Į šį pasaulį mes neateiname vieni, mus lydi mūsų Angelai Sargai

angelas-sargas-pasaulisMes niekada neateiname į šį pasaulį vieni. Greta mūsų – mokytojai, giminingos sielos, laikinai palikusios šį pasaulį arba besiruošiančios vėl sugrįžti. Visos tos sielos, kurios nuolatos yra greta mūsų – tai mūsų angelai sargai.

 

Kiekvieną sekundę esame apgaubti jų šilto gėrio, meilės ir pagalbos auros. Angelai mato ir jaučia mūsų skausmą ir mūsų ašaras, jie įveikia drauge su mumis visus sunkumus. Jie kužda palaikymo žodžius, duoda patarimus. Mes arba juos girdime, arba ignoruojame. Kartais baramės ir keikiame juos, veikiami savo Ego. Bet nežiūrint į visa tai, angelai niekada nepalieka mūsų vienų.

 

Angelai daro viską tą patį, ką mes darome jiems, kai jos pasilieka, o mes išeiname iš šios Žemės. Kai pasigirsta mūsų paskutinis atodūsis ir siela palieka kūną, mes puolame prie jų, kad mus paguostu ir nuramintu – tai įmanoma padaryti pagal paralelinių pasaulių dėsnius.

 

Kuo jaunesnė siela, tuo sudėtingiau jai pastebėti sielvartą ir pergyvenimus, kuriuos ji sukelia savo išėjimu, netgi nežiūrint į tai, jog ji žino, kad tai viso labo maža didžiulio kelio atkarpa, ir jūs netrukus vėl susitiksite.

 

Jūsų energetinis ryšys su angelais sargais toks stiprus, kad bet kuri skausmo ir kančių dalis visada tenka ir giminingoms sieloms, mokytojams, pergyvenantiems dėl jūsų ir jūsų kelio.

 

Angelai visada girdi jūsų balsą ir mintis. Kartais, kai jums pavyksta suvaldyti savo emocijas, jūs netgi galite pajausti jų buvimą šalia. Kažkas gali bendrauti su jomis per sapnus, per vidinį balsą, o kažkas net realybėje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Deja, realus bendravimas pasitaiko itin retai, tai sąlygoja sielos užduotis šioje Žemėje ir išsivystymo lygmuo. Nežiūrint į tai, kiekvienas gali išmokti su angelais bendrauti per savo vidinį balsą ir intuiciją.

 

Išmokite vesti vidinį dialogą. Užduokite sau klausimą ir kantriai laukite atsakymo. Nuraminkite savo mintis. Medituokite – tai padės išmokti kontroliuoti protą ir bet kuriuo momentu įeiti į harmonijos būseną. Kai jūsų galva bus skaidri – jūs galėsite lengvai gauti įspėjimus, nuorodas ir informaciją nuo savo angelo sargo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Būtent šiuo, ramybės ir susikaupimo momentu, galite išgirsti atsakymą į savo klausimą. Atsakymas ateis į jūsų protą nušvietusios minties, kuria maksimaliai pasitikėsite ir kurią priimsite, pavidalu. Galbūt netgi pajusite lengvą šiurpuliuką ar malonų susijaudinimą. Įsiminkite šią būseną, ateityje, galbūt, tai bus jums ženklas, kad gavote atsakymą iš sielų pasaulio.

 

Nebijokite prašyti pagalbos ar ženklo. Stebėkite, kas vyks aplinkui. Galbūt, po jūsų prašymo pajausite šilumą ir harmoniją širdyje ir ramybės antplūdį, galbūt, greta jūsų nutūps drugelis ar iš radijo/televizoriaus išgirsite tai, kas atkreips jūsų dėmesį.

 

Ir atsiminkite, kad mūsų angelai sargai niekada nepatars padaryti kažką blogo, niekada nekultivuos jūsų pykčio ar baimės. Tai – ne jie, tai – jūsų Ego.

 

Sielos myli jus ir rūpinasi jumis, o mes lygiai taip pat mylime jas ir jomis rūpinamės. Mes esame viena visuma ir mūsų meilė neišskirs mūsų niekada.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite