Zodiako ženklų angelai ir demonai

angelai-demonai-zodiakaiNaujųjų laikų žmonės – labai pažeidžiami, juos persekioja pastovus stresas ir nesaugumas. Ar žinote, kad kiekvienas galite įgauti jėgų pas savo Angelą – Sargą? Žmogų taip pat stiprina ir savo Demono žinojimas, rašoma lietuviškame tinklalapyje apie ezoteriką esoteric.blogas.lt.

 

Tamsa ir Šviesa – tai slapta mūsų pasiekimų, stipriųjų dvasinių pusių, o taip pat ir ydų bei silpnybių saugykla. Angelai ir Demonai – nemirtingos dvasios, kurios stengiasi žmogaus sielą patempti į savo pusę.

 

Šviesos žmonės – apdovanoti aukštesniais dvasiniais sugebėjimais negu tie, kurie į savo sielas įsileidžia Demonus ir elgiasi džiugindami Tamsos jėgas. Asmeniniai Angelai ir Demonai yra pas visus žmones, Zodiako Angelai – daug galingesni, todėl yra Zodiako žvaigždyno šeimininkai.

 

Kaip melstis Zodiako Angelams?

 

Galima naudoti maldą Angelui – Sargui ir į ją įterpti Zodiako Angelo vardą, kurio pagalbos prašote. Pabaigoje galima išsakyti konkretų prašymą. Prašymas turi atitikti Angelo galias – pats konkrečius Angelus galima prašyti to, ką jie gali.

 

Avinas

 

Už kiekvieno Avino nugaros stovi Neapykantos ir Egoizmo Demonas ir Nuoširdumo ir Atvirumo Angelas. Tamsioji pusė provokuoja pyktį, netoleranciją, nenorą pripažinti savo klaidas, neapgalvotus poelgius, įžūlų elgesį. Melo netoleravimas ir sugebėjimas nuoširdžiai bendrauti su žmonėmis – tai Atvirumo Angelo – Bakarilo įtaka.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Į Angelą Bakarilą galima kreiptis pagalbos, jeigu reikia sėkmės ir laimės. Bakarilas saugo Avino vaikus. Angelas pakrauna Aviną gyvenimo energija, padeda atlikti bet kokius reikalus, suteikia optimizmo žvelgiant į gyvenimo sunkumus.

 

Jautis

 

Jautyje vyksta kova tarp Pykčio ir Godumo Demono bei Ištikimybės ir Geraširdiškumo Angelo. Po Jaučio lėtumo dažnai prasiveržia jausmų audros. Pykčio Demonas Jaučiui trukdo būti atsidavusiu ir patikimu draugu, paverčia Jautį godžiu kitų atžvilgiu. Godumas skatina materializmą ir nenorą įsileisti dvasines mintis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jaučio Angelo – Amatilo prašoma padėti bet kokių reikalų pradžiai, taip pat esant norui pakeisti gyvenimo kelią. Su šio Angelo pagalba širdis užsipildo šviesa ir viltimi, atsiveria tikrasis Kelias.

 

Dvyniai

 

Dvyniai yra tarp Intrigų Demono ir Džiaugsmingumo Angelo. Dvyniai gali tapti tikrais meilikautojais, pilnais melo, intrigų ir netikrumo.

 

Visa tai slepiasi po lengva linksmumo ir lengvumo skraiste, mokėjimu bendrauti, megzti ryšius. Džiaugsmingumo Angelas saugo nuo sunkių gyvenimo posūkių, gelbėja nuo pesimizmo ir depresijos. Dvynių Angelas – Bachramas padės nugalėti sunkumus ir vykdyti įsipareigojimus.

 

Vėžys

 

Vėžys yra Melo Demono dėmesio objektas ir yra globojamas Jausmų ir Atjautos Angelo. Paprastai Vėžys jaučia savo Demono priartėjimą ir jo nemėgsta. Dažnai Vėžiai negali su juo susitvarkyti, bet piktnaudžiauja jo jėga siekdamas asmeninių tikslų.

 

Pavyzdžiui, Vėžys dažnai vargina savo artimuosius, giminaičius ir mylimuosius ašaromis bei priekaištais, kad juos nepakankamai myli, aplinkiniams įteigia kaltės jausmą. Tuo pat metu Atjautos Angelas pritraukia Vėžį prie kitų žmonių, dovanoja geraširdiškumo ir užuojautos sugebėjimus.

 

Pas Vėžį yra išskirtinis sugebėjimas – jausti, o taip pat stovėti silpnojo pusėje. Vėžio Angelas – Dina Vėžiui padeda įgauti naujas žinias ir suvokti, kad išmintis ateis, kai pradėsi klausinėti, o ne tada, kai nustosi ieškoti atsakymų į klausimus.

 

Liūtas

 

Liūtui labai sunku kovoti su savo Tuštybės Demonu. Jam būtina išgirsti savo Širdingumo Angelo balsą. Tik tada arogantiškas pagyrūnas Liūtas tampa didžiadvasiu ir širdingu žmogumi.

 

Liūtas, globojamas savo Angelo, tarsi skleidžia šiltą šviesą, o jo akys – spinduliuojančios ir švytinčios. Taip veikia Liūto Zodiako Angelas – Akvarilas. Akvarilas Liūtus nukreipia savęs tobulinimo dvasiniame lygyje keliu, padeda suprasti supantį pasaulį.

 

Mergelė

 

Mergelėms kankina Nepasitenkinimo ir Pavydo Demonas. Pavydas nuodija sielą, o nepasitenkinimas gyvenimu virsta ir nepasitikėjimu aplinkiniais, atitolina Mergelę nuo draugų ir mylimųjų. Toks Demonas gali Mergelę privesti iki apatijos, o veliau ir iki ligų.

 

Pastovumo ir Apsaugos Angelas stengiasi Mergelę paversti rūpestingu ir dvasiškai stipriu žmogumi, kuris tampa kaip uola, į kurį aplinkiniai kreipiasi protingų patarimų ir kuriuose ieško patikimumo. Pasiekti savo misijos tikslus Mergelei padeda Angelas – Kadmilas. Jis nukreipia teisingu keliu ir apdovanoja intuicija.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Laima

Aciu Jums man patiko

Liepa

Kokios gali būti maldos angelams? Melstis reikia tik Dievui! Ne stabams ne kažkokiems šventiesiems ir ne angelams. Angelai patys meldžiasi Dievui ir tiki Dievu!

Senuolio ismintis

Mes zmones ir meldziames stabams nes religija ir sukurta zmogaus kad atsakitu i klausima kuri uzdave musu protevei ( kas yra zvaigzdes,saule,kodel mirstam kur mire einam,kodel musu niekas nesugo ir negloboja ir tt…) Jauna karta tiki stabais netodel kad tai yra tikra bet sureiksmina tai su proteviu tradicinemis apeigomis ir perkeicia reiksmes i sventes. aukstesnem butibem nereikia maldos nes ji skamba kaip paprasaikos jai nori kasko turi siekti pats o ne prasinet kasko auksciau ir galvot kad tu visatos bamba ir visos dievibes turi tave globot ir maitint tu nesi kudikis kuris negali pats savim pasirupint. Todel tavo tikejimas yra… Skaityti daugiau »

Martynas Dar Vienas

Demonų nėra.

Laimute

Aie piktus demonus ir gerus angelus yra tikru tikriausia tiesa….

Errrr

Kur faktai, kad tai tiesa, kur irodymai, kur pavyzdzei?

Anonimas

Pavyzdzei tu pavyzdzei. Tau i mokykla, o ne apie pavyzdzius kalbet ir irodymus

Taip pat skaitykite