Tikra juodosios magijos pinigų pritraukimo apeiga

magija-pinigu-pritraukimasŠiandieniniame žmonių gyvenime pinigai vaidina labai svarbų vaidmenį. Vieni jų turi pakankamai, bet ir toliau siekia padidinti savo turtus, kitiems jų nuolat trūksta.

 

Suvaldyti ir pagausinti pinigų srautą gali padėti ir magiški ritualai, tikina aštuntosios kartos juodasis magas Aleksejus Šiškariovas.

 

Aleksejus sutiko pasidalinti su mūsų skaitytojais realiai veikiančia juodosios magijos pinigų pritraukimo apeiga, kurią kažkada naudojo net rusų sentikių pirkliai.

 

Apeigai mums prireiks:

 

– 13 vienodo nominalo monetų.
– Adatos.
– Trijų cerkvėje pirktų žvakių.
– Piniginės.

 

Apeiga:

 

Vakare, per pilnatį, reikia trikampiu ant stalo sustatyti žvakes. Į trikampio vidurį padėti piniginę, po ko uždegti žvakes. Aplink piniginę sudėti ratu trylika monetų.

 

Kai sudėsite ratu monetas, durkite su adata į bevardį kairės rankos pirštą ir ant kiekvienos monetos įlašinkite po lašiuką savo kraujo. Su kiekvienu įlašinimu tarkite:

 

Imk, ryk, sotinkis. Atnešk šimtagubai už ką kraują aukoju. Amen.

 

Po ko reikia leisti žvakėms sudegti galutinai. Kraujas ant monetų turi išdžiūti.

 

Ryte dvyliką monetų išmesti kryžkelėje o vieną visados laikyti piniginėje kaip talismaną. Jį trauks jums kitus pinigus į piniginę.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite