Populiacijos kontrolė: Klimatinis ir genetinis ginklas

klimato-kontroleUraganai, sausros, liūtys. Visa tai – masinio naikinimo ginklai, kuriuos naudoja gamta prieš žmogų. Ar tik gamta? Kas gundo žmogų prijaukinti stichijas, genetiškai keisti gamtos sukurtus augalus ir nukreipti juos prieš savo gentainius? Juk klimatinis ginklas ir gentiškai modifikuoti produktai (GMO) – idealūs žudikai.

 

Prieš keletą metų virš Europos pakibęs anticiklonas nepajudinamai stovėjo du mėnesius. Ekspertai sako toks ciklonas natūraliai atsirasti negalėjo, rašo kvantinemagija.lt tinklalapis.

 

Jau daugiau kaip 50 metų žmonės bando atrasti metodus, kaip veikti įvairias stichijas. Oficialiai kalbama, kad tokie bandymai būdavo nesėkmingi, atseit klimatinio ginklo sukurti neįmanoma.

 

Tačiau jis yra ir visi apie tai žino. Pavyzdžiui, meteorologai jau daug dešimtmečių šaudo debesis. Jeigu tarybiniais laikais prieš gegužės 1-osios demonstraciją reikėdavo pabadyti giedrą ir saulėtą orą, kariškiai žinodavo ką daryti. Jie barstydavo sausą ledą ir kitokias chemines medžiagas. Jodo sidabras gali sėkmingai ištirpinti bet kokį cikloną. Tačiau gamtoje klesti pusiausvyra. Jeigu vienoje vietoje sausa – kitoje gali merkti nenormalus kritulių kiekis.

 

Taip buvo ir 2010 metais. Vienuose planetos regionuose du mėnesius merkė lietūs, o kituose – kepino nenormalus 40 laipsnių karštis.

 

Pirmieji, kurie pabandė paveikti gamtą buvo amerikiečiai. Iš pradžių jie barstydavo sausą ledą ir iššaukdavo kritulius, daugiausia sniegą ten kur jo trūkdavo. Vėliau jie bandė manipuliuoti orais Vietnamo karo metu, surengę operaciją „Špinatas“. Beveik penkis metus ant ryžių laukų ir džiunglių iš lėktuvų buvo barstomi nuodingi reagentai, kurie iššaukė ilgai trunkančias raudonos spalvos liūtis. Taip jie kovojo su vietiniais partizanais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šiandien specialistams nekyla jokių abejonių: klimatinis ginklas – tokia pati realybė, kaip ir kulkomis šaudantys automatai. Nors didžiosios šalys yra pasirašiusios konvenciją dėl nenaudojimo gamtos reiškinių kaip masinio naikinimo ginklo, tačiau niekas neuždraudė gamtos stichijų naudoti neva taikos tikslais, pavyzdžiui, mažinti sausros padarinius arba mažinti potvynių tikimybę. Tačiau sprendžiant iš paskutinių 2-3 metų meteorologinių stebėjimų, nei vienas, nei kitas tikslas nėra pasiektas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2010 metais buvo pastebėta, kad atmosferos frontai, kurie su lietumi ėjo link Europos, atsidurdavo į kažkokį nematomą daiktą, kaip į sieną. Visoje planetoje atsitiko taip, kaip su debesų išvaikymu prieš gegužės demonstracijas Maskvoje. Vienose vietose buvo karštą, degė miškai, durpynai, o kitose – nesustodami lijo lietūs. Ir tik visai nesenai paaiškėjo, kodėl 2010 metais buvo panaudotas klimatinis ginklas. Būtent tais metais labai aktyviai veikė Aliaskoje esantis jonosferos tyrimų įrenginys HAARP.

 

Jonosferos kaitinimas HAARP’u vyksta keliais etapais. Iš pradžių pasirenkamas taškas į kurį bus nukreipta spinduliuotė. Po to įrenginys kelis kartus įjungiamas ir išjungiamas. Jonosferoje įvyksta žemo dažinio vibraciniai procesai. Milžiniškas spindulys įstumia dalį jonosferos gilyn į kosmosą. O atsiradusi skylė užsipildo oru iš žemesnių atmosferos sluoksnių. Tačiau toks įsikišimas į jonosferą negali praeiti be pėdsakų. HAARP – kaip pistoletas, iš kurio šaudantysis gali pataikyti bet kur. Netgi sau į galvą.

 

Taip atrodo HAARP kompleksas.

