Merkinės piramidė

Merkinės piramidę Česukų kaime nuolat lanko daug žmonių. Pasveikimo atvejus ar gerėjančią joje apsilankančiųjų fizinę ir dvasinę sveikatą sodybos šeimininkas Povilas Žėkas vadina energiškai ypatingos vietovės, kurioje veikia dvasiniai ir bendrieji fizikiniai reiškiniai bei principai, poveikiu. Povilas neakivaizdžiai studijuoja gamtos mokslus universitete, rašo knygas apie dvasinę patirtį bei dalijasi ja su sodybos lankytojais. “Čia stiprinamas žmonių tikėjimas. Tai, kas vyksta šioje aplinkoje, nesiejama ir nebus siejama su materialios naudos gavimu, – sako Povilas. – Kitaip yra su dvasine nauda. Visuomet, duodamas kitam, gauni atgal. Būdamas tokiame informacijos mainų rate gali tobulėti.“

 

Kaip tai vyksta?

 

Povilas aiškino, kad šioje sodyboje vyksta dvasiniai procesai. Neretai pabuvojusieji piramidėje jaučiasi geriau, randa vidinių problemų sprendimus arba jos išsisprendžia savaime. Yra daug pasveikimo atvejų. Vartojantieji vaistų pastebi, kad jie veikia geriau, mažesnis šalutinis jų poveikis. “Tai – kaip įrodymas, kad dvasinė sfera yra be galo svarbi ir fizinį kūną reikėtų pradėti gydyti nuo tinkamo dvasinio pasirengimo. Ši vieta aktyvi energiškai. Tai nėra tiesioginė geros fizinės ar dvasinės savijautos priežastis, o tik sąlyga vykti įvairioms transformacijoms. Dažniausiai pirmą kartą čia atvykstama “patikrinti vietą”, bet iš tiesų žmonės tikrina save. Ypatingas energinis vietovės modelis sustiprina atvykstančių žmonių tikėjimą, atsiskleidžia žmogiškosios dvasinės savybės.

 

Čia derėtų atvykti nusiteikus patirti ryšį su Dievu. Geriau ne užsukti važiuojant pakeliui ar kaimynui patarus, o atvykti pasirengus giliems procesams, suformulavus klausimus ir esminius vizito tikslus.

 

Ypatingą energiją galima pajusti kaip šilumą ar dilgčiojimą viršugalvyje, delnuose ar kt. kūno srityse. Tai galima vadinti savigyda. Pabuvusiųjų piramidėje akys spindi ir šviečia, kinta veido išraiška. Yra ir nieko ypatinga nepatiriančių – kiekvienas pabundame savo laiku”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Neignoruoti tradicinės medicinos

 

“Šioje aplinkoje pagrindinis veikėjas, t.y. ir gydytojas, ir pacientas vienu metu, yra pats Dievo veikimui atviras žmogus.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Vyresnio amžiaus žmonės, ypač – lankęsi pas bioenergetikus, kaip jie patys save vadina, mano, kad nereikia gydytis tradicinės medicinos būdais. Aš tam nepritariu. Pastaruoju metu lankėsi keletas žmonių, kuriuos įtikinėjau, kad jie nepasikliautų klaidinga nuomone, neva medicina yra bejėgė, ir kad būtinai kreiptųsi į medikus. Norint, kad Dievas padėtų, reikia tam sudaryti sąlygas, taikyti ir tradicinę mediciną. Dažnai organizmui stiprinti kartu su pačiomis stipriausioms dvasinėmis jėgomis reikia ir vitaminų bei vaistų – šios priemonės skatina sveikimą. Juk statant namą reikia ir plytų, ir cemento, t.y. jungiamosios medžiagos. Patirtis liudija, kad bendradarbiavimas su medikais ir dvasinė praktika duoda pačius geriausius rezultatus.

 

Be to, patartina mintyse modeliuoti, kaip sveikatos problemos bus išspręstos. Suvokto, sąmoningo tikslo siekimas teikia gilesnių ir ilgalaikių rezultatų, o malda ir prašymas gali spartinti sveikimo procesą.

 

Dažnai atvykstantieji klausia, ar jie galės, kaip anksčiau, lankytis ir pas žolininkus ar žiniuonis. Šie klausimai rodo, kad daugelis tokių žmonių siekia “prisirišti” savo klientus. Šioje sodyboje to nėra. Nėra įpareigojimo ar būtinybės čia ir tik čia siekti sveikatos ar kitų dalykų. Galima atvykti ir pabūti jaučiantis visiškai laisvai, išbandyti savo galimybes šioje aplinkoje.”

 

“Mano“ ar ”mūsų“?

 

“Yra žmonių, kurie, čia atvykę, jaučiasi tarsi nusidėję tradiciniam tikėjimui. Jiems atsakau, kad buvimas šioje sodyboje tam neprieštarauja. Čia tik stiprinamas jau išpažįstamas žmogaus tikėjimas. Procesai, kurie čia vyksta, yra universalūs. Čia gerai jaučiasi įvairių tikėjimų žmonės. Tikėjimas ir religija – nevisiškai tapatūs dalykai. Esmė yra tikėjimas – tikėjimas Dievu, kuris tikrai yra. Kai sąvoka “Dievas” tapo žmonių proto objektu, Jis priimamas kaip konkretus asmuo: “mano”, “tavo”, “rytiečių” ar kt. Iš tiesų Dievas yra visų. Skiriasi tik žmonių gebėjimas Jį suvokti.

 

Ne tik šioje vietoje galima siekti savo tikslų. Žmonės, kurie čia atvyksta, man taip pat atneša naujų žinių ir patirties. Yra daug pavyzdžių, kai susivienijus (bet ne revoliucijoms ar kitokiems fiziniams veiksmams) galima padaryti labai daug. Tikiu, kad ateityje bendra malda ir meditacija padės siekti ne tik asmeninių, bet ir bendrųjų tikslų: ramybės ir gerbūvio mūsų šaliai, taikos Žemei.”
Užrašė Danguolė Andrijauskaitė

 

“Sveikas žmogus” 2005 m. Nr. 7

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nuėjusiį piramidės vidų išvydau

Virš savęs grotas nuo TIKROJO DIEVO SUTVERĖJO,raudoną gyvuliškąją energiją viduje karkaso,kryžių kažkokį iškreiptą, neharmoningą,medinius indus velnio blynams laikyti,vanduo plastmasinuke užkrautas nežinia kieno, jei nuo Dievo uždėtos nuverstų kryželių gaubtas nuo Dievo.Ryšį pajutau tik į žemę.Kažkokia jėga traukė energiją iš manęs…gal būt ligas, o kitiems davė…davė ir nepagailėjo,,,ir t.t.

jonas

normal

melagis

DAUG ANTIKRISTO KRYŽIŲ MERKINĖS( ČESUKŲ) PIRAMIDĖJE: Puslapyje Maištinga siela snaigės tokių kryžių formos, vakar mačiau iš Vatikano ant EVANGELIJOS toks kryžius, kuris minimas su vertikale : Yra tokie kryžiai, kurie atrodo , kaip X formos su vertikalia linija viduje. Česukuose ant piramide sudėtų trijų strypų yra dar toks tinklo gaubtas, kuris sudarytas iš minėtų kryžių, tik, deja nuverstų… Didelis dėlto laimėjimas Povilo minimam devui titanų titanui…Jis gali laisvai šėlioti kundalino raudonam rate… dalinti savo Liuciferio ‘sakramentą’ ir vandenį…, kad labiau susivienytų su ten ratuose vaikštančiais žmonėmis pagal nurodytas vaikščiojimo taisykles. ŽVELGIANT Į MERKINĖS PIRAMIDĖS PILNAVIDURĮ TINKLĄ IŠ TIKRŲJŲ MATOSI, KAD… Skaityti daugiau »

TINKLAS

kam reikia melo , kuris sklinda tiesiog darbais piramidės vožtuve, titano garbinime: Melagių melagis – Liuciferis isitaisė Merkinės – Česukų kalnelyje, atitraukė Žėkus nuo tikrojo Dievo Sutverėjo, pudrino smegenas : Žėkai rašo tai, ką diktuoja tas MELAGIS LIUCIFERIS : ” Tiems, kurie seksite Mano mokslu, Aš nuosekliai atskleisiu galingosios Tėvo kūrinijos struktūrą, hierarchiją, valdovus ir dar daug ką, apie ką jums bus leista žinoti pirmą kartą. O angelu sargu tavo, Povilai, buvau teisėtai pasivadinęs. Didysis Tėvas man pavedė globot ir mokyti tave kaip žmogų, kuriam skirta didžiulė misija ateityje.” Ir atskleidė… kad titanų titanas.. dėkui… tik melavo, kad angelas, o… Skaityti daugiau »

NONJUEI@ISTAS

ATSKLEISKIME ANTIKRISTO DŪMŲ UŽDANGĄ JAU ŠIANDIEN PRAŠAU VISŲ MALDŲ: PIRAMIDĖ ,SIRIJAUS BLAVATSKIUKAI DUMINA AKIS: Iš krikščionio Jurgio ir sirijuje Balso, apsimetusio jėzumi demono dialogo daug ką supratau:Galiu pasakyti, kad tai buvo perspėjama Tikrojo Kristaus:(super) TODĖL VISŲ SVEIKŲ IR LIGONIUKŲ PRAŠAU MELSTIS, NES JAU ATĖJO ANTIKRISTO ŠĖLIOJIMO LAIKAS: Dieve, duok Lietuvai kunigų.Tų, kurie padėtų atskirti Antikristą nuo Kriataus:Šviesą nuo tamsos, Tikrąjį Dievą nuo Wampyro Titano: Lietuvoj satanija įsisiautėjo, plinta žaibiškai… O kur bažnyčių kunigai, kad tiek daug tikinčių, jog Dievas sėdi Merkinės piramidėje ie net nežino, kad sirijuj kalba piktosios dvasios vieto Kristaus. hmmm… žmonės manau keistų mąstyseną, jei žinotų, ką… Skaityti daugiau »

