Energetiniai vampyrai. Kaip juos atpažinti ir netapti „išsunkta citrina“

vampyraiAr neteko patirti apsunkimo, mieguistumo jausmo, galvos skausmo ar nepaaiškinamo nuovargio vos valanda ar net trumpiau pabendravus su artima drauge ar kolega darbe, o gal net pačiais artimiausiais namiškiais?

 

Daugumai žmonių labai pažįstamas energetinio išsekimo jausmas, atsirandantis po aštraus konflikto, skandalo, nuoširdaus ir „už širdies griebiančio“ pokalbio. Labiau pastebimas ne emocinis sudirgimas, o energijos netekimas. Greičiausiai tapote energetinio vampyro auka.

 

Žmogus yra atvira bioenergetinė sistema, kuri paremta mikroleptonine struktūra. Ši sistema geba sugerti energiją iš maisto, oro ir vandens, perimti ją iš augalų ir gyvūnų, žemės ir kosmoso. Kai kuriems žmonėms siurbti energiją iš šalia esančių yra lengviausias būdas “įkrauti” savas baterijas. Jei po bendravimo su asmeniu, jūs jaučiate, diskomfortą, letargą, mieguistumą, nuotaikos pablogėjimą – drąsiai galite teigti, jog atidavėte savo energiją.

 

Blogiausiu energetinio vampyrizmo atvejai aukai gali pasireikšti: aukštu kraujospūdžiu, galvos skausmu, karščiavimu, skrandžio ir žarnyno veiklos sutrikimais ir t.t.

 

Energetiniai vampyrai skirstomi du pagrindinius Saulės ir Mėnulio tipus.

 

Saulės vampyrai (agresyvūs, aktyvūs). Pasikrauti jiems reikalingi: mūsų pyktis, ašaros, nepasitenkinimas, negatyvios emocijos, baimė, įsižeidimas, agresija. Šie vampyrai provokuoja auką skandalui, konfliktui ar ginčui, aktyviai diskusijai, sukeldami dvasinį ar fizinį skausmą. Vampyrizmas pasireiškia pakeltu tonu, noru įžiebti konfliktą be jokių akivaizdžių, objektyvių priežasčių.

 

Toks žmogus agresyviai ir neigiamai reaguoja į nuomonę, su kuria jis nesutinka, būna nepakantus ir kategoriškas ginčų metu, nesileidžia į lygiavertę diskusiją. Saulės tipo energetiniai vampyrai dažniausia įžūlus ir akiplėšiški, sukelia mūsų pasipiktinimą, atvirai įžeidinėja ir žemina. Jie mėgsta bartis, triukšmauti, šaipytis. Ypač būdingas tokių vampyrų bruožas yra patyčios ir aršumas. Jei bandome priešintis Saulės vampyrams, tai galime sulaukti net fizinio smogio, kad tik būtume išprovokuoti „atiduoti“ gerą energijos dozę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šio tipo žmonės geba labai greitai išsiurbti aukos energiją ir visiškai ją išsekinti. Pabendravus su tokiais vampyrais staiga pasikeičia kraujospūdis, prasideda arba paūmėja širdies ir kraujagyslių ligos. Saulės vampyrus galima atpažinti iš delno linijų. Dažnai jos rausvesnės net turinčios violetinį atspalvį, ne tolygios kūno spalvos.

 

Mėnulio vampyrai (pasyvūs, ramus). Jie tikri energijos siurbėlės. Jiems reikalingas mūsų dėmesys, rūpestis, užuojauta, paguoda, gailestis. Jie mėgsta nuolatos skųstis aplinkiniais ir aplinkybėmis, tingumu, nepadorumu, labai rūpinasi bendražmogiškomis problemomis nors patys visada mąsto tik apie save. Bendraudami su žmonėmis jie dažnai tampa perdėtai draugiški, taip jie stengiasi prikaustyti prie savęs aukos dėmesį, bendrauti su ja, kol pasisems jėgų.