Taip atrodo HAARP kompleksas.

 

Jeigu poveikiai klimatui – gerai suplanuota operacija, tai kas ir kokiu tikslu ją vykdo? Kam naudingos sausros ir cunamiai? Nes būtent tuomet, kai yra panaudojamas HAARP, kyla įvairios klimatinės anomalijos, nusinešančios tūkstančius žmonių gyvybių. Dideliais kiekiais žūstantys paukščiai, uraganas Katrina, Japonijos cunamis, karščiai ir liūtys – taip pat iš dalies gali būti šių eksperimentų pasekmė.

 

Klimato problemos atveria kelią GMO

 

Kai kurie ekspertai tvirtina, jog klimatinės anomalijos buvo iššauktos todėl, kad kiltų maisto problema. Sausros ir potvyniai turėjo sumažinti derlių. Tuomet korporacijos, auginančios gentiškai modifikuotus augalus butų pasiūlę savo paslaugas. Tačiau matosi, jog operacija nepavyko. Netgi naudodamas HAARP negali būti tikras, kad atmosferoje įvyks tokie pokyčiai, kurių tikisi tokių projektų autoriai ar užsakovai.

 

Nors 2010 m. Europoje karštis ir liūtys padarė daug žalos, tačiau ne tiek, kad kiltų rimtos problemos dėl maisto. Be to žmonės Europoje labai skeptiškai yra nusiteikę GMO atžvilgiu ir tokie produktai, jas auginančių korporacijų nuomone, kelią į Senojo kontinento rinką skinasi labai sunkiai. Apie tai, kad po 2010 metų klimato anomalijų Europoje buvo planuojama daugiau parduoti GMO, užsimena ir Wikileaks. Yra duomenų apie tai, kad JAV diplomatai priekaištavo savo kolegoms iš Prancūzijos, esą ES šalys per mažai įsileidžia GMO. Juk pagal planą Europos Sąjunga ir NVS turėjo perimti žmonių nuodijimo kampaniją, tačiau elgėsi nedovanotinai aplaidžiai.

 

Genetiškai modifikuotų organizmų išvedimu ir auginimu šiandien užsiima kelios tarptautinės kompanijos. Vienas didžiausių – koncernas „Monsanto“. Būtent ši korporacija padėjo kariškiams užnuodyti Vietnamo laukus ir miškus. Po to visame pasaulyje išplatino gentiškai modifikuotas sojas, bulves, kukurūzus ir t.t.

 

Mokslininkai nustatė, jog šiandien didžiausia tiek vyrų, tiek ir moterų nevaisingumo priežastis yra gentiškai modifikuoti produktai.

 

Pomidorai, pirkti prekybos centre sausio mėnesį negenda kelias savaites, nes jame yra šiaurinės plekšnės genų. Kai kurių rūšių bulvėse galima rasti skorpiono genų, nes būtent tokių bulvių lapų negraužia korolado vabalai. Mėsoje galima rasti antibiotikų ir genetikai modifikuotų pašarų likučių. Tyrimai rodo, kad vaisingumą galima prarasti maitinantis greito paruošimo sriubomis, užkandant saldžiaisiais populiarių firmų saldumynais arba keptomis bulvinėmis iš greitojo maitinimo restoranų.

 

gmo

 

Pirmiausia mokslininkai atliko eksperimentus su graužikais ir įsitikino, jog tai tiesa. Žiurkės, kurios buvo maitinamos kombinuotais pašarais, skirtais kiaulių ir vištų auginimui, pagimdydavo neišsivysčiusius vaikus. Jų kepenys bei kiti organai jau būdavo pakitę, jos greičiau susirgdavo onkologinėmis ligomis, turėdavo silpną imuninę sistemą. Mokslininkai taip pat darė bandymus, maitindami žiurkėnus genetikai modifikuotomis sojomis. Jų palikuonys gimdavo neišsivystę su siaubingomis patologijomis jau pirmoje kartoje.

 

Moksliniuose institutuose ištyrus sutuoktinių poras, kurių vyrai būdavo pripažinti nevaisingais, buvo nustatyta, kad pagrindinė nevaisingumo problema yra gentiškai modifikuotas maistas. Užtekdavo pakeisti tokių pacientų maistą ir vaisingumas atsistatydavo.

