas rūpinasi tavimi asmeniškai, giliai tūno žmonių pasąmonėje. Nuo senų laikų angelai – sargai užima ypatingą, garbingą vietą religijoje, ezoterikoje ir asmeninėj kiekvieno žmogaus mitologijoje. Beveik visų pasaulinių religijų mokymuose egzistuoja angelai – sargai, kurie saugo žmogų nuo pavojaus, rodo jam teisingą kelią, saugo jį, o po mirties palydi žemiškąjį gyvenimą pabaigusią sielą į amžinybę.

 

Tarp žmonių vyrauja nuomonė, kad likimas nepakeičiamas. Kam kaip skirta – taip ir bus. Bet žmogus gali keisti savo likimą taip, kaip jis nori. Egzistuoja keletas kiekvieno žmogaus ateities variantų. Yra geresnių, yra blogesnių ir vidutinių variantų. Tik nuo žmogaus priklauso kokį variantą jis pasirinks.

 

Svarbu žinoti, kad angelai – sargai negali daryti žmogui bloga. Jie nebaudžia, jų užduotis yra tik padėti ir nukreipti žmogų tinkama linkme. Kad ir kaip skeptikai ir materialistai manytų apie angelus, pasaulyje turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nenorėtų įgyti tokį užtarėją. Iš esmės nėra taip svarbu tikėti angelais – sargais, svarbiausia, kad angelai – sargai tikėtų žmonėmis ir visada būtų arti.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Biblija čia ne prie

Daugumai tikejimas angelais sargais susijęs su isgyventa patirtimi,nes kai atveri širdį ir protą vystaisi harmoningai,ir labai daug info tau ateina tik nereikia užsimerkti…ir sakyti čia tai nesąmonė ,tada šie vartai tau …užsidaro!

palaiminta

Visada saugoja padeda ir tiki manimi palaikymas stiprus visada jauciu ju buvima salia

Ale

Mane tai velnias vedzioja,vis nemalonumai,nesusipratimai ir tt

tikras angelas raso

Broken angel reiskia brauk angele?

duhas

pasigydyk dalbajobe matos, kad adaptas iš gilaus kaimo, jei netiki ir nenori tikėt, tai nyk išvis iš šito puslapio pimpale

Anonimas

jo angelai tikrai egzistuoja, kadangi jie angelai ir menesinem neserga tai as savo angele braukiu kiekviena vakara

;D

cia tas pats Anonimas? :DDDD

Anonimas

Nee cia kitas, ironiskas Anonimas, tas kitas tai ne anonimas o ananistas :D

Vaida

Ei tu (;D) vyniok iš čia! Įrodyk savo egzistavima!:) angelai egzistuoja ! Nueik i bažnyčia pamatysi angelų sargų skulptūrų:)

;D

man irodyt savo egzistavima? :D tu cia rimtai? :DDD duok nr pasuksiu galesim susitikti pamatysi mane ir isitikinsi,kad as egzistuoju :D sakai i nueiti i baznycia? :D nu buvau as ten keleta kartu maciau graziai nutapytu paveikslu ir skulpturu…ir ka? as dabar turiu patiketi,kad jie istkruju egzistuoja? o tu man gali irodyti,kad jie egzistuoja? ar tu cia save bandai paguosti? seip as anksciau buvau siek tiek tikintys… :D kartais pasimelsdavau ne kaip priklauso,o kaip mokejau is sirdies… prasiau taikos sirijai,ukrainai ir aplamai pasauliui….prasiau sveikatos sergantiems,laimes,meiles tiems kurie to nera pajute ir pan…bet po kurio laiko susivokai,kad esu konkretus durnelis :D… Skaityti daugiau »

Rimante

O man niekam nieko nereikia irodineti ,as zinau /turiu angela sarga .Tik jis mane isgelbejo is ivairiu gyvenime nelaimingu atsitiktinumu .Vos nesudelioja mano smegenineje viena ar kita iseiti .As juo pasikliauju ,isiklausau i perspejimus ir matau zenklus .Moku juos skaityti .Aciu Oge ,tai mano angelo vardas .

Vesta

Iskur zinai kokstavo sargo vardas ?

;D

ir vel eilinis sudstraipsnis…

Anonimas

Ir vel eilinis didziojo pono “D” kitaip sakant “Debilo” komentaras :)

;D

turi konkretu irodyma apie angelu egzistavima?

Nijolė

Turiu įrodymų, pati mačiau ir jaučiau angela šalia savęs kai buvau anapus, kai širdis sustojo operacijos metu. Lauke kartu su manimi kol mano siela kažkur nueis, nes kybojau ore ir negalėjau suprasti kas vyksta. Mačiau daug sielų aplink save, mažų debesėlių pavidale, visos tvarkingai sugulusios siena aukštyn lauke kažko. Vis po vieną debesėli kažkur išplaukdavo lyg sulaukę savo eilės. Išsigandau ir pradėjau verkti supratus kad negaliu niekur eiti ar gryzti namo, kad aš esu ne aš, be kūno, nevaldau savęs. Baisi patirtis mirti ne laiku. Tada atsirado šalia lyg moteris lyg kas ir prisiartino iš nugaros. Ji lauke su manim… Skaityti daugiau »

Anonimas

Nori irodymu lisk i Science magazine puslapi. Cia kalbame apie dvasinius ir ezoterinius dalykus, kurie su empiriniais irodymais neturi nieko bendro.

;D

prie ko cia Science magazine? as tau uzdaviau klausima,o tu neturedamas ka atsakyti mazinies su Science magazine…. tai va zmogau neturi jokiu irodymu ir tu dar man kazka aiskini :D yra tik jusu fantazija kuri sukuria visus tuos angelus ir pan…

greta

As tikiu kad ira angelu sargu.

Taip pat skaitykite