Angelai sargai egzistuoja?

Matematikai nustatė dėsningumą: į lėktuvų reisus, kurie baigiasi katastrofa, žmonės vėluoja ir grąžina bilietus daug dažniau negu į eilinius, rašo respublika.lt.

 

Kalbama ne apie tuos, kurie išsigelbėjo įvykus avarijai, nors tai, aišku, stebuklas. Bet būna žmonių, kurie liko gyvi tiesiog todėl, kad katastrofoje nedalyvavo, dėl kokios nors priežasties į ją nepapuolė, nors turėjo. 2011 metais, Rusijoje įvykusi lėktuvo Tu-134 avarija prie Petrozavodsko – ne išimtis.

 

Tragedija pasibaigusiu reisu turėjo skristi keturi didelės Jekaterinburgo bendrovės programuotojai. Bet neišskrido, nes vėlavo jų lėktuvas iš Jekaterinburgo į Maskvą ir jie nespėjo persėsti į nelaimingąjį lėktuvą į Petrozavodską. Jie dar skambino į bendrovės „RusAir“ biurą ir prašė reisą sulaikyti, iš pradžių jiems tai lyg ir pažadėjo, bet paskui atsisakė. Tad visa kompanija grąžino bilietus ir kitą rytą išskrido į Peterburgą.

 

15 procentų stebuklo

 

Žmonėms, kuriems mokslinės teorijos yra svetimos, stebuklingo išsigelbėjimo fenomeną aiškina religija. Kas tiki Dievą, tiki ir angelais sargais. Sakoma, kad angelą sargą turi kiekvienas žmogus, ir ne po vieną. Angelų sargų pagalba religija ir aiškina įvairią netikėtą sėkmę.

 

O ką mano materialistai? Jie, kad ir kaip būtų keista, abejoja. Tai yra nėra įsitikinę, kad kažkokios aukštesnės jėgos neegzistuoja. Situacija nepaaiškėja vertinant atskirus stebuklingo išsigelbėjimo atvejus. Visai kas kita – daug įvykių, kai žmonėms pavykdavo išvengti katastrofų arba nelaimių, išnagrinėti matematinės statistikos metodais.

 

Dar 1958 m. amerikietis sociologas Džeimsas Stauntonas (James Stownton) išanalizavo daugiau kaip 200 traukinių katastrofų, įvykusių per 30 metų. Pasirodė, kad traukiniai, kurių kelionė baigdavosi tragiškai, važiuodavo kone pustuščiai – vidutiniškai vykdavo 61 proc. galimo keleivių skaičiaus, o į normalius reisus susirinkdavo ne mažiau kaip 76 proc. keleivių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rezultatai jį šokiravo, ir Dž.Stauntonas padarė išvadą: keistą 15 proc. skirtumą galima paaiškinti tik aukštesniųjų jėgų įsikišimu. Būtent jos nuo žmonių nukreipdavo nelaimę, tiesiog neleisdamos prie jos prisiartinti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ir dar 3 procentai

 

Anomalius reiškinius tyrė ir Rusijos matematikai, pasinaudoję dar Stiveno Kingo (Steven King), garsaus amerikiečio rašytojo mistiko, pakišta mintimi, – Kingas pirmasis atkreipė dėmesį į aviaciją. Po lėktuvo, skridusio reisu Denveris-Bostonas (JAV), katastrofos S.Kingas paskambino į oro skrydžių bendrovę ir sužinojo, kad tragiškuoju reisu neskrido 16 žmonių – grąžino bilietus.

 

Dar trys pavėlavo. Paprastai, kaip rodo statistika, kelionės atsisakydavo ne daugiau kaip 10 žmonių, o vėlavimas visad būdavo retenybė. Rusai patyrinėjo Vakarų oro susisiekimo bendrovių duomenis, ir jie pasirodė įspūdingi: per pastaruosius 20 metų skristi reisais, kurie baigdavosi katastrofa, atsisakydavo 18 proc. daugiau keleivių nei kitais, sėkmingais.

