Kas nutiko dingusioms 9/11 teroro aukoms?

tower-exploding-00891Praėjo daugiau nei 16 metų po to, kai teroristai užgrobė lėktuvus ir sugriovė pasaulinį prekybos centrą.

 

Tik dabar Niujorko valdžia uždavė klausimą – kas atsitiko su 1116 šio teroro akto metu dingusiomis aukomis?

 

Kiekvieną kartą, kai įvyksta pastato griūtis, visi žuvusiųjų kūnai iš po nuolaužų ištraukiami daugiau ar mažiau sveiki.

 

Griūvantys pastatai žmonių kūnus suspaudžia, bet šie neišsisklaido į daleles ar visiškai išnyksta.

 

Tačiau 2001-ųjų metų rugsėjo 11 d. per patį žymiausią istorijoje pastatų sugriuvimą kažkokiu nepaaiškinamu būdu dingo daugiau nei tūkstančio aukų kūnai. Nors buvo imtasi visų priemonių, pastatų nuolaužos buvo kruopščiai perkastos ir persijotos, nebuvo atrasta nė vieno šių kūnų odos gabaliuko, nago nuolaužos ar kaulo skeveldros.

 

Ši paslaptis – ne vienintelė. Mažai kas liko ir iš 1634-ų PPC lankytojų ar darbuotojų, kurie visiškai neišnyko. Didžioji dalis žmonių palaikų, kurie buvo aptikti ir atpažinti pagal DNR, buvo maži gabaliukai, o ne ištisi kūnai.

 

Kas nutiko beveik 3 tūkstančiams žmonių kūnų, kurie patyrė anihiliaciją kai per 10 sekundžių sugriuvo 110-ies aukštų pastatai? Atsakymas-tas pats, kas ir su ofisų baldais, dokumentų saugojimo spintomis, telefonais, kompiuteriais ir kita dangoraižiuose naudota įranga.

 

Praktiškai nebuvo rasta jokių šių objektų likučių. Jie, kaip ir žmonių kūnai, kažkokiu būdu pavirto mažytėmis dulkėmis, kurias vėjas nunešė į Atlanto vandenyną, kur šios dulkės ir nusėdo ant vandens. Kaip pasakojo vienas žmogus, perkasinėjęs nuolaužas, pati didžiausia ofiso įrangos detalė, surasta sprogimo epicentre, buvo mažytė telefono klaviatūros nuolauža.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tik dabar, kai praėjo daugiau nei 12 metų po rugsėjo 11-os tragedijos, Niujorko valdžia pripažįsta, kad yra paslaptis. Šių metų pavasarį teroro akto aukų artimiesiems buvo išsiųsta pranešimas. Jame Niujorko valdininkas Keisis Helovėjus informavo, kad balandžio 1-ą d. vyriausiasis teisminės medicinos ekspertas pradės sijojimo darbus Freš Kilzo sąvartyne, kuriame laikomos sugriuvusių pastatų liekanos. Šioms liekanoms pervežti į sąvartyną prisireikė daugybės sunkvežimių reisų. Kaip aiškina miesto valdžios atstovas, tikimasi surasti bent dalies iš 1116-os žuvusiųjų kūnų dalis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Deja, galimybės surasti bent kiek daugiau žuvusiųjų atrodo nerealios. Bokštų-dvynių nuolaužų masė, kuri sudarė mažiau nei 50% pastatų masės (kur dingo likusi masė?), jau prieš 10 metų buvo atidžiai perkasta ir persijota. Miesto valdžios sprendimas vėl nuolaužas pradėti persijoti balandžio 1-ą d. atrodo kaip žiaurus pokštas.

 

Suspaustų, tačiau sveikų žmonių kūnų, ofiso baldų ir technikos nebuvimas, taip pat tik beveik 50% dangoraižių masės kelia mintį, kad bokštai-dvyniai ne sugriuvo, o buvo susprogdinti. Tik taip galima paaiškinti kodėl netoliese stovinčio banko stogas nusėtas mažyčiais žmonių kaulų fragmentais. Tai buvo nustatyta 2006-ais metais. Negalėjo paprasčiausias gravitacinis kolapsas, kuriuo paremta oficiali vyriausybinė ataskaita, žmonių skeletus paversti smulkiomis nuolaužomis ir jas numesti ant kaimynystėje stovinčio namo stogo.

