Iš nutekėjusio į viešumą interviu: ateiviai tai žmonės iš ateities

ateivio-interviuVis garsiau pradedama kalbėti, kad JAV turėjo tiesioginių kontaktų su ateiviais. Teigiama, kad jie ne tik pasidalino savo žiniomis, tačiau ir padėjo sukurti nemažai technologinių stebuklų.

 

Šis žemiau pateikiamas interviu buvo įrašytas 1964 metais kai JAV vykdė “Blue Book” projektą (kuris buvo tiesiogiai susijęs su NSO ir ateiviais).

 

Nauja karinė ir įslaptinta informacija, niekada nebūna atskleidžiama žmonėms iš karto. Tradiciškai JAV slapta informacija turi senaties terminą 30 metų ir tik praėjus šiam terminui tampa vieša. Sovietų sąjungos, nemaža dalis slaptos informacijos, iš viso, tokio senaties termino neturi ir greičiausiai niekada nebus atskleista. Tiesa griuvus sovietų sąjungai, buvo didžiulis informacijos nutekėjimas iš KGB struktūrų, kuo naudojosi daugelis ufologų.

 

Žemiau pateikiame Arvydo Grigonio į lietuvių kalbą išversta interviu su ateiviu. Po jo galite pasiklausyti interviu originalą. Ufologai mano, kad tai tik vienas iš daugelio fragmentų, tačiau kiti interviu fragmentai vis dar įslaptinti.

 

Žmogus: Šalis, planeta ar kilmė?

 

Ateivis: Žemė.

 

Žmogus: Gerai, bet jūs vakar mums sakėte, jūs keliavote, cituoju „tūkstančius šviesmečių, kad čia atsidurti“.

 

Ateivis: Taip.

 

Žmogus: Pasakykite mums tiesą, nes kalbate nesuprantamai.

 

Ateivis: Tai tiesa. Aš iš Žemės. Iš jūsų ateities. Keliauti laike yra keliauti erdvėje. Erdvinės divergencijos postūmis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogus: Gerai. Išeitų tada, kad ateiviai pas mus atkeliavo iš ateities?

 

Ateivis: Ne.

 

Žmogus: Tai tu esi žmogus?

 

Ateivis: Evoliucinis palikuonis.

 

Žmogus: Jūs išsivystėte iš mūsų?

 

Ateivis: Taip.

 

Žmogus: Ką tada jūs čia veikiate?

 

Ateivis: Stebime. Nes įrodymai buvo sunaikinti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žmogus: Kaip?

 

Ateivis: Branduolinis karas. Nedidelė dalis žmonių išgyveno. Mūsų protėviai.

 

Žmogus: Ką galite papasakoti apie jūsų dabartinį laiką?

 

Ateivis: Jūs to nesate pajėgūs suvokti ar priimti mūsų laikų atradimus.

 

Žmogus: Pabandykite man paaiškinti.

 

Ateivis: Visatos kilmė… taip vadinamos gyvybės prigimtis yra žinoma.

 

Žmogus: Jūs supratote gyvenimo prasmę?

 

Ateivis: Ne prasmę, bet prigimtį. Prasmė, tai kažkas subjektyvaus, ką apibrėžia patys žmonės. Prigimtis, tai objektyvi realybė.

 

Žmogus: Jūs žinote kaip buvo sukurta visata?

 

Ateivis: Taip.

 

Žmogus: Jūs matėte Dievą?

 

Ateivis: Mes išaugome, evoliucionavome iš poreikio prietarams. Poreikio į Dievus ar kitus mitus.

 

Žmogus: Gerai. Apšvieskite mus. Kas nutinka kai mes mirštame?

 

Ateivis: Mirtis yra žmonių kūrinys. Ji neegzistuoja. Jūs patiriate ar patyrėte kiekvieną taip vadinamo gyvenimo esybę. Jūs. Aš. Jis. Mes esame tos pačios gyvybės esybės. Atskirtos viena nuo kitos taip vadinama mirtimi.