Tai negali būti paprastas sutapimas, mano matematikai. Vadinasi, angelai sargai egzistuoja? Tai kodėl žmonės vis dėlto žūva katastrofose? Kur žiūri globėjai? Į šį klausimą religija atsako paprastai: viskam Dievo valia. „Mes viso labo matematikai, pastebėję aiškią statistinę anomaliją, – sako darbo grupės vadovas Valerijus Isakovas, – bet mistikos gerbėjai visai gali ją sieti su aukštesniųjų jėgų egzistavimu“. Beje, pats S.Kingas pasiūlė beveik materialistinę hipotezę: atseit kai kada suveikia „pasąmonės signalizacijos sistema“, kuri kadaise buvo puikiai išlavėjusi ir neleisdavo mūsų protėviams patekti į kardadančių tigrų letenas, o paskui, tapusi nebereikalinga, sunyko. Tos sistemos likučiai kai kada pasireiškia kaip intuicija.

 

Bažnyčia šį klausimą seniai išsiaiškino – žmones saugo angelai sargai, o kartais angelų tarnybą atlieka ir mirusiųjų vėlės. Juk gausu liudijimų, kai pasirodžiusios giminaičių vėlės įspėdavo apie gresiančią bėdą. Įtikėjusi angelais sargais, amerikietė Linda Džordžian (Linda Georgian) parašė apie juos knygą ir pateikė konkrečių pavyzdžių, kurie turi įtikinti žmones, kad būtent angelai padeda žmonėms dideliuose ir mažuose reikaluose – kad ir prisiskambinti amžinai užimtu telefono numeriu.

 

Pakanka paprašyti: „Angelai, padėkite!“ Ir jie padeda – linija atsilaisvina. Išbandykite… Svarbiausia – paskui padėkoti padėjėjams, jiems tai patinka, tvirtina rašytoja. Nors juos dažnai trukdyti dėl tokių mažmožių kaip telefono skambučiai nepatartina.

 

Knygai pasirodžius prekyboje, Lindai pradėjo plaukti skaitytojų laiškai su nuostabiomis istorijomis, kaip aukštesniosios jėgos kišosi į žmonių likimus. Jų susikaupė jau dešimtys tūkstančių, galima leisti naują kelių tomų knygą.

 

Parengta pagal dienraščio “Respublika” priedą “Julius/Brigita”

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Laimute

As tikiu kad yra Angelas,kuris tave saugo ir globoja. As visada padekoju Marijai, kad saugo ir globoja Angelai mano anukele.

Prim

Manau,kad per sapną apie bepražūstantį mano brolį mane įspėjo mano mirusi mama – dvi naktis jį sapnavau, skubiai ir trumpai įbėgusį į mano namus,apsirengusį tamsiai mėlynais beveik juodais rūbais.Susizgribau, kad kažkas su juo gali būti negerai – išgerdavo.Nelengvai suradome,pasislėpusį nuo pašalinių akių, papilkėjusiu veidu, sunkiai prikalbinom važiuot pas medikus,jo kraujospūdis siekė jau 270…Išgelbėti pavyko,nors nuosprendį sau
buvo sumąstęs tragišką.

Regina

Žinau. Man ne kartą taip yra nutikę kad neskridau numatytu reisu , o jame visokie neramumai kildavo, oro bangos ar lakūnas matomai išgėręs, sakė. Tokiais atvejais jaučiu lyg kažkas temptų už rankos atgal į taksi nuo oro uosto durų.

vil

na, pagal budizmo filosofiją, jei miršta vienu metu grupė žmonių, vadinasi visi turėjo karminę ryšį, gal praeitame gyvenime visi bendrai, nužudė ką nors ir tagi ne veltui tos visos sielos atsidūrė tame reise, o kiti kurie neturėjo būt jie ir nebuvo, manau, kad viskas visada vyksta pagal dėsnius

Myth

sakoma, kad nevaziuok tokiu greiciu kokiu negali skrist tavo angelas sargas.

Ezekiel

Ne visi paiso perspėjimus. Kiek iš jūsų klauso vidinio balso, prisimena sapnus?

Opa Kaip Blogai

Uzmiges tas mano sargas …

Ruta

Kiekvienas zmogus turi savo angela sarga,gal nekrikstyti ne,ir tai turetu turet.Tik vieni padeda,visa gyvenima salia buna,o kiti saugoma zmogu palieka likimo valiao,kadangi jie nusideje.Taip raso biblijoje

la.benas

O kaip tie žuvusieji? Jie sargų neturi?

ass

Įsiskaityk tekstą,parašyta apie tai….

Ezekiel

Perspėjimai dažnai ateina per sapnus, taip pat per sinchronizacijas, vizijas, o gal tiesiog net priežastinį supratimą. Karlas Jungas tirdamas pacientus dažnai pastebėdavo, kad sapnai nuspėdavo ateiti.

Taip pat skaitykite