 

Mėnulio vampyrai kitų energiją siurbia nepastebimai, ramiai ir tyliai, įsiskverbdamas į mūsų širdį, protą bei sielą. Jie tarsi vagia mūsų energiją klastingai ir tyliai. Šis vampyrų tipas niekada nekonfliktuoja, nesityčioja, nieko neįrodinėja ir netriukšmauja. Jis nuolat dejuoja ir verkšlena dėl tų pačių, amžinų savo bėdų ir problemų, dedasi nieko nesuprantantis ir tokiu būdu lengvai gali kitus išvesti iš dvasinės pusiausvyros ir kantrybės.

 

Toks vampyras gali dažnai apsimesti prastai girdintis, todėl jūs priverčiami kalbėti pakeltu tonu ir eikvoti savo energija. Tik kiek vėliau pastebite, jog vampyras puikiai girdi ir tyliai ištartą žodį. Paprasčiausius dalykus jiems reikia aiškinti iki sąmonės netekimo, o jie tuo metu gauna savąją energijos dozę. Mėnulio tipo vampyra virtuoziškai naudojasi mūsų gerumu, nuoširdumu, pagalba ir gailesčiu. Mėnulio vampyrai tylūs, nerangūs, neįžeidūs.

 

Jie brangina draugystę su jumis, nes moka švelniai atidaryti jūsų energetinius kanalus ir maitintis Jūsų syvais. Dažniausiai agresyvūs jie būna namuose su namiškiais ar artimaisiais. Ne namuose jie tylūs, ramūs, meilinasi, padlaižiauja. Daugeliui vampyrų yra būdingas piktybinis veidmainiškumas. Mėnulio vampyrus išduoda gelsvos, rusvos arba tamsiai rudos spalvos delnų linijo.

 

“Šiuolaikiniam” vampyrui net nebūtina sėdėti prieš Jus ir bendrauti akis į akį. Energetinio vampyrizmo atvejai pastebimi ir telefoninio pokalbio metu, susirinkimu, konferencijų metu, vykstant masiniams susibūrimams, prekybos centruose ir pan. Energetinis vampyrizmas pasireiškia visur ir visada, kur tik liejasi emocijos, jausmai, dalijamasi, keičiamasi energija, bendraujama, net nebūtinai gyvo kontakto metu. Geografinis nuotolis šiuo atveju neturi reikšmes.

 

Energetiniai vampyrai negali ir nesugeba imti energijos iš aplinkos (gamtos) ir neieško resursų savyje, todėl semiasi jos iš kitų žmonių. Jie jaučia poreikį bendrauti su žvaliais, energingais, sveikata trykštančiais žmonėmis. Ypač pavojingas vampyro poveikis organizmui šaltuoju metų laiku, kai trūksta saulės energijos, gryno oro ir vitaminų.

 

Kartais vampyrizmas pasireiškia ir teigiamai: žmonės, kuriems trūksta energijos, natūraliai jaučia poreikį bendrauti su tais, kurių energija liejasi per kraštus – donorais. Toks bendravimas malonus ir vieniems, ir kitiems, užsimezga simbiotiniai ryšiai ir šių žmonių negalima vadinti vampyrais ir aukomis. Paprasčiausiai silpnieji pasisemia energijos iš stipriųjų, šiems padėdami atsikratyti energijos pertekliaus, kuris, kaip ir jos trūkumas, gali pakenkti sveikatai.

 

Gynybos nuo energetinių vampyrų būdai

 

Geriausias būdas – “užsisklęsti” savyje. Mes turime pakankamai jėgos atsispirti bet kokiam išoriniam poveikiui. Jei nepavyksta, tai stenkitės kuo mažiau bendrauti su tuo žmogumi, kuris minta jūsų energija. Gali tekti net nutraukti santykius.

 

Pasislėpkite už energetinio skydo. Įsivaizduokite, kad esate ypač stipriame šviečiančiame energetiniame kokone, kad jus saugo auksinės, sidabrinės, mėlynos, ar žydros spalvos apvalkalas ar siena. Kuo ryškiau tai įsivaizduojate, tuo sunkiau jus pasieks vampyras. Norėdami sustiprinti savo vidines jėgas, galite pasimelsti arba paprašyti angelo sargo pagalbos.

