Hopi genties pranašystės – galas mūsų civilizacijai jau arti?

hopiSavo pranašystes hopių genties indėnai slėpė iki 1949 m., kai parašė prezidentui Hariui Trumenui, nes troško išgelbėti civilizaciją nuo žūties.

 

1848 m. hopių žemes užėmė užkariautojai. Hopiai nepradėjo kariauti – jie iš protėvių žinojo, kad vos tik pasirodys baltasis brolis su kryžiaus ženklu, prasidės Amerikos senbuvių persekiojimai. Ir hopiai buvo išvaryti į rezervatą, tačiau baltiesiems parūpo ir tas gabalėlis žemės. 1985 m. JAV kongresas nutarė juos iškelti į kitą vietą, nes čia, šventojoje hopių protėvių žemėje, Black Mesa, buvo aptikta naudingų gamtos išteklių. Tai sukrėtė hopius, nes pagal jų pranašystę, baltojo brolio noras ją pasisavinti reikš prasidedant paskutinį etapą prieš didįjį apsivalymą.

 

Indėnai tiki, kad ši civilizacija yra ketvirtoji. Ankstesnės žuvo per apsivalymus, nes jos gyveno ne pagal gamtos dėsnius ir tvarką. Ir jei mes nepasikeisime – mūsų laukia tas pats. Tai 1958 m. sakė Baltoji plunksna, vienas iškilių jų žynių.

 

Hopiai tiki, kad puoselėdami tradicijas gali išsaugoti savo gentį ir visą pasaulį. Atseit, kai žmonės nuklys nuo Dvasios kelio, ateis vyresnysis brolis, dingęs amžių glūdumoje. Jo laukiama seniausiame JAV kaime Oraibi (įkurtame 1100 m.) Šimtmečius hopiai sergi tradicijas, nekeičia net šukuosenų, apsirengimo, kad grįžęs brolis juos atpažintų. O jį atpažins iš trūkstamos jo atneštos akmens plokštės. Tos pranašystės perduotos ir specialiu piešinių raštu oloje.

 

Tyrinėtojai mano, kad tie įrašai atsirado maždaug prieš 1600 m., kai čia atsikėlė hopių protėviai. Tačiau perskaityti piešinius nelengva – jų skaityme turi dalyvauti visi 34 hopių dvasiniai lyderiai. Dabar apie pranašystes skelbti pavesta Tomui Banyacai. Pirmiausia jis turi įspėti pasaulį, o paskui pradėti ruoštis “apsivalymo dienoms”. Jis jau apkeliavo visą pasaulį, buvo Australijoje ir Japonijoje, užmezgė ryšius su Sibiro šamanais, dalyvauja tarptautinėse konferencijose ir forumuose. Tačiau daugelis žmonių jo pranašysčių klausosi kaip legendų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

1949 m. hopiai pasirinko neatsitiktinai, nes skelbta: “trys didžiulės Saulės galios, svastikos ir raudonio jėgos susijungs ir tuomet iš dangaus prapliups pelenų liūtis, drebins žemę, išdegins gruntą ir užvirins vandenį”.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vienok, pirmoji atominė bomba buvo bandoma netoli hopių rezervato: indėnų teisių gynėjo Džimo Berenholco knygoje “Kelionė į visas keturias puses” pateikiamas pokalbis su hopiu: “Mums perduota, kad toje vietoje, kur kris pelenai, niekas neaugs…. Žinome, kad Saint Hopi Cave pirmojo A-bomba buvo susprogdinta netoli mūsų šventojo centro Fort Comerso vietovėje. Mūsų žyniai sapnuose gavo pranešimus, kad buvo išlaisvinta daugybė energijso ir mūsų pasaulis jau niekada nebus toks, koks buvo anksčiau”.

 

Tad žmonija turi veikti aktyviai, susivienyti. Taika, santarvė tarp gamtos ir žmogaus – toks tikslas. Anot hopių, padažnės žemės drebėjimų, ugnikalnių, kils potvyniai ir gaisrai, pasikeis magnetiniai poliai: “Tropikai gali pavirsti ledynais, o Antarktis – tropikais… Tūkstančius tonų sveriantys ledynai atskils ir vandens lygis pakils”. Vanduo užlies kaimus ir miestus. Tai jau vyksta, o kulminacija prasidės apsivalymo dienomis, kurios labiau dvasinės nei materialios: “grįš harmonija, kurią įkūnys Didžioji dvasia, padedama Didžiųjų būtybių, atkeliausiančių iš Rytų”.

 

Miręs gerasis Lokys įspėjo, kad gali prasidėti nesuvaldoma vabzdžių invazija. Kai kurie jų neturi natūralių priešų, kurie išnaikinti chemikalais, įvairiomis kenksmingomis atliekomis. Gresia ekologinė katastrofa, naujų ligų protrūkiai. Visa tai gali sukelti sumaištį: tiek politinę, tiek ekonominę.

