CERN: faktai ir konspiracijos teorijos

CERN yra didžiulė kietųjų dalelių fizikos laboratorija, įsikūrusi Ženevoje, Prancūzijos ir Šveicarijos pasienyje. Pavadinimas prancūziškai reiškia „Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire“.

 

Laboratorija garsėja tuo, kad joje yra didžiausias pasaulyje dalelių greitintuvas „Large Hadron Collider“ (LHC), kurio perimetras yra 27 kilometrai.

 

Šio greitintuvo tikslas – sudaryti sąlygas susidurti subatominėms dalelėms, skriejančioms greičiu, artimu šviesos greičiui. Šie susidūrimai sukuria daugybę kitų subatominių dalelių, kurios vėliau tyrinėjamos bei stebimos.

 

Apie šį dalelių greitintuvą, žinoma, sklando įvairūs gandai bei mitai:

 

1. Tai portalas į pragarą.

 

Yra manančių, kad netyčinis (ar numatytas?) subatominių dalelių susidūrimas šviesos greičiu tiesiogine prasme atveria pragaro vartus.

 

Viena vertus, CERN mokslininkai atvirai pripažino, kad jie bando sukurti antimateriją.

 

Antimaterija yra subatominės dalelės, turinčios atvirkštinį “normalių” subatominių dalelių krūvį. Didžiojo sprogimo teorijos šalininkai mano, kad antimaterija buvo sukurta kartu su viskuo, visatos formavimosi metu, tačiau skirtingai nuo materijos, antimaterija yra labai reta mums pažįstamame pasaulyje.

 

2016 m. gruodžio mėn. CERN mokslininkams pagaliau pavyko panaudojus lazerį, sukurti vandenilio antimaterijos atomus, kuriuos jie sugebėjo išlaikyti pakankamai ilgai, kad galėtų labai gerai ištirti. Tai buvo reikšmingas atradimas.

 

Atsirado net ir tokių, kurie tiki, jog antimaterija yra demoniškai įkrauta dalelė, ištraukta tiesiogiai iš pragarp, sukelianti chaosą ir sunaikinimą. Tiesą sakant, daugelis sąmokslo teoretikų nurodo labai keistą Gotthardo tunelio atidarymo ceremoniją, kuri buvo kaip CERN šėtoniškų šaknų įrodymas. Tačiau problema be abejo ta, kad CERN ir Gotthardo tunelis yra šimtų mylių atstumu. Bendras dalykas yra tik tas, kad jie abu yra Šveicarijoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Mandelos efektas

 

Trumpai tariant, tai reiškinys, kai daugelis žmonių prisimena įvykius iš praeities, įvykusius kitaip, nei jie iš tikrųjų aprašyti dabartinėje realybėje. Jis pavadintas „Mandelos efektu“, nes yra nemažai žmonių, tikinčių, kad Nelsonas Mandela mirė kalėjime devintajame dešimtmetyje, kai jis iš tikrųjų nemirė. Nesuskaičiuojama daugybė žmonių prisiekia, kad „Berenstaino meškos“ knygų serija iš tikrųjų senovėje buvo vadinama „Berenšteino meškos“ (skiriasi e ir a).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Grįžtant prie CERN, yra manoma, kad subatominių dalelių eksperimentai sukelia pokyčius realybėje, pastūmėjant visą pasaulį į alternatyvų matmenį ir taip keičiant jau įvykusius įvykius. Painu, ar ne?

 

3. Žmonių aukojimas

 

2016 m. Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame rodomas okultinis ritualas, vykstantis prieš hindi dievybę Šivą CERN komplekso teritorijoje.

 

Vaizdo įrašą filmuojantis asmuo, įjungė kamerą, kad nufilmuotų keistą judesį šešėlyje. Jo nuostabai, kelios apsikabinusios figūros praėjo pro prožektoriaus šviesą šalia statulos. Tada viena jauna moteris numetė apsiaustą ant žemės, o antroji, apsikabinusi figūrą, išsitraukė peilį, priėjo ir dūrė jai į krūtinę.

 

Asmuo su kamera iš pradžių juokėsi iš scenos absurdiškumo, paskui susijaudinęs sunkiai kvėpavo ir galiausiai keikėsi bei panikavo.

 

Paviešinus šį vaizdo įrašą, CERN atstovas žurnalistams pripažino, kad vaizdo jis iš tikrųjų nufilmuotas CERN teritorijose. Tačiau jie teigė, kad visas ritualas buvo inscenizuotas, kaip įmantri mokslininkų laisvalaikio išdaiga.

 

Taigi, CERN – mokslinė bazė ar vartai į pragarą?

 

CERN dėka iš tikrųjų buvo padaryti keletas puikių mokslinių atradimų – tai faktas. Faktas ir tai, kad subatominių dalelių tyrinėjimai yra vis dar mažai mokslui pažįstama sritis ir iš tikrųjų nėra aišku, kur ji gali mus nuvesti. Gal tikrai vieną dieną susidūrus materijai ir antimaterijai žemėje atsivers juodoji skylė ir mes visi pagaliau sužinosime, kas yra jos viduje.

 

Vertė 2019 “vytra” pagal https://www.topsecretwriters.com/2018/05/cern-conspiracy-theory/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

Susidūrus materijai i antimaterijai žemėje atsivers juodoji skyle. Čia kaip gaunasi? Ir mokslas ir rizika vienu metu? :D

fizikas

Pagal dabartinį pažinimo lygį, turėtu išsilaisvinti ekvivalentinių energijų suma iš turimos antimaterijos ir materijos. Sakykim anihiliavus 1 gramą antimaterijos su 1 gramu materijos, sprogimo galingumas milijonus kartų viršytų galingiausias turimas branduolių sintezės bombas, nes jose sintezės prosese išsilaisvina labai maža branduolio energijos dalis.

trollolol

Kubilas atiduok pencija bjaurybe!!!

SODRA

Klausk “privačių pensijų fondų”, dabar ten eina įmokos iš SODROS.

Taip pat skaitykite