Kas yra HAARP?

HAARP yra Aliaskoje įrengtas elektromagnetinių bangų siųstuvų kompleksas, kurio spindulys, naudodamas jonosferą kaip veidrodį, gali pasiekti bet kokią planetos vietą ir daryti poveikį didelėms žmonių grupėms įvairiose valstybėse.

 

Čia yra paminėtos kelios HAARP naudojimo galimybės:

 

1. Manipuliavimas sąmone

 

Kaip veikia HAARP? Jonosferos pagalba siųstuvai generuoja vadinamąsias labai žemo dažnio bangas (ELF – extreme low frequency). Šios bangos yra Šumano dažnio srityje, kurios yra Žemės ir žmogaus smegenų rezonansinis dažnis.

 

Šį Šumano dažnį dabar galima keisti, pavyzdžiui, panaudojant depresijos smegenų dažnį, su kuriuo spinduliais veikiamo žmogaus smegenys pradeda rezonuoti ir žmogui sukeliama atitinkama depresinė nuotaika. Tai galima padaryti HAARP ir kitų panašių prietaisų pagalba.

 

2. Tikslingas ligos simptomų sukėlimas

 

Lygiai taip pat kaip įmanoma moduliuotų elektromagnetinių bangų pagalba sukelti fizinius ir psichinius pokyčius dėl šių laukų sąveikos su mūsų kūno elektromagnetiniais laukais, tuo pačiu principu įmanoma indukuoti ir ligos simptomus žmogaus organizme.

 

Vienas iš pavyzdžių, ką su HAARP galima padaryti, rodo kitas projeketas, t.y. JAV Oro Pajėgų radarų kompleksas , kuris buvo pradėtas naudoti 1979 metais . Iš vienos vietos Cape Code siųstuvas spinduliuoja bangas, kurios prilygsta 1 tūkstantajai HAARP energijos, tačiau poveikis vis tiek yra mirtinas.

 

Nuo radarų komplekso naudojimo pradžios dviejų metų eigoje, moterys gyvenusios aplinkiniuose miestuose, sirgo leukemija 23 procentais dažniau negu kitų miestų vidurkis, o įvarių rūšių vėžiu 69 procentais dažniau negu kitos moterys Masačiusetse.

 

3. Žemės drebėjimai

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Be to su HAARP galima sukelti didelius žemės drebėjimus, o taip pat „šaltuosius sprogimus“, kurie prilygsta branduolinio užtaiso galingumui. Tokios galimybės įvardintos 1989 metų JAV patente „Branduolinio mąsto bespinduliniai sprogimai“.

 

1984 metais šiaurinėje Japonijos pakrantės dalyje įvyko sprogimas, kurio metu į atmosferos vieno kilometro aukštį buvo išmesti dideli vandens kiekiai. Atlikti tyrimai parodė, kad ten nėra jokios radijacijos ir galimai sprogimas buvo sukeltas į HAARP panašaus rusų komplekso, kuris yra saloje Novaja Zemlia. Iš to galima daryti išvadą, kad HAARP ir panašūs prietaisai, gali daryti didelį poveikį ekologinei ir geofizinei sistemai.

 

Šaltiniai: Wikipedia ir mindcontrol.blogas.lt

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dažnis

Itin žemo dažnio elektromagnetinis laukas tikrai yra/buvo naudojamas, bet ne “žmonių nuodijimui”, o ryšiui su povandeniniais objektais. Žmogui daug pavojingesnis yra mobiliakas prie smegenų (jei jų yra?), nei super žemo dažnio laukas, praktiškai šis laukas nesaveikauja su gyvu organizmu. Ir tikrinta tai ir įrodyta. Matyt per eilę vertimų žurnalistai buvo supainioti tarp dažnių, o būtent: – pavojingiausias žmogui yra apie 3.2GHz, na ir toliau aukštesni 6.4GHz ir t.t. Čia susiję su rezonansais organuose ir lastelėse, bei kvantų energijos didėjimu nuo dažnio, itin THz srityje..

Euronautas

Tokie irenginiai yra ne tik Aleskoje. Tokiu irenginiu yra ir Norvegijoje bei Rusijoje.

kitas

TOM . Kai kas kalba apie tokius dalykus ir visuomene juos vadina kvailiais arba keistesniais.

Raganius

Žmones valdo kai kas kitas…

Evelina

Juk parašyta konspiracijos teorijos. Sąmokslas. Yra “didieji” kurie valdo mus visus, ,sukelia net pačias baisiausias ligas, karus ir katastrofas. Sukasi dideli pinigai ir nežmoniška valdžia. Viskas yra daroma specialiai, o pateikiama kaip nelaimės, likimas. Net pusės nežinome to ką žino jie! O mes nieko padaryti negalime..

zzzz

Patys kalti del visu tu atsilimu :)

ooo

O tai kokia nauda is to sudo????!!!???!

Amžina

Šūdas paprastai gerai tinka tręšti dirvožemį, kad augtų pomidorai, kuriuos tu vėl paverti į šūdą.

TOM

AS NESUPRANTU KAIP TAI LEIDZIA TOKIUS DALYKUS STATYTI IR DARYTI TOKIA ZALA. NESUPRANTU IR NIEKS NIEKO NEDARO, NESIPRIESINA TYLI KAIP ZEME PARDAVE… ISVIS KATASTROFA ZIAURU

Kvailys

Melas ten visiškas, neįmanoma radijo bangomis sukelti Žemės drebėjimus ar ligas, o itin žemu dažniu. Jei kas tave nuodija, tai odekolonai, plastikai, plovikliai, gaivikliai, konservantai, mikrobangės, mobilūs..

Nnnnn

O telefonas ne radijo bangos? Pagrisk ,kad melas ir kodel?

Taip pat skaitykite