 

Gal patys bokštai-dvyniai ir juose buvę tūkstančiai žmonių buvo suskaidyti į smulkiausias daleles dėl sprogmenų poveikio? Yra nemažai rugsėjo 11-osios teroro akto aukų artimųjų, kurie tiki šia versija. Robertas Makilveinas, kurio sūnus Bobis žuvo tą dieną, pasakė, kad beveik pusė šeimos narių tiki, jog bokštai-dvyniai buvo susprogdinti, prisidengiant teroro aktu. Žinomas rugsėjo 11-osios didvyris Viljamas Rodrigesas, kuriam pavyko išlikti gyvam šiauriniame bokšte ir kuris dabar apie šią katastrofą kalba su tūkstančiais žmonių visame pasaulyje, irgi yra vienas iš tų, kuris teigia, kad „valdomas sprogimas“ yra paslaptis, kurios nenorima atskleisti.

 

Mokslininkas Karlas Saganas kartą pareiškė: „Įrodymų nebuvimas nėra nebuvimo įrodymas“. Kartais įrodymų nebuvimas yra nepaneigiamas kaltės įrodymas. Sveikų kūnų, ofisų turinio ir pusės bokštų-dvynių masės nebuvimas – tai nepaneigiamas įrodymas, patvirtinantis, kad dangoraižiai buvo nugriauti sprogimų,pagalba.
Dingęs pastatų vidaus turinys ir masė – ne vienintelis paslaptingas „įrodymas“, susijęs su rugsėjo 11-ąja. Yra ir daugiau tokių „praleistų įrodymų“:

 

♦ Dingo daugiau nei 80 Amerikos vyriausybės vaizdo medžiagos vienetų. Šiuose vaizdo įrašuose buvo užfiksuotas smūgis į Pentagoną. Kai kurią medžiagą FTB agentai paėmė, praėjus labai mažai laiko po teroro akto. Visuomenei buvo parodyti tik keletas kadrų, kuriuose matomas tik sprogimas Pentagone, tačiau nesimato jokio didelio lėktuvo.

 

♦ Nėra 100 tūkstančių kg sveriančio lėktuvo „Boeing-757“, kuris, kaip teigiama, rėžėsi į Pentagono pastatą. Nėra nė vienos vaizdo medžiagos, kurioje būtų užfiksuotos šio lėktuvo nuolaužos, bagažas ar žuvusių keleivių kūnai, kurie buvo surinkti iš trijų nutolusių viena nuo kitos pažeisto Pentagono zonų.

 

♦ Nėra jokio lainerio „Boeing-757“ likučių, kuris, kaip teigiama, sulindo į minkštą gruntą Pensilvanijos valstijoje, padarydamas negilų apie 4,6 m skersmens kraterį. Nėra nė vieno įrodymo, kad iš nurodytos kritimo vietos iš po žemių buvo iškeltos 100 tonų lėktuvo nuolaužų kartu su keleivių ir bagažo liekanomis.

 

♦ Avialinijos neturi oficialių keleivių sąrašų, nėra saugumo kamerų užfiksuotų kadrų, bilietų šaknelių, avialinijų kompanijų darbuotojų parodymų ar kitokių faktinių duomenų, kurie patvirtintų, kad 19-a jaunų arabų, kaltinamų teroro aktu, iš viso buvo lėktuvuose.

 

♦ Nėra FAA (Federacinės aviacijos agentūros) darbuotojų pokalbių, kuriuose jie raportuoja apie rugsėjo 11- osios dienos įvykius, įrašų. Šiuos įrašus paėmė FAA inspektorius, juostos su įrašais buvo susmulkintos ir po to išmėtytos į toli vienas nuo kito stovinčius šiukšlių konteinerius – kad būtų neį¬manoma juostas kada nors surinkti ir atkurti.

 

♦ Nėra lėktuvų, kurie rėžėsi į bokštus-dvynius, „juodųjų dėžių“, kurios laikomos nesunaikinamomis. JAV vyriausybė tvirtina, kad šių skrydžio informacijos fiksavimo įrenginiai taip ir nebuvo aptikti, tačiau pirmosiose ataskaitose buvo teigiama, kad „juodosios dėžės“ surastos, jas rado ir paėmė FTB agentai.

 

♦ Nėra paties pagrindinio įrodymo, kuriuo remiasi vyriausybė-garso ir vaizdo įrašų iš apklausų, kuriose teroro akto „įkvėpėjas“ Abu Zubeida ir jo bendražygis Chalidas Šeichas Muchamedas prisipažino jiems pateiktais kaltinimais po to, kai buvo kankinami. CŽV pripažįsta, kad neteisėtai sunaikino šiuos įrašus ir anoniminius pranešimus iš kitų asmenų ir kurie komisijos, tyrusios rugsėjo 11-osios įvykius, buvo pripažinti kaip neginčijamas įrodymas, jog teroro akte dalyvavo 19 lėktuvų užgrobėjų.

 

♦ Nėra bent kokio panašaus į tiesą paaiškinimo tam, kad BBC anksčiau laiko pranešė apie pirmojo Pasaulinio prekybos centro bokšto griūtį ir verslininko Lario Silversteino prisipažinimą, kad jis sugriovė bokštą kontroliuojamu sprogimu.

 

Kiekvienu šiuo atveju, kaip ir 1116 dingusių aukų atveju, įrodymų nebuvimas yra nepaneigiamas kaltės įrodymas.

 

Inf. pasidalino: mzicka, inf. šaltinis žurnalas “Mįslės ir faktai”

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lol

nėr čia ką diskutuot,jokiu lėktuvu nebuvo o jie buvo patalpinti su spets programa,beja labai prastai ir ne meistriškai viskas surežisuota,gaila tų avinų kurie vis dar tiki,kad tai teroro aktas ir kelių afganistaniečiu darbas kurie toliau savo kaimo dykumoi ir kalnuosia nieko nėra mate,bei baigia geriausiu atveju 4 klases.Jokių lėktuvu ten nebuvo dvynius ištaškė iš vidaus sprogimas buvo toks galingas,kad toi zonoi liko tuščia ertmė viskas ir kunai virto į dulkias o ne pelenus dauguma kurie buvo aukščiau niekaip negalėjo nusileist,todėl vienaip ar kitaip žuvo,nors manau tiktu isireiškimas buvo nužudyti jav valdžios.

to tam lopui

Apie koki zibala kalbi? Boeing varomas zibalu? :D o dar kitiems aiskini mastyt logiskai :) boeingai turi reaktyvinius variklius todel ju kuras yra reaktyvinis. Degimo kameroje orui suteikiama degancio kuro energija o jos temperatura pakyla iki 1500 laipsniu. Zibalas mat atsirado. Tai pasakyk kad tuos lektuvus i ora pakele zibalines lempos. Taip pat paprasto gaisro metu (flashover) temperatura pakyla iki 1000 laipsniu. Juodi dumai pasirodo artejancio sprogimo metu o ne trukstant deguonies. Maziau sedek anomalija.lt o geriau eik pasiskaityt mokslines literaturos ar seip pasimokyk elementariu dalyku pries mokydamas kitus.

Cnn

Zibalu varomi staigtasparniai, lėktuvai taip, rektiviniu kuru

Danielius

Zmones isgirsta zodi ,,Terorizmas” iskart musulmonai ir tt… Kad vykdomas musulmonu genocidas tai niekam nera idomu. Visi mano, JAV yra nekaltas avinelis, o kad ji suzlugde daugiau negu 30 saliu su savo ,,taika”…..

Cnn

Pasakyk bent tris terororistiniu aaktus padarytus kataliku

Anonimas

Vienas iš jų – “Kryžiaus žygiai”.

Justai tu kepalas2

Amerikoj , jeigu tu busi neva itartas teroristine veikla , tave gali TEISETAI , issivezti tave is namu , i kankinimo vietas ar net nuzudyti. Stai jums melieji ir Amerikos demokratija. Sneku neisgalvotom nesamonem. Faktu yra pilna , tad jei nesidomi tais dalykais tai nesnekek :) Nes kartais tavo tyla yra protingesne uz kalba :)

aa

faktu yra pilna , bet jei paprasyciau parodyt nors 1 , tai kokia nors nesamone pasakytum ir tuom viskas pasibaigtu…

