NSO išjungia branduolinius ginklus?

ateiviai-zmonesPastarosiomis dienomis spaudoje vėl mirga pranešimai apie NSO ir jų keistą susidomėjimą branduolinių ginklų saugyklomis karinėse bazėse. Tiesa, apie NSO poelgius sklando ir dar „įdomesnių“ pasakojimų, tad žurnalistų dėmesį patraukė ne tiek pati istorija, o kiek ją pasakojantys autoriai – D. Britanijos ir JAV atsargos kariškiai. Pakankamai solidūs ir gerbtini žmonės, kad jų balsas būtų išgirstas visame pasaulyje.

 

Žinoma, kariškių statusas pats savaime neįpareigoja tikėti pasakojimais apie NSO, tačiau ignoruoti jų pranešimo spaudos konferencijoje irgi negalima. Kariškių teigimu, nuo 1948 m. NSO sukinėjasi aplink Didžiosios Britanijos ir JAV branduolinių raketų bazes ir nukenksmina ginklus, o kartą net buvo nusileidę Didžiosios Britanijos bazėje.

 

Pasak jų, Didžiosios Britanijos ir JAV vyriausybės stengiasi nuslėpti informaciją apie tai. Kapitonas Robertas Salasas, kuris kartu su kitais 6 kariškiais pasiryžo viešai apie tai prabilti rugsėjo 27 d.. vykusioje spaudos konferencijoje, teigė: „Mes kalbame apie neatpažintus skraidančius objektus. Dar žinomus kaip NSO, galima juos ir taip pavadinti“.

 

Nors praėjusiais metais D. Britanijos gynybos ministerija paskelbė, kad nebetirs naujų pranešimų apie NSO, nes nėra duomenų, jog jie keltų saugumo pavojų, Robertas Salasas yra priešingos nuomonės. „D. Britanijos ir JAV oro pajėgos meluoja apie neatpažintų oro objektų branduolinėse bazėse įtaką nacionaliniam saugumui ir mes galime tai įrodyti“, – teigė buvęs karinių pajėgų atstovas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasak karininko, jis pats buvo vieno tokio įvykio, nutikusio 1967 m. kovo 16 d. Montanoje esančioje Malmstromo oro pajėgų bazėje, liudininku. „Aš budėjau, kai objektas atskrido ir sukiojosi tiesiai virš bazės. Raketos išsijungė – 10 „Minuteman“ branduolinių raketų. Po savaitės tas pats nutiko ir kitoje vietoje. Yra didelis šių objektų, kad ir iš kur jie atskrenda, susidomėjimas mūsų raketomis. Aš asmeniškai manau, kad jie yra ne iš Žemės planetos“, – pasakojo kpt. R. Salasas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šiuos žodžius oficialiai patvirtino dar 6 atsargos kariškiai. Nors jiems po susidūrimo su NSO buvo uždrausta viešai apie tai kalbėti, tačiau dabar jie yra išėję į pensiją ir nusprendė daugiau šių faktų nebeslėpti, deklaruodami, kad visuomenė turi apie tai žinoti. Pasak jų, apie tokius susitikimus su NSO žino dar bent 120 kariškių, tačiau atvirai apie tai prabilti pasiryžo tik jie.

 

Pulkininkas Charlesas Haltas teigia matęs NSO Karališkojo oro laivyno Bentwaters bazėje, netoli Ipswicho, vienoje iš kelių Didžiojoje Britanijoje esančių bazių, kuriose yra branduolinių ginklų. Pasak kariškio, tai nutiko prieš 30 m. Iš pradžių jis pamatė objektą, šaudantį šviesos spinduliais į bazę, tada per karinį radiją išgirdo, kad ateiviai nusileido toje vietoje, kur buvo laikomi branduoliniai ginklai.

 

„Manau, kad JAV ir Didžiosios Britanijos saugumo tarnybos bandė – tiek tada, tiek dabar – sumenkinti to, kas nutiko Karališkojo oro laivyno Bentwaters bazėje, reikšmę, panaudodami gerai įvaldytus dezinformacijos metodus“, – įsitikinęs pulkininkas.

 

Šeši buvę JAV oro pajėgų karininkai ir vienas buvęs eilinis viešai spaudos konferencijoje viešai papasakojo savo įspūdžius apie tai, kas vyko jų tarnybos metais iki pat 2003 metų. Tikėti šiais pranešimais ar netikėti – jau kita tema. Patys pranešėjai ragina valdžios atstovus patvirtinti, kad šie NSO yra ne žmonių kūrybos vaisius ir kad kosmoso svečiai jau seniai lankosi Žemėje.

 

Pasak apie ateivius rašančio mokslininko Roberto Hastingso, iki šiol ateiviai užsiėmė „vien tik žvalgyba”, bet perspėjo, kad kai kuriais atvejais jie ėmėsi ir kitų veiksmų. „Galų gale, visi šie liudininkai išeina į viešumą pasakyti, kad, nepaisant to, kaip neįtikėtina tai galėtų pasirodyti kai kuriems, NSO jau seniai stebi ir jau yra prikišę pirštus prie mūsų branduolinių ginklų”, – pridūrė mokslininkas.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Calibrae277

gerai daro jei nukenksmina kad braduolinius gynklus turbut supranta kad bezdionei davus sautuva viska issauditu tai pat ir zmones su atomu, jei tai tiesa tai maladiec tie ufo zmogeliukai as da jiem ir ranka paspausciau uz tokius darbus aisku jei turi tokias ir sivis galetu visus tuos atominius ginklus pavogti ir uz daug gaug sviesmeciu ismest kur niekam pavojaus nekeltu

CX

Na ir gramatika bei stilistika tavo “Calibrae277″…

Lukas

ufo isjungia specialiai, kad musu bezdziones (t.y. zmones) savo gyvenamosios vietos nesunaikintu, kalbu apie zeme.

Taip pat skaitykite