50 paranormalių istorijų iš pirmų lūpų (5 dalis)

is-pirmu-lupu-siaubo-istorijosVienas užsienio portalas savo skaitytojams pasiūlė pasislėpus po slapyvardžiais papasakoti viską, kas neįprasto, įdomaus, paranormalaus jiems yra nutikę.

 

Žemiau pateikiame penktą dešimtuką paranormalių istorijų iš pirmų lūpų.

 

41. Sakoma, kad sutapimų nebūna… Kartą važiavau autobusu ir ant kelią tvarkančių darbininkų mašinos dulkėto lango pamačiau žmogaus plaštakos žymę – tarsi kas būtų pridėjęs delną. Po kelių minučių pro šalį pravažiavo lengvoji mašina, su tokiu pačiu ženklu ant lango… Ką tai galėtų reikšti?

 

42. Senelis pasakojo, kad sėdėjo supamoje kėdėje lauke, kai išgirdo močiutę, šaukiančią jį namo. Besidaužančia širdimi nuėjo vidun, nežinodamas, ką ten pamatys, nes močiutė buvo mirusi… Staiga išgirdo trenksmą – ant kėdės, kurioje prieš tai sėdėjo, užkrito sunkios metalinės kopėčios, kurios neabejotinai būtų jį sužeidusios.

 

43. Man buvo panašiai – tėčio, mirusio nuo leukemijos, balsas pažadino mane iš miego. Ji sakė: „Saugok mamą“. Neramia širdimi nuėjau jos ieškoti, ir radau sukniubusią vonioje… Laimė, viskas baigėsi gerai.

 

44. Galit juoktis, bet tai tiesa. Lūždamas nuo nuovargio įdribau į lovą, iš paskutiniųjų nusiėmiau kojines ir sviedžiau jas kažkur į kambario kampą. Netikėtai kažkas užkrito man ant veido – nagi viena iš tų kojinių, kurias ką tik numečiau… Kažkas metė man ją atgal… Ir ne, kambary nebuvo nei ventiliatoriaus, nei kitų žmonių, nei dar ko panašaus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

45. Sykį sesuo atėjo pas mamą sakydama, kad jos kambary kažkoks dėdė. Pagal apibūdinimą paaiškėjo, jog tai mamos tėvas. Jis negalėjo ten būti, nes buvo miręs. Sesuo taip pat negalėjo jo būti mačiusi nuotraukose, mat jos visos buvo sudegintos, norint ištrinti bet kokius įrodymus, kad giminėje buvo pedofilas.

 

46. Neseniai buvome palaidoję tėtį, tad tai nebuvo smagi Padėkos diena. Susikrimtęs prie stalo pasakiau: „Ech, atrodo, tėtis tuoj ims ir įeis pro duris…“. Dešimtmetis pusbrolis nustebęs tarė: „Kaip? Juk jis stovi šalia tavęs“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

47. Visi turi šešėlį… Bet aš savąjį matau net kai nėra saulės. Kartais pastebiu jį tik akies krašteliu, bet faktas, kad jis plėvesuoja netoli manęs ir turi raudonas akis. Kartais girdžiu jį šnekant, balsas lyg mano, tik iškreiptas… Taip pat kartais jaučiu jo pirštus sau ant kaklo. Kartais jis suteikia man jėgų, bet atima laimę… Ar tai beprotybė?

 

48. Mano namas buvo tikra vaiduoklių pusiaukelė. Šmėklos pasirodydavo kelis kartus ir dingdavo, po to jas pakeisdavo kitos, kurios taip pat neužsibūdavo. Be jų dar buvo pagrindinis vaiduoklis, greičiausiai vyras, miręs mūsų kieme.

 

Šiap ar taip, mūsų vaiduokliai savotiškai gynė šeimą – pavyzdžiui, mirtinai išgąsdino mano vaikiną, kuris, kaip pasirodė, nebuvo toks jau geras vyrukas, kaip aš maniau. Be to, minėtieji negyvi gyventojai turėjo tvirtą nuomonę apie gyvuosius namo svečius, ir jei pastarieji aniems nepatikdavo, būdavo imamasi priemonių.

 

Mama buvo iškūrusi į Kaliforniją, o aš iš baimės likti viena sulaužiau pirmąją namų taisyklę – nelikti per naktį su vaikinu, jei mamos nėra namie.