 

Žmogus: Gerai. Eisiu tiesiai prie esmės. Mirtis neegzistuoja… Ir mes patiriame vienas kito gyvenimus?

 

Ateivis: Iš esmės, taip.

 

Žmogus: Gerai. Kaip tada buvo sukurta visata ir kodėl ji taip puikiai mums tinka?

 

Ateivis: Egzistuoja begalinis skaičius visatų. Kiekviena iš jų turi skirtingas fizines savybes. Iš esmės, jos nepalaiko tokios gyvybės kokią mes ją suvokiame. Mes egzistuojame tokioje visatoje, kuri palaiko taip vadinamą gyvybę. Štai ir viskas.

 

Žmogus: Pratęskime. Kodėl mes sunaikinsime save branduoliniu karu?

 

Ateivis: Dogmos.

 

Žmogus: Prašau, gal galite kiek išsamiau paaiškinti.

 

Ateivis: Politinės ir religinės dogmos. Tai visų didžiųjų jūsų rūšies konfliktų priežastis. Sekančiame amžiuje priėjimą prie masinio naikinimo ginklų gaus šalys, kurios valdomos dogmų ir tai sunaikins jūsų rūšį.

 

Žmogus: Gerai, paskutinis klausimas. Ką jūs manote apie moralę? Kuo remiasi jūsų moralė?

 

Ateivis: Užuojauta ir įrodymais.

 

Žmogus: Supratau. Tai bus viskas. Dėkoju jums.

 

Žemiau pateikiamas originalus ir autentiškas 1964 metų garso įrašas. Ateivis buvo sumodeliuotas dirbtinai spec. efektų pagalba šiais laikais.

 



 

Pagal užsienio šaltinius parengė: Arvydas Grigonis

 

Šaltinis: zulus.lt

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Disclosure

Kas tikit, kad egzistuoja gyvybe ne tik zemeje rekomenduoju paziureti dokumentika Unacknowledged. Dar pasidomekite kas yra CE5 protokolas ir patys isbandykite.

Ieva90

Fake įrašas netikras

Alvydas

nežinau kodėl Jums taip parūpo – “tikras – netikras”…. Juk svarbu, kad mintis tikra – kas gali mus sunaikinti. Netikras, bet kalba tikrai apie religinį fanatizmą ir mūsų ambicijas. O kas kalba ir kam kalba – VISAI NESVARBU.

Ieva90

Fake ričardas netikras

Ieva90

Šitas video neatrodo nufilmuotas kaip iš 1964metų atrodo nufilmuotas kaip iš šių laikų kaip netikras sumontuotas jei būtų 30metų senumo atrodytų senesnio filmavimo mano mama gimė 1966metais iš tų laikų filmuota medžiaga atrodė kitaip kaip mes praleidžiame vaizdajuostes iš tų laikų atrodo daug senesni įrašai manų kad šitas video įrašas yra Faks netikras

Kvailele

Taigi blet iraso pradzioje raso kad irasas netikras tik audio tikras

Balsas

Juk parasyta, jog video sumontuotas siais laikais.

ATEIVIS

JUS NETIKITE, KAD TAI KALBEJAU AS?!

Saulys

EBE-1, 2, 3 Pagal Colins, kuris buvo pulkininkas leitenantas (ar atvirksciai bet tai jo titulai) EBE3 girdite Irasa YouTube. Kiek jis autentiskas – klausimas, EBE paviesino remdamiesi Colins faktu apie UFO slepima atskleidimu. Aisku keista kad is visu galimu “protingu” klausimu paklusti visi ne “protingi”. Vel gi kam keisti balsa? Kad nepazintum gatvej? beje teigiama kad EPE3 buvo moteris. Kalbama kad pokalbiams jiems buvo dedamos specialios “dezes” prie ???? kad galetum susikalbeti.

inkognito

1982 metais kai kontaktavau su NSO prie Nevėžio,aiškiai supratau kad su manimi bendraujama telepatiškai nes aš aiškiai girdėjau pašnekovo klausimus gryniausia Lietuvių kalba,dabar manau kad tai buvo daroma per automatinį vertėją. Sprendžiu iš vieno momento kad inplantą jie pavadino kažkokiu tai man nesuprantamu ir Lietuvių kalboje nesamu žodžiu,panašiai kaip kad kompas verčia tekstus iš kitos kalbos kai kuriuos žodžius palikdamas nesuprantamus. Bet visumoje supratau viską ka jis norėjo pasakyti,išskyrus kai kuriuos momentus. jo tonas buvo tarsi globėjiškas kartais kaip viršininko kalbančio su pavaldiniu,o viena karta jis pareiškė kad patikrins ar aš sakau tiesą. Ir po kelių sekundžių pasakė kad aš… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Gydykis.

žygis

Ujezau!

inkognito

Kai kurie ateiviai tikrai yra žemės ateities mūsų ainiai,tačiau ne visi. Daugybė civilizacijų egzistuoja ir šiandien,toje paęioje mūsų laiko erdvėje ir jie nėra mūsų ainiai. Jie tie ateiviai butų tikrai davę interviu jie nieko nebūtų užsiminę apie mūsų ateitą,nes tai gali sunaikinti jų pačių dabartį. Žinodami kad kitame amžiuje įvyks branduolinis sunaikinimas žmonija gali imtis priemonių tai išvengti,ir jeigu jai pasiseks ,tada jų dabartis išnyktų kaip rūkas ir taptų visiškai kitokia. Dėl šios priežasties šitas interviu yra aiškiai melagingas,nosr šiaip neteigiu, kad tokių tyrinėjimų iš jų pusės nėra pas mus,tačiau tie ateities žmonės elgiasi ženkliai apdairiau.Ko mums negalima žinoti jie… Skaityti daugiau »

Alvydas

Tavo, inkognito, mintis teisinga ir ginčytis, atrodo, nėra dėl ko. Nebent tai, kad ateiviai bijotų pranešti mums apie branduolinį karą, nes ir jų dabartis galėtų keistis. Tačiau, jei tai mūsų protėviai išlikę po karo – pasakyti apie karą – jiems nesukeltų baimės dėl galimai pasikeitusios dabarties. Tačiau ginčytis kai dar šnekama, kad kelionės laiku negalimos, yra beprasmiška.

Saulys

Kalbanta apie kelione laike turiu pasakyti, kad isitikines jog pakeite dabarti del ateities ivykio mes zemes nesunaikiname. Mes sukuriame alternatyva ir tuomet “ateivis is ateities” turetu kad papulti I savo alternatyva sokti I ta vieta kur ateitis dar nepakeista ir is ten grizti I atgal I ateiti. Vel gi jo versija yra tik viena is begalybes kitu. Taigi pasakodamas apie ateiti “zmogus is ateities” jau turetu buti protingas kad suprastu ta tolerancija kad mes niekada (arba ta tikimybe arteja prie 0) I ji neissivystysim.

Balsas

Vo pritariu. Irasas manes neitikino.

Jons

Neikim balsuot gana mus skurdinti

Saulys

Balsavimo metu sukuriama falsifikuota demokratija kurios metu zmogus turi “laisva pasirinkima” tarp kriauses ir obuolio. Aisku, kad nesvarbu ka pasirinksi, nes rezultatas tas pats. Akivaizdus pavyzdys – LT. Beje US rinkimai – tas pats. Emociju gaudymas. Labiausiai patiko lietuvos rinkimai kai isrinko visu jumoro laidu vedejus ir aktorius. Manau tai akivaizdus pavyzdys parodantis dabartinio politiko esme. Taip kad balsuosit ar ne jusu valia. Rezultatas tas pats.

...

Kažką komentuoti būtų kvaila, nes šis video – visiška nesąmonė. Yra kažkoks procentas žmonių, kuriems viskas yra tiesa, tūkstantį kartų keturiese vienam kalk į galvą, kad dramblys yra šuo, tai tas šuo dar ir skraidys.

Taip pat skaitykite