 

Apie Didžiųjų būtybių atėjimą paskelbta 1983 m., kai popių žyniai susitiko su raudonkepuriais budistų vienuoliais, pabėgėliais iš Tibeto. Tai svarbi detalė, nes skelbiama: kai indėnai susitiks su ateiviais su raudonomis kepurėmis, jie taps draugais. Bylota, kad ateis keisti laikai, kai moterys rengsis vyrų drabužiais ir viešai rodys savo slaptąsias vietas. Tada prasidės naikinantys, bet kartu ir apvalantys karai. Hopiai įspėja, kad jei žmonės neklausys Didžiosios dvasios, paties dar daugiau kataklizmų Taip gamta saugosi nuo jos tvarką laužančių žmonių.

 

Procesas negrįžtamas. Hopiai sakė, kad apsivalymas priartės, kai danguje ir žemėje bus nutiesti voratinkliai, kuriais žmonės bendraus tarpusavyje. Taipogi: Pictures on Sand “Ateis laikas, kai žmonės keliaus dangumi. Jie skraidys didžiuliais namais… Erelis nutūps Mėnulyje”. Ar nekeista, kad vienas NSA erdvėlaivio kodinių pavadinimų buvo “erelis”, o Neilas Amstrongas, 1969 m. liepos 21 d. nusileidęs Mėnulyje, pranešė: “Nusileido erelis”.

 

Hopi indėnai 1914 ir 1940 m. pranašavo, kad netrukus pasirodys žydra žvaigždė (pradžioje spėliota, kad turima omenyje Žemė iš kosmoso), kuris praneš apie “Didįjį apsivalymą” (kas atitinka krikščionių Paskutinį teismą). Ir tas laikas jau netoli – jis ateis, kai Saquasohuh (Žydroji žvaigždė) Katcina šoks aikštėje ir nusiims savo kaukę. Ji yra tolima žvaigždė ir dar nėra matoma, bet netrukus pasirodys. Tas laikas pranašaujamas daina, giedama per Wuwuchim ceremoniją.

 

1981 m. astronomai atrado žydrąją milžinę, 350 k. didesnę už Saulę. 1987-ais Tarantulo ūke, esančiame Didžiajame Magelano debesyje, supernova (SN 1987A) ir žvaigždė tapo žydra. Hubble teleskopu padarytose nuotraukose apie žvaigždę matosi “žiedas”. Irokėzai mano, kad tai jų Deganawidah, turinčio nuvyti juodąją gyvatę, šviesa.

 

“Kai moterys be vyrų pastos… tai bus žinia, kad artėja dienų pabaiga”. Priminsime, kad 2009 m. liepos 10 d. britai pranešė, kad iš kamieninių ląstelių išaugino sveiką ir gyvybingą vyrų spermą – tokia sėkla teoriškai būtų galima apvaisinti kiaušialąstę ir pradėti kūdikį, nors ji dar „nėra tobula“. Apie tai parašė žurnalas „Stem Cells and Development“.

 

1958 m. Baltoji plunksna paskelbė, kad ketvirtasis pasaulis baigsis, kai “su didžiausiu trenksmu iš dangaus nukris namas”.

 

Inf. šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Savas Svetimas

Esme tokia, jog kaip ir daugeli kartu viskas aprasyta po to kai jau viskas ivyko. Vanga, Majai, dar ten visokie pranasai. Kas per nesamones. Visi matom kas vyksta ir suprantam del ko. Zmones masiskai nenori mirti tad i kova su milijardieriais nekibs. Teks pasikliautu tu turtinguju mastymu. Nors ir taip aisku ,kad jiems pofig ant paprastu zmoniu. Milijardieriai, Milijonieriai tai naujos civilizacijos zmones. Tik jie be musu bus naujoje zemeje kap akmens amziuje. Ir prasides viskas is naujo.

el kaka

kas tau ce bijo turtinguju beždžione tu isigimus,neliks tokiu skystaprociu kaip tu ir butent tu turtinguju ne vieno.

26

Na, pokyčiai išties prasidės nuo šių metų rugsėjo pabaigos, bet kaip ir visada visi viskuo gąsdinami. Žmonės bijo to ko nesupranta, Žmonių dabartinės fizinio vartojimo struktūros bus perrekonstruotos į prigimtines. Be suiručių ir kataklizmų, ir pasipriešinimo/desinformacijos nebus apseita, tai normalu. Tai nauja pradžia pasauliui, o ne jo galas.

vaida

Jau taip tiksliai viskas pildosi, kad net baisu darosi

Rasa
Vangelijus

o ta kaip Iliuminati su Masonais? Neisgelbes musu? :)

Dejavu

naivas esi, jei manai, kad jie gelbės kažką apart savo subines

janute

tikrai pildosi pranasystes,juk daug apie tai rasoma ir daug zinom is biblijos

:D

Ko jie ten prisiruke mato, nieks nezino :D

bla ble

nieko nebus, cia! lyg tycia nekrenta jokie namai is rojaus nes norima su chemija “mason parasito” mus gyvus palaidot kaip zombius ir dar su kryzeis kad neprisikeltume :XP.

jis

kad baltoji rase nyksta mes jau matome ir jeigu nenustos kariauti ji tikrai isnyks

Aurimas

Daug teisybės, tačiau laike viskas labai apstraktu ir gali įvykti dar negreit.

Taip pat skaitykite