Justai tu kepalas2

Pratesimas. Daugybe zmoniu , kurie buvo apacioje salia pastato pries jiems sugriunant , isgirdo stipru sprogima , liudininku per tukstantis (gan keista griunant pastatui is virsaus girdet sprogimus apacioje) ,dar kas keista , kad visi irodymai ,didesnes plieno nuolauzos ir panasiai , buvo isveztos FTB sunkvezimiais , niekieno neatsiklausus. Taigi baigiu su tais faktais. Yra keistas dalykas , po sprogimo buvo visoj zemes ziniasklaidoi parodyti tie dvyniai ir panasiai, visiems kvailiems ir naiviems zmonems , buvo ipirsta mintis , kad tai padare teroristai , be jokiu irodanciu faktu ,kad tai buvo jie . Po trumpo laiko Amerika issiverze i arabu… Skaityti daugiau »

Justai tu kepalas2

Atsiprasau ne i Arabu o Mosulmonu

Justai tu kepalas

Justai tu arba esi nemastantis visiskai zmogus ,arba nebaiges net 6 klasiu , nes ir sestokui butu aisku ,kad visa ta dangoraiziu griutis yra fiziskai neimanoma , pagal duotus “vyriausybes” faktus . Visu pirma , pagal logiskai ? Statytas geriausiu archetektu pastatas , sugriuvo laisvo pagreicio greiciu del del mazo lektuvo? Visu pirma , pastatas negali griuti savaime ,laisvo pagreicio greiciu , nes austai ,turejo trankytis vienas i kita ir susidaryti pasipriesinimas , pastatas turejo griuti minimum 20 sekendziu,tai tik irodo ,kad jis buvo sinchronisku budu susprogdintas. Antra , pastatas buvo labai tvirtom plieninem kolonom , apskritai , ,kad pliena… Skaityti daugiau »

Justai tu kepalas

Justai , tu bent kazka baiges ,kad sneket galetum ? Jei tu baiges 6 klase , jau turetum suprast apie Niutono desnius , kad pastatas 90 kazkeliu aukstu negaletu griutu laisvo pagreicio greiciu , jeigu jis butu griuves kaip menamai nuo lektuvo , tai jis turetu , trankytis i aukstus ,vyktu pasipiriesinimas ir minimum sugriut po kokiu 20 sekundziu,tai tik irodo , kad jis pastatas buvo susprogdintas sinchroniskai kiekvienam aukste. 2 Nuo karscio jis negalejo sugriut , nes lektuve , nera ten hyper stiprus degalai ,kurie pastata sudegintu , o tik tik paprastas zibalas su siek tiek priemaisu , pasidomek… Skaityti daugiau »

kodel

Kodel sugriuvo 7 World Trade Center i kuri joks lektuvas nesitrenke? JAuciu ameriko paaiskinmas, kad nuo WTC vejas uznese ugni ir tiesiog sudege ramiai plienines konstrukcijos, kurios atlaikyti ir raketu smugius

xio

Tai nx tada isgaravo 80 procentu 7 pastato, nors i ji joks lektuvas nebuvo isirezes? kur nuolauzos pastatu ? kodel vietoi plieno ir visko kas buvo ofisuose iskaitant ir zmones buvo rastos tik dulkes?kodel kai po triju menesiu kai kase zeme po pastatais temperatura buvo keli simtai laipsniu?kodel viso pasaulio geriausi architektai ir inzineiriai sako ,kad tokios konstrukcijos lengvai atlaikytu ir 100 tokiu lektuvu smugiu ir neikaip nesugriutu,kodel yra po nuolauzom kuriu yra juokingas kiekis issilydziusios uolienos kaip po pozeminiu ,branduoliniu bandymu?tik visiskas dalbajobas gali galvot ,kad didziausi pastatai su plieno konstrukcijom nuo lektuvo ir temperaturos sprogus jo degalam kuri… Skaityti daugiau »

kažkokie

vėjai,komentarai-juodas šmeižtas prieš JAV, maniau, kad protingesnis kontingentas renkasi į “anomaliją.lt” -deja, deja…..

aa

sitas puslpapis tapo nusivylusiu gyvenimu veikeju vieta kur megina savo tuscia gyvenima uzpildyti juokingomis samokslo teorijomis ir vaiku pasakomis… gaila man jusu visu

lol

tu geriau pagailėk saves nes,maža toliaransijos šiam pasaulį ypač k v a i l i a m s.

Benamis

Tai kaip suprantu ir saves tau gaila? :) Maza to, kad lankaisi bet dar ir komentarus rasai po straipsniais ;D Keista logika.

Taip pat skaitykite