Anglijoje buvo kuriami žmonių ir gyvūnų hibridai

hibridaiHibridai buvo kuriami paslapčia pastaruosius tris metus, kad galima būtų ištirti galimus plataus spektro susirgimų gydymo metodus.

 

Tiesa paaiškėjo po to, kai buvo pateikta užklausa parlamentui.

 

Duomenys, kuriuos pateikia Daily Mail byloja apie 155 “mišrius” embrionus, kuriuose esama žmogaus ir gyvūnų genetinės medžiagos. Visi jie buvo sukurti 2008 metais priėmus “Įstatymą dėl žmogaus reprodukcijos ir embrionologijos”.

 

Šis įstatymas legalizavo įvairiausių hibridų kūrimą, tame tarpe ir gyvūno kiaušialąsčių apvaisinimą žmogaus sperma, o taip pat hibridų kūrimą – gyvūnų ląstelių, į kurias implantuojamas žmogaus ląstelės branduolys. Legalizuotos ir taip vadinamos “chimeros” – organizmai, kuriuose žmogaus ląstelės sumaišomos su gyvūnų embrionais.

 

Mokslininkai teigia, kad šie metodai gali būti panaudoti kuriant embrionines kamienines ląsteles, kurių pagalba galbūt pasiseks įveikti eilę neišgydomų susirgimų. Trims Anglijos laboratorijoms (Karališkajame koledže Londone, Niukaslio ir Vorviko universitetuose) buvo suteiktos licencijos vykdyti tyrimus po to, kai įsigaliojo įstatymas.

 

Nepriklausomas Lordų rūmų narys lordas Eltonas teigia: “Aš pasisakiau parlamente prieš žmogaus ir gyvūnų hibridų draudimą. Niekas iš mokslininkų niekaip negali pateisinti tokių eksperimentų. Etikos požiūriu tai niekad negalės būti pateisinama, tai diskredituoja mus kaip valstybę”.

 

Mokslininkų pažadai hibridų pagalba sukurti vaistus nuo visų žmonijai žinomų ligų, lordo Eltono nuomone yra “emocinis šantažas”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prieš abortus pasisakančiam judėjimui Pro-life priklausančios visuomeninės organizacijos Comment on Reproductive Ethics aktyvistė Žozefina Kvintaval pareiškė: “Man sukėlė siaubą tai, jog visa tai vyko, o mes nieko apie tai nežinojome. Kodėl jie laikė tai paslaptyje? Jeigu jie didžiuojasi tuo, ką daro, tai kodėl mums teko pateikti užklausą parlamentui, kad apie tai sužinotume?”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Grupė žymių britų mokslininkų ragina sukurti naujas taisykles, kad būtų užkirstas kelias mėginimams kurti hibridus, pavyzdžiui tokius metodus kaip žmogaus kamieninių ląstelių įvedimas į primatų smegenis.

 

Tačiau profesorius Robinas Kovelis Bedžas iš Nacionalinio medicininių tyrimų instituto pareiškė, kad nerimauti nėra ko, kadangi pagal įstatymą hibridiniai embrionai sunaikinami per 14 dienų taip pat jis pastebėjo, kad eksperimentai siekia kilnių tikslių. “Kol bandymai pakankamai kontroliuojami, šalis turi jais didžiuotis”. – pareiškė jis.

 

Žmogaus ir gyvūnų hibridai kuriami ir kitose šalyse, kur tokius tyrimus kontroliuoja gerokai prasčiau arba apskritai nekontroliuoja.

 

Išvertė: versijos.com

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Nemanau jog tokiais būdais bus sukurti naudingi vaistai…
Manau greičiau sukurs nuodus kurie žmogų nužudo akimirksniu arba per dideles kančias ir skausmą

Dievas

Hibridams sunkus gyvenimas… Jie irgi gyvi padarai kad ir isdergti kazkieno…. Bet…. Irgi gal masto ir jaucia ir jei kada i laisve istruktu turbut… Niekas ju netoleruotu ir nepripazintu…. Kaip kokiu vergu kadaise, juodaodziu kuriu ir dabar kaikurie nemegsta ne zmonem skaito.

Tai cia galvas kirsti tiems kurie kuria tokius padarus.

Bet istikruju Lady gaga pristate savo vienu kuriniu kuriame buvo kiausinis turedama omeny nauja hibridu rase ale zmones pripazinkite tai.

Tai tik kruopele viso to ka cia raso….

janina

o jeigu tie Hibridai nesunaikinami? siaubas kazkoks… jeigu viena diena jie supyks ir pabegs naikinti zmoniu? bus dar vienas ebolos virusas ar koks siaubo filmas! nepatinka man visa tai…:(

wqwq

va taip ir atsiranda alex merceriai visokie

manpx

Geras dalikas ka jus xmenu nenorit:D

gal

tuoj tapsim hibridu vergais

Fendi

O Dieve koks siaubas….

mhm

Iš dalies gerai kad kuria gal išmoks atauginti galunines :D arba koki seruma sukurs nuo kurio užauga sparnai ar pan.

Taip pat skaitykite