Saugumo kameros nufilmavo kaip šešelio žmogus taranavo motociklą

seselisVadinamieji šešėlių žmonės arba tiesiog šešėliai pastaruoju metu tapo ypač dažnu fenomenu visame pasaulyje. Bemaž kiekvieno pasaulio gyventojai teigia, kad bent kartą savo gyvenime akies krašteliu buvo pastebėję kažką krutant, tačiau kai tik atsisukdavo toje vietoje jau nieko nebebūdavo.

 

Kiekvienoje istorijoje, keičiasi ne tik šešėlių išvaizda, bet ir jų būdas. Su šešėliais susidūrę žmonės teigia, kad šie fenomenai gali pereiti kiaurai sienas. Kai kurie nusiteikę draugiškai, kartais žaismingai. Kai kurie, demoniškos prigimties šešėliai, sukelia net fizinius skausmus.

 

Prieš kelias dienas į viešumą pateko saugumo kamerų vaizdo įrašas iš Indijos, kuriame apsaugininkai nagrinėdami motociklo avarijos aplinkybes pastebėjo keistus dalykus.

 

Iš pradžių visi galvojo, kad motociklo vairuotojas neišsilaikė ant transporto priemonės, tačiau po įrašo peržiūros iškilo daugiau klausimų, negu atsakymų.

 

Juostoje matyti kaip iš dešinės pusės pasirodo perregimas nežinomo objekto šviesios spalvos kontūras ir skruodžiai tiesiai pro važiuojanti baltą sunkvežimį. Po kurio laiko šešelis atsidūria prie motociklo ir šis nukrenta, kai tuo tarpu paslaptingas šešėlis vėl pasitraukia į šoną ir dingsta.

 

Žmonės rimtai nenuktėjo, tačiau motociklo vairuotojas teigia pajutęs galingą smūgį į ratus, po ko jau negalėjo suvaldyti savo transporto ir neliko nieko kito kaip tik gultis ant šono.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Failas

Klipo normaliu greičiu pateikt, kad pamatyt pilną veiksmą, taip ir nesugebėta. Klipo režisierius – debilas

Dariusdpd

Neaisku kas tas debilas… klipas rodomas nuo 2:05min, atsisuk atgal ir pamatysi pilnu greiciu ;)

Glow

Paskutiniam sakiny 3 zodis su klaidele

Taip pat skaitykite