 

Vos jam įžengus pro duris pradėjo dėtis kažkas nesuvokiama: įsijunginėti ir išsijunginėti šviesos, televizorius, ir netgi orkaitė. Sėdėdami svetainėje girdėjome žingsnius, miegamojo durų trankymą. Knygos krito iš lentynų, daiktai barškėjo… Tuo metu mudu su draugu tarėmės, ką daryti – išeiti į lauką? Staiga pasigirdo trenksmas, tarsi kažkas iš visų jėgų būtų metęs krepšinio kamuolį į greta mūsų esantį langą, jis net suvibravo. Tuomet jau sprukome laukan!

 

Buvo taip baisu. Pirmą kartą būtybės name taip aiškiai demonstravo neapykantą (veikiausiai mano vaikinui).
Beje, paaiškėjo, kad jis irgi patyrė šį tą šiurpaus. Kai mes su šeima buvome išvykę, jis buvo įpareigotas ateiti pašerti katės. Įėjęs į vonią veidrodyje iš pradžių nematė nieko, jokio savo atvaizdo. Paskui jis (atvaizdas) ėmė ryškėti, bet buvo ne realus, o tarsi “demoniškesnis” jo variantas… Draugas dėjo į kojas. Bebėgantį jį dar kažkas pastūmė, ir balsas į ausį sušnypštė: „Lauk!“. Išbėgęs iš namo vaikinas grįžtelėjo per petį ir išvydo juodaplaukę moterį, lydinčią jį akimis pro virtuvės langą. Mudu su seserim irgi esame ją mačiusios.

 

Įdomu, kad mano sesuo patyrė beveik tą patį, kai atsivedė į namus savąjį vaikiną.

 

49. Vėlyvą vakarą, kai buvau vienas namuose, o tėvai išvykę, išgirdau žingsnius iš jų miegamojo. Jie leidosi laiptais žemyn. Greit nubėgau prie lauko durų ir įleidau vidun šunis. Vienas jų mikliai nušokavo laiptais aukštyn. Vaiduoklis pasišalino. Nuo tada visada nakčiai palieku ciuckius viduje, kad saugotų mane nuo vaiduoklių.

 

50. Su draugu įsmukome į naujai statomą namą pasižvalgyti. Aš vaikštinėjau viduje, draugas – lauke, pro langus galėjau jį matyti, todėl esu įsitikinęs, jog tai, kas įvyko, ne jo darbas. Taigi, įėjau į vieną kambarį ir pasijutau labai, labai nemaloniai. Nieko nelaukdamas nėriau lauk į koridorių, o tada kažkas metė akmenį į sieną netoli manęs. Galėjo būti sutapimas, bet vis tiek nejauku.

 

Turite logišką paaiškinimą kuriai nors iš istorijų, o gal patyrėte ką nors panašaus? Laukiame Jūsų istorijų komentaruose.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Logiskas paaiskinimas:
1. Prisiziurejo per daug siaubo filmu.
2. Tai paranormalu. Brrr..:0
3. Issigalvota.
4. Nera logisko paaiskinimo. Sveiku protu nesuvokiama…

Asilai jus

Ka apie tai mano kiti?

Gal protinga

Manau kad suprastum ką tai reiškia reikia pabūti įvykių sūkuryje. Labai lengva sakyti, kad tai sveiku protu nesuvokiama, nors pagalvojus daug ko šiam pasaulyje sveiku protu nesuvokiama

Orange

Kažkas prisižiūrėjo per daug siabo filmų

Asilai jus

Manai?

Akmuo

Kažkada gulėjau lovoje ir norėjau užmigt. Ir prie lango kažkas pradėjo birbt kai šimtametis žiguliukas ir dar taip garsiai! Tai priėjau prie lango ir pamačiau raudonas šviesas kurios neabejotinai buvo pritvirtintos prie skraidančios lėkštės atsidariau langą bet skraidanti lėkštė (dar mačiau kaip!)buvo nuskridus…
Visi sako kad dronas bet jo birbia kai nežinau kas o plotis kai per visą kambarį!

Asilai jus

Nusisneki visai… turbut sapnavai…

Anonimas

Aciu E,!

Taip pat skaitykite