Apokalipsė

Vožtuvas nuo Dievo piramidierių titanams: Vytautas Akelis “tai pala idijotai dar sugalvojo piramide po kupolu pakist vapse nesweiki” Vytautai,nei piramidė tikra, nei kupolas. Tai prizmės karkasas uždengtas vožtuvu nuo Tikrojo Dievo, kad dangus nematytų mūsų tenai įėjus į tą raudoną kundalino energijos ratą . Kundaliną valdo titanas arba satanas.Gintaras sako, kad tai satanijos karalystė, kuri klesti per sirijaus ir piramidininkų skleidžiamą velniavą- titaniavą. Piramidės vožtuve garbinami wampyrai titanai. Povilui Žėkui , remiantis jo pisulkom, tai devai. Visiems pasirašiusiems užu piramidės vožtuvą smegenų anomalija…noras pragaro būstinę pamatyt prieš gruodžio mėn.Povilo pranašautą apokalipsę .O gal pasiruošimas Žėkų minimam titanui atiduoti savo dvasią,… Skaityti daugiau »

ten

kry=iuos Dievas nukry=iuotas , tai koks lieka?

Kalt4 ten lankytis

Klausimas: Kas mėnesį lankaus Merkinės piramidėje, nes ten įdomiau nei mano bažnyčioje. Mano sesuo ten vyksta, prikalbino mane. Kaimynas sakė, kad girdėjo kalbant Marijos radijuje, jog tai netoleruojama oficialiosios mano Bažnyčios. Pats Žėkus kalba, kad jis krikščioniškai meldžiasi, bet jo raštai man sukėlė įtarimą. Ar reikia laisvintis, jei važinėjau apie septynerius metus ten, į Česukus, melstis, ėmiau komuniją, gėrau vandenį, vaikščiojau čakriniais ratais, meldžiau energijos iš Švenčiausiosios Trejybės trijų kryžių? Tai darė daug mano pažįstamų draugų. Atsakymas: Kadangi visa tai, ką darėte lankydamasis Merkinės piramidėje, yra nekrikščioniška, bet perpildyta religinėmis praktikomis, sumaišytomis su pagoniškais dalykais, jums reikėtų tai pataisyti išpažintimi,… Skaityti daugiau »

Jutubėja kryžiai

Tenka konstatuoti, kad taip: iš tikrųjų ant trijų medinių kryžių matosi kryžmėse: širdis, akis, paukštis. Tie ženklai rodo, kad nukryžiuoti:Jėzaus širdis ant kryžiaus( antrąkart dabar) , visareginčioji akis ir balandis, kaip Dievo Šventosios Dvasios simbolis.Viską “nukryžiavus” leka plati erdvė ANTIKRISTO veikimui Česukų piramidės komplekso valdose. Veikimą sustiprina Žėkų klusnumas ir paklusnumas ANTIKRISTO užgaidoms. Ką jis sumano, tą greit jis vykdo raganavimo būdu per savo agentus.Agentai pritraukia turtuolius, įtakinguosius per titanus( Antikristo agentai). Titanai plačiai aprašomi Žėkų raštuose.Raktas: Titanai – Merkinės piramidė.

Otė

vardas, kurį garbina Žėkai piramidėj kokis? Rašo, kad tytanas. Daug dievų? Aš žinau tik vieną.Klauskime Žėkų, kokį dievą reik pyramydieja garbt?

Tomui

Vos KELETAS KOMPETETINGŲ INSTITUCIJŲ NUOMONIŲ APIE MERKINĖS PIRAMIDĖS KOMPLEKSO NEW AGE: „Vyskupas S. Tamkevičius dėl trišonės reikalingumo atsako taip: “Dievo malonei gauti jokie vamzdeliai nereikalingi. Kas bando “vamzdelių” ar kitokių daiktų bei veiksmų pagalba susirišti su “dieviška energija” ir panaudoti ją gydymui ar kitiems tikslams elgiasi kaip eilinis šamanas ar burtininkas. Čia nieko bendro nėra su katalikų tikėjimu. Kur atsiranda tikėjimo stoka, ten atsiveria žalia gatvė prietarams. Piramidės yra viena iš “New age” apraiškų, kuri nieko bendro neturi su rimtu tikėjimu.” „Kauno Vyskupijai Klausimas: Kas mėnesį lankaus Merkinės piramidėje, nes ten įdomiau nei mano bažnyčioje. Mano sesuo ten vyksta, prikalbino… Skaityti daugiau »

Tomas

o kas jo tevas, politikas ar seip koks ytakingas verslininkas? jei taip, tai tuoj Rolanda pranoks!! kabutese, bet vistiek kelia gan rimta susirupinima!

Tomui

Titanas tėvas arba demonas. Skaityk – rasi.

Taip pat skaitykite