Kaip sužinoti, koks yra jūsų angelas sargas, pagal gimimo datą

angelas-vandenyjeKiekvienas žmogus turi savo Angelą Sargą. Mūsų nematomi pagalbininkai padeda mums ir apsaugo mus nuo visokių nelaimių. Tačiau, deja, ne visi žmonės jaučia dangaus globėjo pagalbą, rašo naujienų portalas bigbenas.com.

 

Žemiau pateiksime informaciją, kaip atpažinti savo Angelą Sargą pagal gimimo datą, remiantis apskaičiavimais.

 

Jeigu jus jaučiate, kad jums nesiseka, nesiklosto santykiai asmeniniame gyvenime, be to, dažnai kyla finansinių problemų, tikriausiai jūs tiesiog praradote ryšį su savo Angelu-Sargu.

 

Siekiant pagerinti ryšį su savo Angelu Sargu ir pradėti geriau suprasti jį, reikia daugiau sužinoti apie jį. Tam yra naudojami numerologiniai apskaičiavimai.

 

Kaip nustatyti Angelą-Sargą pagal gimimo datą?

 

Angelo lytis bei charakteris nustatomi sudėjus visus gimimo datos skaičius.Pavyzdžiui, jus gimėte 1978-06-26. Sudedame visus skaičius ir tokiu būdu gauname vienaženklį skaičių: 1+9+7+8+0+6+2+6 =39=3+9=12=1+2=3.

 

Skaičius 3 – tai, pavyzdyje pateiktos gimimo datos Angelo sargo simbolis. Jeigu skaičius lyginis, jūsų sargas vyriškos lyties, jeigu nelyginis, moteriškos.

 

Nustačius savo angelo skaičių, galite pereiti prie jo reikšmės.

 

1 Jūsų Angelas – šventasis. Jis vienas iš patikimiausių ir geriausių dangaus sargų. Šis angelas be jokių prašymų ir maldų pats ateis į pagalbą ir pašalins bėdą. Dažniausiai tokius angelus turi žmonės, kurių energetinis laukas yra labai silpnas. Jų pagalba gali pasireikšti bet kokiu būdu. Tai patys aktyviausi sargai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2 – Šviesos Angelas. Šie dangaus globėjai ant senovinių piešinių visada buvo vaizduojami su dideliais baltais sparnais. Dažnai šie angelai bučiuoja savo „globotinius“ jiems gimus. Šis bučinys pasireiškia strazdanų pavidalu. Šviesos angelai bendrauja su žmonėmis per sapnus ir veidrodžius. Taigi jeigu jus turite būtent šį angelą, reikėtų rimčiau žiūrėti į savo sapnus. Be to, jums labai pasisekė: šis angelas visada yra šalia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3 – Oro angelas. Šie angelai beveik nematomi, tačiau juos galima atpažinti pagal neįprastus garsus bei į šnabždėjimą panašų triukšmą. Tokio angelo turėtojai dažnai patenka į keblias padėtis bei sunkias situacijas, todėl jiems yra labai svarbu palaikyti ryšį su savo saugotoju.

 

4 – Išminties angelas. Ši dangaus būtybė suteikia savo globotiniui protingumą, lankstų intelektą ir daro viską kas įmanoma, kad jis/ji apgalvotų savo sprendimus. Išminties angelas dovanoja sekmę moksluose bei karjeroje. Jis gali tam tikru mastu valdyti savo globotinio mintis ir nuolat pataria, kaip reikia elgtis.

 

5 – Metalo angelas. Tai labai stiprūs bei drąsūs gynėjai. Jis dažniausiai ateina pas žmogų tuo metu, kai jis verkia. Ašaros suteikia angelui energijos, nuo jų jsi tampa stipresnis ir gali viską padaryti dėl to, kas jam padeda. Dažniausiai metalo angelą turi stiprūs, savimi pasitikintys žmonės. Šis angelas taip pat dovanoja ilgą gyvenimą.

 

6 – Angelas-vaivorykšte. Šios dangaus būtybės apdalija savo globotinius talentais bei originaliu mąstymu. Jie sugeba pakelti nuotaiką net liūdesio ir ilgesio metu. Su tokiu angelu galima rasti kontaktą per kūrybą.

 

7 – Energijos angelas. Jie labai nepastovūs. Norint gauti jų palaikymą, reikia nuolat dėkoti jiems ir net juos girti, tada jie bus palankesni. Dažniausiai tokie angelai pataria, kaip teisingai pasielgti, ir įspėja apie pavojų sapnuose. Tačiau su jais reikia būti atsargiems: energijos angelai lengvai įsižeidžia, juos gali įžeisti bet koks šiurkštus žodis.

 

8 – Tai mirusieji giminaičiai ir artimieji angelų pavidalu. Tai patys gailestingiausi angelai. Visada ateis į pagalbą, tačiau apie juos visada reikia prisiminti.

 

9 – Šilumos angelai. Tam, kad palaikyti ryšį su savo globotiniais, jie gali įgauti gyvūnų arba mirusių artimųjų išvaizdą. Jie suteikia žmogui vidinę harmoniją ir dovanoja gerą nuotaiką.

 

Šaltinis: bigbenas.com

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Elena levicke

O as seneli sapnavau a.a praejo 3men pora kartu sapnavau.paskutinis sapnas istrigo nebijok db viskas tau bus gerai laukiuosi nes buvo 2nestumai su persileidimais.as seneli maciau laiminga

Gezo

Tikiuosi, komentaras kam nors pravers: tokie ir panašūs “žaidimai” – labai pavojingi. Negalima kreiptis nei į angelus, dvasias, nei jokius mirusius žmones, net jei jie vadinami “šventaisiais” – pasekmės ne iškart gali pasijausti.. Yra tik vienas tarpininkas tarp žmonių ir Dievo – Jo prikeltas Jėzus Kristus, tik per jį galim turėti ryšį su Dievu. Teisingai kažkas komentaruose patarė skaityti Naujajį Testamentą (bent pradžioje, nes ir Senasis Testamentas svarbus), tačiau, jei kreipsitės į kunigus/vienuolius jus nukreips į religiją ir stabų (žinoma, vadinamų šventais) garbinimą, o ne prie gyvojo Dievo – saugokitės jų, prašykit tiesos ir klauskit tiesiogiai Dievo, kreipkitės į Jėzų… Skaityti daugiau »

Stipriatikis

Myliu savo angelus sargus

Akmuo

Pagal charakterį atitinka…

Taip pat skaitykite