 

Įprastas maistas šiandien tampa baisiausiu masiniu naikinimo ginklu. Į tokio ginklo taikiklį patenkame būdami prekybos centre, restorane ir net namie. Jau prieš gerą dešimtmetį mokslininkai paskelbė pavojų dėl didėjančio žmonių antsvorio, ypatingai vaikų tarpe. Vykdant genų sumaišymą įvairiuose produktuose, atsiranda nauji gamtai nebūdingi baldymų junginiai, kurie elgiasi itin agresyviai. Tą naują baltymą mūsų organizmas palaiko svetimkūniu. O jeigu ne? Organizmas kartais apskritai nežino, kaip į tokius naujadarus reaguoti.

 

Kas jie? Draugai ar priešai? Bet dažniausiai jie elgiasi kaip priešai. Kartais visiškai nekalta kukurūzų traškučių ar sausų pusryčių dozė organizme gali iššaukti nepageidaujamą reakciją. Ypatingai sunkios pasekmės gali būti tiems žmonėms, kurių imuninė sistema per daug nusilpusi dėl kitų ligų. Tada greito paruošimo sriuba gali būti paskutinis vinis.

 

Užrašai ant maisto pakuočių „be GMO“ nebeatitinka tikrovės, nes gentiškai modifikuoti organizmai mūsų planetoje veisiami daugiau kaip 40 metų ir dauguma jų jau yra susimaišę su natūraliais. Paskleisti užkratą į švarias teritorijas padeda bitės, paukščiai, drugeliai.

 

Mes nežinome ką valgome, užrašai etiketėse meluoja, restoranai taip pat nepasako tiesos. Bet maitintis žmonėms reikia, o norinčių valgyti – daugėja. Kita ne mažiau svarbi problema – gentiškai švarūs produktai kainuoja brangiau. Žmonės, kurių pajamos dėl finansinių reformų, krizių ir mokesnių didinimo nuolat mažėja, nebegali įpirkti švarių ekologiškų produktų. O GMO padeda taupyti, nes jie pigūs. Iš kurios pusės pažvelgtum, žmogus stumiamas į nuodų vartojimo glėbį.

 

Genetiškai modifikuotus produktus mokslininkai priskiria prie nematomų žudikų, kurie yra visiškai legalūs ir netgi skatinami. Kaip ir tabako pramonė ar svaigalų industrija, GMO yra gyventojų populiacijos kontrolės sistemos dalis. Todėl sprendžiant gyventojų pertekliaus ir maisto problemas, jiems suteikiama žalia šviesa.

 

Tačiau galima įžvelgti ir pozityvių dalykų. GMO priešininkai pastaruoju metu laimi vieną po kitos bylas teismuose ir tokie gigantai kaip Monsanto yra priversti uždaryti savo plantacijas. Tačiau vienur uždaro, o kitur atidaro, o jų produktai tampa mėgstama preke juodojoje rinkoje.

 

Kitas dalykas – gamta 100 kartų protingesnė ir gudresnė už žmogų ir nemėgsta tokių įsikišimų į jos reikalus. Ar tai būtų klimatinis ginklas, ar GMO, už viską reikės sumokėti. Pirmiausia turės sumokėti tie, kurie prisideda prie masinio žmonių ir gamtos žudymo. Kiek pridarai blogo kitiems, tiek su kaupu sugrįžta tau, tavo vaikams ir net anūkams.

 

Straipsnio autorius: Gintaras Mikšiūnas, šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Disco

Baisu zmonis zmones zudo zemele turetu tokius pravalyt

;D

mes eiliniai zmones esam tik irankis korporaciju ir tam tikru zmoniu kurie valdo pasauli…jie tai patikekit valgo tik isskirtines kokybes maista,o mums kaip kokiai bandai duoda “kombikorma” nuo kurio mes sergam ivairiausiomis ligomis ir mirstam nepalyginamai anksciau nei turetume…ir viskas yra slepiama uz to atseit zmoniu daugejimo ir negalejimo visu ismaintint…. o visa tai yra daroma dirbtinai,kad kuo daugiau uzdirbt ir kuo maziau investuot ir tuo paciu turet savo itakoje istisas valstybes ir del viso sito galima padekot amerikai…bet beabejo mes esam patys kalti del to nes didzioji populiacijos dalis yra nemastantys zombiai kuriems duoda isgert pavartot narkatos pasikrust ir… Skaityti daugiau »

paprastas reikalas

VISKAS GRYZTA BUMERANGU,BET PAPRASTAI SNEKANT KIEK JIE YRA PO VELENA NUNESE GYVYBIU……

Taip pat skaitykite