Keliautojas iš ateities atskleidė informaciją apie būsimus automobilius ir teigia, kad nebebus kačių ir šunų

Žmogus, kuris teigia, jog atvyko iš ateities, kurioje dabar yra 4000-ieji metai, buvo netikėtai nufilmuotas mieste. Jis filmavimo metu kalbėjo apie ateities automobilius ir teigė, jog daugelis naminių gyvūnų išnyks.

 

Asmuo papasakojo šiek tiek ir apie save, kad jo vardas Džonas, jam šiuo metu yra jau 132 metai ir kad jis gali bendrauti telepatiškai. Prieš filmuojant jis norėjo išlaikyti privatumą, todėl prašė uždengti jo veidą. Paskelbtame vaizdo įraše jis sako, kad ateityje ne tik robotai pakeis žmogaus darbą, bet ir dirbtinis intelektas.

 

Vaizdo įraše jis teigia: „Man 132 metai, bet lyginant su tavimi, aš atrodau kaip 20 ar 25 metų“

 

Jis išsamiai papasakojo apie ateities automobilius. Ateities automobilių dizainas yra kitos, todėl Džonas nusprendė parodyti nuotrauką, kurioje jis prie automobilių. Nuotraukoje buvo galima išvysti automobilį su sraigtais, kurie skirti skraidymui. Žmogus iš ateities teigia, kad jo pasaulyje nėra kamščių kaip pas mus. Nuotraukoje be automobilių galima įžvelgti robotus.

 

Kaip keliautojas laiku teigia, robotai turi dirbtinį intelektą ir jie gamina šiuos automobilius. Automobilių pramonė mūsų pramonę lenkia daugybę kartų. Juos labai lengva vairuoti ir neįmanoma patekti į nelaimingą atsitikimą. Kitaip tariant, automobiliai ateityje yra ypač saugūs. Šie automobiliai yra tokie protingi, jog norint įsijungti šildymą, jūs to negalėsite padaryti, nes jutikliai viską už jus nuspręs.

 

Jis taip pat pridūrė ir neįprastą dalyką, tai, jog naminių kačių ir šunų niekas nebeaugina ir šiuos gyvūnus galima pastebėti tik kai kuriuose zoologijos soduose. Skraidantys paukščiai buvo sunaikinti dėl to, kad saugiai būtų galima skraidyti automobiliais. Įrašo pabaigoje jis leptelėjo, kad kelionė į 2018 metus buvo baisi ir labai pavojinga.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
.....

Mano kaimynas irgi iš ateities pasidaro, bet kai išgeria…

Karamba

Pievagrybis pievas pasakoja

mechanikas fredis

pachmielo nepadare, tai va ko pribure

Droniukas

Kaip jis atvyko kur jo ta laiko mašina ko nieko neužsimenama eiline antis .

Slapukas

Viskas gerai uzslaptinta

trollolol

Is Kinijos atvykes? Ten dabar 4715 metai lol

Pyktis.

As jau pasyebejau,kad yra kazkoks ISSIGIMELIS heiteris kuris pastoviai vos ne visus minusuoja.
Girdi ISSIGIMELI tave apmyst ir padegt!

Aha

Kaip matau yra daugiau heiteriu kurie tiki sitom nesamonem ir minusuoja visus. Butu idomu jo fb gauti tai is jo nesamoniu daug juoko butu. :D

Pyktis.

Kaip matau cia tu nevykeliu heiteriu dahu ja ;D

Aha

O tavo kaimyno vardas napoleonas. Vasaros 5 gal dar padetu, bet sunkiai. Suprantu su rimtom naujienom dabar nekas, bet bent kliedesiu nerasinekit.

ką žinau

skaitau ir nesuprantu, iš kur toks durnas žmogaus išsigalvojimas.. Eh..

Dar vienas islindo

O ju ateity nebus spalvotu kameru, nes tas jo piesinukas nespalvotas? Bandau suprast uz ka save taip zemina su kliedesiais, bet nesuprantu.

Is dabarties

As jai pradeciau kliedet tokias nesamones tai irgi prasyciau kad uzdengtu veida :D

Pyktis.

Aaaaaaa ;DDDDDDD apsisikit alkunes su tokiom nesamonem. Bet isivaizduoju kiek silpnaprociu patikejo situ briedu. Naminiai gyvunai bus tol kol bus zmogus. Nes tie mazieji “broliai” yra neatsiejami nuo zmogaus.
Tiek kates tiek sunys per amzius amen!

Taip pat skaitykite