 

Įsivaizduokite, kad jus tikras milžinas, o vampyras mažas nykštukas, kuris niekuo negali pakenkti. Taip darykite kiekvieną kartą susitikus arba tuo metu, kai galvojate apie santykius su energetiniu vampyru. Taip įtvirtinsite būtent tokį jėgų santykį.

 

Niekam neleiskite spręsti savo sunkumus jūsų energijos sąskaita, stenkitės su besiskundžiančiu žmogumi bendrauti šaltai. Ne abejingai, o tarsi per atstumą. Žinoma, po to greičiausiai santykiai pablogės ar net visiškai sužlugs. Tačiau tai geriausia išeitis abiem pusėms.

 

Bendraudami su vampyru sukryžiuokite rankas ant krutinės, užkelkite koją ant kojos. Nežiūrėkite į akis, o jei būtinas akiu kontaktas ar bijote būti pastebėti “sukčiaujant” žvelkite vampyrui šiek tiek aukščiau akių ar į viršugalvį.

 

Žinokite, kad energinis puolimas rodo puolančiojo silpnumą: fizinį, dvasinį ir protinį. Tai suprasdami mes kitaip žiūrėsime į agresorių, o jo ataka sukels šypseną ar net juoką. Neutralizuoti vampyrus gali tik kantrybė, tylėjimas ir šypsena. Šiuo atveju tylėjimas – tai ne tik nekalbėjimas žodžiais. Neturi būti vidinio dialogo – priekaištų, nuoskriaudų.

 

Kol esame ramūs ir budrūs, vampyrai negali mūsų įveikti. Kai vampyras į jus nukreipia neigiamos energijos srautą jūs, užuot pykę, šypsotės. Tada ši neigiama vampyro energija sutraukia iš jūsų biolauko panašias energijas ir grįžta pas jį dvigubai sustiprėjusi. Kaip tik šiuo momentu mėnulio vampyras gali pargriūti, susmukti, o saulės vampyras pratrūksta pykčiu, parausta, šaukia, piktinasi, dreba. Būkite atsargūs – jis gali jums smogti, nes skausmingai atsijungia nuo tikrovės: prasideda įsiūčio priepuolis, traukuliai, konvulsijos. Tik rami, džiaugsmo kupina žmogaus siela gali atremti vampyrų atakas.

 

Kaip atstatyti energetinę pusiausvyrą?

 

Atstatyti energetinę pusiausvyrą po vampyro atakos padeda:

 

– kontrastinis dušas, jis visada baigiamas šalta vandens srove.
– Įsiskaudėjus galvai paprasčiausias ir efektyviausias būdas yra po truputį išgerti stiklinę labai karšto vandens ant tuščio skrandžio.
– Taip pat po bendravimo su energetiniu vampyru gali padėti liaudies medicinoje rekomenduojamos arbatos.
– Saulės vampyro poveikį neutralizuos arbata, kurios sudėtyje bus bergenijų, gudobelių, bijūnų, rudmenių, muskatų, bruknių, pakalnučių, eukaliptų. Mėnulio vampyro išgręžtą energiją sugrąžins arbata, kurios sudėtyje bus debesylų, čiobrelių, bitkrėslių, kiečių, ugniažolių, meškauogių, žemuogių, amalų, mėtų, pelkinių gailių.
– Nuo abiejų vampyrizmo atvejų – arbata, kurios sudėtyje bus kraujažolių, rabarbarų, ajerų, gysločių, asiūklių, varnalėšų, medetkų, mėlynių.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xpbooooo

Duodu energija wampiram ar gaila kur ja kitur desiu galima po litra ar po kibira nesvarbu kreiptis i anomalijos foruma ypač domina seksualios vampyres galiu ir kraujo priduoti sexy vamyrei

illuminati

,,jis sakė, kad jums teko susidurti su energijos vampyras, kuris yra taip gerai “podpitalsâ”, kad jūsų kūnas yra skausminga sąlyga.,,

zodziu arba su Google verteju arba su Translitu verte…

Taip pat skaitykite